Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מספר התלבטויות מאחר ואת כל שאר הרכבים אני פחות אוהב

נסעתי עד עכשיו על מאזדה 6 2008 2.5L והיא נמכרה.

אני רוצה ספיריט 14-15' רכב מדהים, יש באיזור ה 65K. המחיר הגבוה יחסית מפריע לי, יחד עם העובדה שהיא גניבה ויש סיכוי סביר שתיפרץ או תיגנב, תהיה חייבת מקיף וכנראה ביטוח יקר.

אני סטודנט ורוצה לחסוך כמה שיותר (מכרתי את המאזדה כדי לחסוך בהוצאות, רכב מנהלים שהזדקן דרש הרבה)

בדקתי רכבי מיני כמו פיקנטו, ספארק, I10 וזו פשוט בדיחה. אני בחור גבוה ואין לי מקום מקדימה, מאחורה אני לא מכניס אפילו את הרגל.

ישבתי באיביזה 2017 והיא נראית נחמדה. טיפה קטנה אבל אני אסתדר. גם רכב יפה וגם טורבו, ופחות יקר. ~50K גם לא חייב FR, סטייל מספיקה. החשש הוא האמינות של הגיר ושל עוד חלקי VAG.

אולי פג'ו 208 2015 עם גיר אוטומטי?

אני צריך להחליט במהרה 🙏

עריכה אחרונה על ידי Fixesss

פורסם

הגיר אכן יכול להיות הנקודה החלשה לאורך זמן.

הפיגו/קקטוס אופציות טובות גם כן, נוחות מהאיביזה, זריזות.

אבל הייתה בעיה עם רצועת טיימינג שיכלה להתפורר ויצא ריקול לרכבים טד 2017.

הבעיה שברכבים שבהם הרצועה גרמה לנזק חלק מדווחים על צריכת שמן. לכן צריך האם בריקול הוחלפה הרצועה כתוצאה מבעיה או כחלק מריקות.

ברכבים שלא בוצעה החלפה, תצריך לבדוק את מצבה במוסך מתמחה.

מעבר לזה הרכבים נותנים תמורה טובה, אישית מחזיק בקקטוס 2016 טורבו ידני.

עוד אופציה היא מזדה 2, אמנם ללא טורבו אבל זריזה, כדאי למפש את רמת אבזור אקטיב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...