Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב ג'יפוני עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, 

כיום יש לי יונדאי i30 שנת 2009, ואני רוצה להשתדרג לרכב משנת 2014 ואילך. אני אמא + 2, וצורכת כ10K ק"מ בשנה. 

יש כל כך הרבה יצרנים ודגמים ואני לא מבינה בזה ממש, וחשוב לי להתכוונן בחיפוש לדגם מומלץ לרכב יד 2 (העדפה לג'יפון, אך לא רק. בכל מקרה לא סדאן)

שיהיה אמין, חסכוני, נעים לנסוע בו ומרווח, וברור שיראה כמה שפחות מוסך או לחילופין תיקונים לא יקרים מידי - כמו כן שיהיו תאי אחסון וחלל פנים נוח ונעים

בתקציב עד 50K, בשאיפה לפחות :)

לא יודעת מאיפה להתחיל אז המלצות שלכם יעזרו לי מאד! :ok:

פורסם

רכבים שהייתי מתמקד בהם: 

ניסן ג'וק - ניתן למצוא רכב כזה שמור בקרסו טרייד אין עם שנתיים אחריות. 

הרכב מעט צפוף ודי חלש מבחינת ביצועים. 

מומלץ לבצע נסיעת מבחן לפני ההחלטה. 

סוזוקי קרוסאובר - מרווח מאוד וחסכוני מאוד בדלק ושאר הוצאות (ביטןח, טיפולים, חלקים). 

יש לדגם מחלה אחת והיא הגיר הרציף. 

מומלץ לחפש אחד שכבר עבר החלפה ע"י היבואן. 

או לפחות אחד עם היסטוריית טיפולים מסודרת שתעזור לממש אחריות של רצון טוב שקיימת בנושא הגיר. 

סובארו xv - יותר מתאים למי שחובב שטח. אבל לא רק. 

מדובר ברכב נעים ונפוץ. שעם מנוע 1600 יכנס בתקציב ויהיה מעט חלש. 

יש תלונות על צריכת שמן במנוע. לכן כדאי לרכוש רק רכב שטופל לפי הספר (רצוי במוסכי היבואן). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא ג'יפון, אבל הונדה ג'אז (מהדגם לפני הנוכחי, 2015+) אמורה להכנס בתקציב ולהיות אמינה, חסכונית, מרווחת (יחסית לגודל החיצוני) ועדיין קטנה חיצונית. מנגד, היא די חלשה.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני שעתיים, markb205 כתב:

סוזוקי קרוסאובר - מרווח מאוד וחסכוני מאוד בדלק ושאר הוצאות (ביטוח, טיפולים, חלקים). 

מחזק את דעתו של  markb205,  
וממליץ גם על הרכב סוזוקי קרוסאובר.

מאחור המרחב לשני נוסעים במושבי בטיחות טוב מאוד,
תא המטען גדול למדי (430 ליטר).
התנהגות הכביש בהחלט טובה.

• תוכן חדש...