Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

avargel

פוסטים מומלצים

אז אחרי שלפני מספר שבועות רציתי לכתוב שמבטיחים שהנה הנה יש צפון קוריאנים מתים, והם הרי מאוננים עדלאידע על פורנו ומה לא - עד עכשיו לא ממש ראינו אותם. רק בשבוע האחרון התחילו להגיע תמונות של כנראה צפון קוריאנים - וגם זה לא בטוח. 

בתאריך 21.11.2024 בשעה 14:03, David32 כתב:

האם יצא לך לחשוב,שאולי קים הוא זה שביקש שחייליו יגיעו לקבל קצת ניסיון קרב. לאור זה שצפון קוריאה ודרום קוריאה לא חברים ולצפון קוריאנים יש בדיוק אפס ניסיון קרב?

בתאריך 21.11.2024 בשעה 15:07, RK כתב:

יחסית לבנאדם שטוען שהוא לא מושפע מפרופגנדה, אתה די כן. אין באמת סצנריו כזה. כמו שאין סצנריו שבו הרוסים מרחמים על אוקראינה ולא מנצלים את מלוא יכולותיהם הקונבנציונאליות.

והיום הניו יורק טיימס כותב שאיזה מקור מהמודיעין האמריקאי טוען שבכלל קימי הציע לשלוח חיילים. ושהוא אפילו לא מקבל בתמורה לזה כלום.

https://www.nytimes.com/2024/12/23/us/politics/russia-ukraine-north-korea.html

לא יודע, אבל כנראה שהסיפורים שסיפרו לא קרו. למרות שאולי גם זה שקר. כמו שהרוסים בסוף לא משתמשים בטילים אירנים (או צפון קוריאנים).

בנוסף, יותר קשור לתחום הרכב, יוצאים יותר ויותר סרטונים לגבי הבדלי הייצור של השאהדים/גרנים בין רוסיה לאיראן וגם מסתמן שיש מספר מפעלים שמייצרים את הכתבמים. מעניין למי שמוכן לשבת לראות הבדלים בין סעפות יניקה במשך רבע שעה. 

עתידות שלי - גם המספרים שמשחררים ודוחפים עכשיו של הרוגים רוסים - גם זה שקר כדי לתרץ את ההפסד שטח המסיבי של האוקראינים. בקיצור - המצב לא נראה טוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השבוע הצבא הפיני פשט על מיכלית רוסית בלב הים הבלטי . .מסוקים , קומנדו , ממש מבצע מרמרה.  תפסו אותה בזמן שהיא קורעת סיבים בין פינלנד לאסטוניה. 

למרות שחורף מגיע , הים הבלטי מתחמם. בזמן האחרון הרוסים מאבדים מיכליות בקצב גבוה.  2 התקלקלו וטבעו בים הצפוני החודש. עוד אחת השבוע בים התיכון. לי זה מריח חבלה. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 24.12.2024 בשעה 21:21, David32 כתב:

אז אחרי שלפני מספר שבועות רציתי לכתוב שמבטיחים שהנה הנה יש צפון קוריאנים מתים, והם הרי מאוננים עדלאידע על פורנו ומה לא - עד עכשיו לא ממש ראינו אותם. רק בשבוע האחרון התחילו להגיע תמונות של כנראה צפון קוריאנים - וגם זה לא בטוח. 

אוקראינה: חיילים מקוריאה הצפונית מתאבדים בהמוניהם כדי לא ליפול בשבי

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור ברור, גם היום זלנסקי טען שהם עושים הכול כדי לא להגיע חיים לשבי...

זה מצתרף לעוד ידיעות שיקריות של האוקראינים לאורך חודשים לגבי הצפון קוריאנים. 

כמובן שגם הקוריאנים תוקפים בגלים אנושיים וכול שאר השיט הקבוע שאומרים. 

אם אתה מאמין לזה... 

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, David32 כתב:

ברור ברור, גם היום זלנסקי טען שהם עושים הכול כדי לא להגיע חיים לשבי...

זה מצתרף לעוד ידיעות שיקריות של האוקראינים לאורך חודשים לגבי הצפון קוריאנים. 

כמו שכבר כתבתי אני רשום בכמה קבוצות רוסיות ושם ישנם גם אנשים שנלחמים באוקראינה. הם לא כותבים על התאבדויות אבל כן מציינים שקוראנים נלחמים באזור קורסק.

לפני 19 דקות, David32 כתב:

כמובן שגם הקוריאנים תוקפים בגלים אנושיים וכול שאר השיט הקבוע שאומרים. 

אם אתה מאמין לזה... 

אם הלכתה לקראו מעבר לכותרת אלה הם ההערכות של ארה"ב ולא של זלנסקי. אבל אני מבין שאתה מאמין רק ל-Совинформбюро (לשכת המידע הסובייטית). 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, mikyl כתב:

אם הלכתה לקראו מעבר לכותרת אלה הם ההערכות של ארה"ב ולא של זלנסקי.

ההערכות של ארהב שם זה רק על ה אלף הרוגים, ועל הטקטיקה. לגבי הטקטיקה הם דוחפים את זה כבר שלוש שנים. לגבי ההרוגים - לא על זה אני מדבר.

השאר זה זלנסקי, סוכנות הביון של אוקראינה.

כול הכותרת, וכמעט כול התוכן - פרופוגנדה ושקר. שחוזרים עליו שוב ושוב ושוב. האוקראינים כמובן משקרים לטובתם, אני לא מבין מה הדיון פה בכלל. ארה"ב גם שמחה לעזור קצת מהבחינה הזאת. על הבריטים שדפקו את האוקראינים - בכלל אין מה לדבר. 

אני מנסה להבין למה הבאת את הכתבה אז? כי המשפט היחיד שם של קירבי זאת ההוכחה שהם נלחמים?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת? זאת תגובה לטענות שלך ש"הנה יש צפון קוריאנים מתים, והם הרי מאוננים עדלאידע על פורנו ומה לא - עד עכשיו לא ממש ראינו אותם. רק בשבוע האחרון התחילו להגיע תמונות של כנראה צפון קוריאנים - וגם זה לא בטוח".

אז כן, יש שם קוראנים. הם גם נלחמים ונהרגים. אבל כנראה בשבילך 1000 גוויות של קוראנים זה בקטנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקרא שוב את מה שכתבתי בתחילת השבוע. 

וכן, עד עכשיו לא ראינו אותם, לא רק שלא ראינו אותם - אפילו זלנסקי לא יכול להראות אותם. יותר מזה - הוא טוען שכולם מתאבדים ככה שהם לא יכולים להראות אותם. 

אגב, פעם הבאה, אם אתה כבר מצטט אותי ושם כתבה, אולי כדי להסביר את עצמך, או אפילו לצטט מהכתבה. זה יקצר את הדיון כי אבין מה אתה טוען

• מצחיק 1

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

זלנסקי בראיון - "קיבלנו רק 75 מיליארד מתוך ה-170+ מיליארד שארה"ב העבירה. לא יודע איפה השאר".

https://www.news18.com/world/volodymyr-zelenskyy-ukraine-received-75-billion-dollars-united-states-foreign-aid-russia-war-donald-trump-corruption-9212438.html

אז אומנם מדובר ברשת חדשות הודית, ויכול להיות שיש הסבר המניח את הדעת, אבל אני לא אתפלא אם חלק לא קטן מה"סיוע" האמריקני היה סך הכל מכבסת כספים, הן בצד האמריקאי והן בצד האוקראיני.

יום יבוא ויגלו איך ממשל ביידן וממשל זלנסקי ריפדו את הכיסים למקורבים יותר ומקורבים פחות, בין אם בכוונה ובין אם לא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

מה היה בשיחות של טראמפ השבוע עם פולין וזלנסקי ולאיזה כיוון זה הולך, לדעתכם?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, tinoki כתב:

מה היה בשיחות של טראמפ השבוע עם פולין וזלנסקי ולאיזה כיוון זה הולך, לדעתכם?

לכיוון שאוקראינה הפסידה, ותישאר כנראה בלי שטחים, בלי נאט"ו, בלי עשרות או מאות אלפי הרוגים, וככל הנראה עם חובות עצומים למערב. לפחות ההרג וההרס ייפסקו.

את רוב הדברים מעלה אפשר היה כנראה למנוע, מבלי להתחיל אפילו במלחמה (חוץ מהצירוף לנאט"ו, שעליו אוקראינה הייתה נאלצת לוותר), הבעיה שהיה לך קשיש דמנטי בבית הלבן, ואידיוט שימושי בתור נשיא אוקראינה.

אותי יותר מעניין לאן זלנסקי יברח אחרי המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל היה אפשר למנוע אם פשיסט מקרמלין עם הזיות על אימפריה סובייטית לא היה פותח במלחמה. גם צ'מברלין רצה לפייס את היטלר, איך זה נגמר כולנו יודעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שלמיטב ידיעתי, הסכם עם פוטין (למניעת המלחמה) לא כלל שטחים שיועברו אליו מאוקראינה, חוץ מאלו שהוא כבר החזיק בהם מ-2014.

הנקודה שלי היא שלדעתי, אפשר היה למנוע את המלחמה, אם אוקראינה לא הייתה מצהירה כי היא מצטרפת לנאט"ו, ובמידה וממשל ביידן ומנהיגי אירופה לא היו מלבים את האש, ולכאורה תורמים להגברת הסכסוך.

הנקודה השניה שלי היא שגם אם המלחמה תימשך עוד 3 שנים, אוקראינה לא תחזיר לעצמה את השטחים. זה אבוד. וזה מה שאמרתי מלכתחילה, כשכל זה התחיל, וגם לפני אותה "מתקפת נגד" מפורסמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...