Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

באוקראינה תוקפים אזרחים בכוונה לפגוע בלא מעורבים.

אם להאמין לזה זה מה שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך זה סבבה.

אבל המציאות יותר דומה למה שאנחנו עושים בעזה מאשר סתם תוקפים אזרחים, כי בסוף ליד האזרחים האלה מתגלים עוד דברים. פשוט זה פוגע בתעמולה שדוחפים, בדיוק כמו מספרי ההרוגים, בדיוק כמו לדחוף ממים, בדיוק כמו פירסום מסיבי של סרטונים של רוסים מתים - אבל אין של אוקראינים.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא אמרתי שכל הפגיעה היא כזו אלא שפוגעים כדי לפגוע באזרחים.

זה כולל גם הפצצות תשתיות אזרחיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וכל מכירת איברי אדם שעושים באוקראינה?  ילדים וחסרי בית שנשחטים כמו פרות בשביל איבקים פנימיים זה בסדר? בקיצר לא חסר לאף צעד שם. 

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אתה אומר את זה מידחעה מבוססת ומגובה בעובדות או ידיעה מבוססת כמו שמצות עושים עם דם של נוצרים?

• אהבתי 3

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אבל המציאות יותר דומה למה שאנחנו עושים בעזה מאשר סתם תוקפים אזרחים, כי בסוף ליד האזרחים האלה מתגלים עוד דברים. פשוט זה פוגע בתעמולה שדוחפים, בדיוק כמו מספרי ההרוגים, בדיוק כמו לדחוף ממים, בדיוק כמו פירסום מסיבי של סרטונים של רוסים מתים - אבל אין של אוקראינים.

נכון, באמת שיגרו טילים בליסטיים מתחנות הכח של קייב לכיוון מוסקבה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הפצצות לתוך מרכזי הערים באוקראינה זה הכרחי כדי להראות איזו שהיא תמונת נצחון לעם הרוסי. 

ברור לכולם שזה לא מטרה צבאית. 

אם עושים השוואות ומוציאים את נושא הקש בגג , גם אצלנו זה ככה בטלויזיה וגם אצל אל ג'זירה זה כך. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בתאריך 3.12.2022 בשעה 11:02, Pika007 כתב:

פגז 120 זו תחמושת לטנקים, כלומר משמש כלי שנמצא בתוך השטח. כן, מדובר בהחלט בפינצטה.

פינצטה? רק בזמן קרב בשג'אעיה הורידו שם 600 פגזי ארטילריה. במהלך "צוק איתן" ירו גדודי התותחנים  30 אלף פגזים.

בתאריך 3.12.2022 בשעה 11:02, Pika007 כתב:

ומה הקשר בין דוקטרינת הדאחיה של אייזנקוט ללחימה בעזה? התקיפה של תשתיות אזרחיות אפילו אם הן משמשות במחסני נשק צומצמה למצב שזה פוגע בנו כאשר מתקיימת לחימה, זה לא שחושבים על זה פעמיים- זה שחושבים על זה 900 פעם ולפעמים עוצרים אותך גם אם ההחלטה היא שזה חיוני.

חשבו 900 פעם ואחרי זה פגעו ב-10600 מבנים? מתוכם 4000 נהרסו כליל? מתי היה להם כל כך הרבה זמן לחשוב? 😄 אתה יודעה איך היום נכנסם לבית? עושים פתח בקיר עם  פגז של טנק או  טיל נ"ט.

בתאריך 3.12.2022 בשעה 11:24, farkash7 כתב:

אין לחימה בפינצטה כאשר האוייב שלך מטרגט אוכלוסיה אזרחית.

ההשוואה שלך לעימותים של ישראל לא ממש רלוונטית, וכן אם חיזבאללה בעימות הבא ירה טילים על ערים בישראל צריך למחוק את ביירות לא רק את הדאחייה, ולא להשאיר שם בניין אחד עומד.

שיהיה ברור, בתור חי"רניק אין לי שום בעיה עם עוצמת אש שצה"ל מפעיל כדי להגן על כוחות בשטח או אזרחי ישראל. כמו שאין לי בעיה עם זריקת פק"ל 5 ק"ג TNT לתוך החלון של הבניין שממנו נפתחה אש בלי ללכת לבדוק במרשם האוכלוסין. או עם אמריקאים שהרסו הירושימה ונגסאקי. או עם רוסים שהחריבו את הברלין. האחריות היא של התוקף שפתח במלחמה. וזאת לא הייתה השוואה אלא הסבר, שבמלחמה כמה במלחמה. גם אם בעזה אנחנו רצים אחרי פרטיזנים עם צנרת, להבדיל מאוקראינה עם חיל אוויר, נ"מ, ארטילריה, אלפי כלים משוריינים ומאות אלפי חיילים משתי הצדדים. במלחמה פוגעים גם בתשתיות של אויב. ב-1999 מטוסי נאט"ו בצעו 38000 גיחות במשך 10 שבועות במבצע רחב היקף נגד יוגוסלביה. רק שליש מהפצצות היו "חכמות" ומטרות לא היו רק צבאיות נטו. 
למה כתבתי כל זה? כתגובה להתחסדות   "אבל ב 2022 מלמחמה כזו קרה וכמות כזו של הרוגים של האזרחים הרגילים פשוט בלתי נתפס". גם ב-2022 אין מלחמות בפינצטה.

לפני 19 שעות, Night Driver כתב:

באוקראינה תוקפים אזרחים בכוונה לפגוע בלא מעורבים.

לא חושב שתוקפים אזרחים בכוונה. אין בזה תועלת. תוקפים את התשתיות ופגיעה באזרחים היא תוצאה של טעויות ושימוש בנשק מיושן. 

לפני 17 שעות, 98civic כתב:

וכל מכירת איברי אדם שעושים באוקראינה?  ילדים וחסרי בית שנשחטים כמו פרות בשביל איבקים פנימיים זה בסדר? בקיצר לא חסר לאף צעד שם. 

ישנה אסמכתא או סתם בלה, בלה, בלה?

לפני 16 שעות, save כתב:

הפצצות לתוך מרכזי הערים באוקראינה זה הכרחי כדי להראות איזו שהיא תמונת נצחון לעם הרוסי. 

אין בזה שום תמונת ניצחון, להפך רוסים טוענים שמדובר מעשה ידיהם של אוקראינים. תמונות של פגיעה באזרחים מזעיקות להם בדיוק כמו שהם מזעיקות לנו. הם תוקפים את רשת החשמל, אבל לא תמיד במדויק.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

פינצטה? רק בזמן קרב בשג'אעיה הורידו שם 600 פגזי ארטילריה. במהלך "צוק איתן" ירו גדודי התותחנים  30 אלף פגזים.

אלה 155 מילימטר. 120 זה שריון.

אתה יודע איך זה מתחלק בין תאורה לשר החימושים?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 22 שעות, David32 כתב:

אם להאמין למה שכתבת פה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך, זה סבבה..

את המציאות אפילו לא אתאר, היא תוארה פה רבות ואני שמעתי אותה מספיק מאנשים שעדיין נמצאים שם תחת אש. אבל אתה בשלך, אז אין הרבה טעם לתאר את זה שוב.

• אהבתי 1
פורסם

תראה, לא כזה אכפת לי מי שולט בחארקו/יב, קייב, טאגאנרוק או מוסקווה. גם לא אם זאת "דמוקרטיה"/דמוקרטיה/דיקטטורה.

מה שכן גורם לי להרגיש טוב, זה לצעוק שמשקרים לכולם בפנים. מה לעשות. ועל השקר הזה דופקים אזרחים.

אני לא כול כך יודע מה זה אני בשלי...

---- אגב, בעזה אתה תופס את הסיפור של תושבי עזה נכון?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

או עם רוסים שהחריבו את הברלין

רק תיקון - לא הרוסים החריcו את ברלין.  היא הפכה לאיי חרבות עוד קודם ע'י הבריטים (בעיקר) והאמריקאים.  הרוסים השלימו את המלאכה (בעזרת הגרמנים).

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

תראה, לא כזה אכפת לי מי שולט בחארקו/יב, קייב, טאגאנרוק או מוסקווה. גם לא אם זאת "דמוקרטיה"/דמוקרטיה/דיקטטורה.

מה שכן גורם לי להרגיש טוב, זה לצעוק שמשקרים לכולם בפנים. מה לעשות. ועל השקר הזה דופקים אזרחים.

אני לא כול כך יודע מה זה אני בשלי...

---- אגב, בעזה אתה תופס את הסיפור של תושבי עזה נכון?

מה הקשר לעזה?

בעזה מקבלים בראש (וחזק) בגלל שחמאס משגר עלינו רקטות.

אוקראינה לא שיגרה ולא פגעה בשום זבוב בשטח רוסיה לפני הפלישה, אין שום הגיון להשוות בכלל.

אתה בשלך בזה שלא משנה מה אומרים, הכל שקר. סבבה, זה חסר תועלת לרשום דברים אם הכל שקר מבחינתך..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אלה 155 מילימטר. 120 זה שריון.

אתה יודע איך זה מתחלק בין תאורה לשר החימושים?

קיבלנו ממחסני חירום אמריקנים פגזי מרגמה 120 מ"מ. לפי קצין  תותחנים ראשי ירו כוחות התותחנים למעלה מ-30,000 פגזים בלי לפרט סוגי תחמושת. 

לפני 37 דקות, dani666 כתב:

רק תיקון - לא הרוסים החריcו את ברלין.  היא הפכה לאיי חרבות עוד קודם ע'י הבריטים (בעיקר) והאמריקאים.  הרוסים השלימו את המלאכה (בעזרת הגרמנים).

לא יודע מי פרק שם יותר מבנים. אבל בקרב על ברלין נהרגו 300 אלף איש. להשוואה כל פצצה גרעינית שאמריקנים הפילו על הירושימה ונגסאקי הרגה 100 אלף איש.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני כשעה, Ooga כתב:

אתה בשלך בזה שלא משנה מה אומרים, הכל שקר. סבבה, זה חסר תועלת לרשום דברים אם הכל שקר מבחינתך..

אה לא, יש דברים שהם אמת אובייקטיבית. פשוט מעט.

האם פוגעים בתשתיות חשמל ומים אזרחיות? כן, ברור.

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 3.12.2022 בשעה 16:12, 98civic כתב:

איך זה בדיוק הפך לנושא המרכזי בתרד אוקראינה נגד רוסיה. את עזה יש למחוק ומי שבא להגן עליהם אז שיסע לחיות בעזה בעצמו. 

מה הכוונה שלך ב-״למחוק״?

למה אתה קורא: ״להגן עליהם?״

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...