Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי באליאקספרס במתג הפעלה של בקרת שיוט. לפי מה שמופיע באתר המוכר, כל מה שנדרש (כמובן לפי מה שמופיע ברשימה של כלי רכב תואמים) זה להרכיב את הידית ע"י שני ברגים וחיבור פלאג ו- ואללה, יש בקרת שיוט. אבל אני מבין שצריך שה-ECU של הרכב ידע לעבוד עם זה ופה אני לא בטוח שזה פשוט כל כך. הייתי שמח לדעת איך ניתן לבדוק שאכן הרכב והמחשב יודעים לקבל את הבקרה ובמידה ולא, האם הפונקציה מובנית/קיימת במחשב הרכב ורק צריך להפעיל (enable) אותה? בקיצור, אשמח לכל מידע בנושא.

https://www.aliexpress.com/item/32709637218.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.56fd4a8dzfnvnk&algo_pvid=6865ec44-8ac4-4bd2-83ed-c5790e696f3e&algo_exp_id=6865ec44-8ac4-4bd2-83ed-c5790e696f3e-12&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"66027902029"}

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם באותה שנה נמכרה בארץ רמת גימור עם הפונקציה, ולך יש רמת גימור נמוכה יותר, זה אפשרי בהחלט ויש כמה שרשורים בפורום שמכסים את התהליך. 

אם לרכב אין רמת גימור גבוהה יותר עם הפונקציה, לדעתי ההליך אינו אפשרי. 

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 32 דקות, Kooper כתב:

אם באותה שנה נמכרה בארץ רמת גימור עם הפונקציה, ולך יש רמת גימור נמוכה יותר, זה אפשרי בהחלט ויש כמה שרשורים בפורום שמכסים את התהליך. 

אם לרכב אין רמת גימור גבוהה יותר עם הפונקציה, לדעתי ההליך אינו אפשרי. 

בררתי ונאמר לי שב - יאריס שיוצר בצרפת (הרכב מיוצר בכמה מדינות) לא הוכנסה למחשב הרכב התוכנה שמאפשרת את התקנת בקרת השיוט. בכלי הרכב שיוצרו בה, התוכנה כן מותקנת.

• תוכן חדש...