Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שפשופים ופגיעות בפינות הזוויתיות של הטמבון שעברו את עובי הצבע.

אני רוצה לתקן את הצבע ויש לי בקבוק צבע מקורי של הרכב (מתיקון קודם שעשו לי בעבר).

בשביל לאטום את הצביעה צריך ליישם שכבת לכה , לא מצאתי היכן לקנות לכה בנפרד .. אשמח לקבל המלצה למוצר שייתן מענה לזה .

לדוגמא במוצר הבא יש באחד הצדדים צבע ובשני לכה .. איפה ניתן להשיג רק את הלכה ?

https://www.duplicolor.com/product/scratch-fix-all-in-1-exact-match-automotive-touch-up-paint/

פורסם

אפשר לרכוש בחנויות שמתעסקות בצבעים כאלה, כמו טופ קולור לדוגמה.

אם אתה מוצא לכה בתרסיס, זה גם בסדר, תרסס על פלסטיק כלשהו ואז תיקח ותמרח, לא לרסס ישירות.

כדאי מאוד לוודא שהלכה היא נגד קרינת UV.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 11 שעות, Adani כתב:

אפשר לרכוש בחנויות שמתעסקות בצבעים כאלה, כמו טופ קולור לדוגמה.

אם אתה מוצא לכה בתרסיס, זה גם בסדר, תרסס על פלסטיק כלשהו ואז תיקח ותמרח, לא לרסס ישירות.

כדאי מאוד לוודא שהלכה היא נגד קרינת UV.

וכל לכה מבריקה תתן לי אפקט זהה למה שיש במקור באוטו ?

כי אני מפחד שיהיו הבדלי צבע \ גוון \ ברק שרק יבליטו את התיקון 

• אחראי פורום
פורסם

זהה בוודאי שלא וזה נכון לכל אופן יישום, בין אם המוצר שקישרת אליו ובין אם צבעי מקצועי, יש לזה לא מעט פרמטרים.

אבל - גם בתיקון ביתי אפשר להגיע לתוצאות טובות אם אתה ממלא מספיק חומר ופועל לפי ההוראות ואז גם מלטש את המקום כדי לאחד בין האיזורים כמה שיותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...