Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אני מחפש רכב משפחתי גדול/רכב מנהלים, כמו מזדה 626, הונדה אקורד, פאסאט, סונטה, וכו'.

התקציב שלי הוא בערך 60,000 (אני יכול לתת טיפה יותר) השאלה איזה רכב הכי כדאי לקנות.

אני מעדיף שהתחזוקה שלו לא תהיה יקרה במיוחד.

מה שאני מצפה מהרכב זה שיהיה לו מרחב גדול, מנוע חזק(1800-2000) ויראה כמה שיותר חדש.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

בס"ד

סליחה שאני מטריד, אבל אני צריך דחוף לקנות רכב ואני ממש לא יודע מה כדאי לקנות.

אם אתם יכולים בבקשה להתייחס לשאלתי, ושיהיה לכם המשך חג שמח!

פורסם
בס"ד

סליחה שאני מטריד, אבל אני צריך דחוף לקנות רכב ואני ממש לא יודע מה כדאי לקנות.

אם אתם יכולים בבקשה להתייחס לשאלתי, ושיהיה לכם המשך חג שמח!

חג שמח גם לך.

קודם כל, זהו לא צ'אט, ואנשים לא עונים כאן תוך דקות. עברו בסה"כ 3 שעות ותשע דקות (189 דקות) בין ההודעה הראשונה שלך לשניה. סבלנות...

דבר שני - למד את אופצית ה"חיפוש" של האתר. תוכל להשיג דרכה הרבה אינפורמציה שימושית שכבר נדונה כאן בעבר.

אחרון - דעתי (האישית) על האופציות שהעלית:

• פאסאט - מרווחת, איכותית, חלשה מאד בדגם ה-2 ליטר. האחזקה יכולה להיות קצת יקרה (חלקים של פולקסוואגן).
  • סונטה - מרווחת מאד, לעומת זאת בגז' קטן יחסית, צריכת דלק גבוהה, אמינה.
  • הונדה אקורד - כנראה שבתקציב שלך תוכל לקנות את הדגם ה"אנגלי" עם מנוע 1.8 או 2 ליטר. מנוע נמרץ, צפופה יחסית. לא ידוע לע על בעיות אמינות.
  • 626 - עסקה יפנית טיפוסית - אמינה, מרווח פנימי סביר (אבל לא מדהים), נפוצה מאד, קניה "הגיונית". זו ההמלצה שלי בהנחה שאתה מחפש כלי תחבורה שימושי, ולא מענינים אותך נושאים כמו "הנאה מנהיגה" והתנהגות כביש.

שקול גם מיניוואן קומפאקטי - מיצובישי ספייסוואגון יכול להיות תחליף מאד שימושי לכל המכוניות שהזכרת.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בס"ד

קודם כל תודה שענית, אבל את המודעה פרסמתי יום לפני המודעה האחרונה וכשהסתכלתי במודעה ביום שלמחרת ראיתי שהיא לא נענתה והגיע לתחתית הרשימה לכן הוספתי את המודעה השנייה. שנית השתמשתי באופציית החיפוש ובכל זאת לא מצאתי תשובה מספקת.

את הרכבים שפרטתי הבאתי בתור דוגמא לכן אפשר גם להציע רכבים אחרים באותה קטגוריה. אני הבאתי דוגמאות אלה כדי שיעזרו לי להחליט בינהם, לכן אני מבקש אם תוכל להמליץ לי (או כל אחד אחר) על רכב מסוים שאתה חושב שהוא הכי טוב, חשוב לי גם הפאר צריכת דלק פחות משמעותית אבל חלקים לא יקרים במיוחד (לא מעוניין באמריקאית).

ושוב תודה!

פורסם

לגבי השעות - צודק - טעות שלי. השפעה מאוחרת של 4 הכוסות.

רשמתי כבר למעלה מהי המלצתי האישית לדרישות שהעלית - 626.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בס"ד

תקנתי קצת את ההודעה שלי:

חשוב לי גם הפאר צריכת דלק פחות משמעותית אבל חלקים לא יקרים במיוחד (לא מעוניין באמריקאית).

האם ההצעה עדיין תקפה?

(אתה יכול להציע גם רכבים אחרים)

פורסם

אם צריכת הדלק לא ממש חשובה לך אך אתה מעוניין בפאר ותחזוקה שוטפת זולה, לך על הסונטה 2500 V6 תקבל: פאר, שפע של מומנט, חלפים וביטוח זולים יחסית, ו...צריכת דלק זוועתית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמרת הכי קרובה גם ללהראות חדשה

אז אני די בטוח שיש אלפה 156 שנת 98 ב50K ישאר לך עוד קצת לביזבוזים

לגבי ההוד וההדר זאת אלפא אני לא צריך להוסיף

לגבי החלפים אני כבר לא בטוח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

התחזוקה של ה156 לא זולה. בנוסף לך תמצא 156 שנת 98, הרכב בקושי קיים על הכביש בשנה הזו. לדעתי למי שלא מחפש הנאה מנהיגה, עיצוב וכו', הרכב הזה לא בשבילו ועדיף לקחת את אחת מהרכבים האחרים שהזכרו פה בשירשור.

גיא

פורסם

שכחתם את המונדיאו.

ב60K אפשר אולי אפילו לקנות מדור 3 (דמויות הפוקוס) מליסינג לשעבר.

לטעמי עדיפה בהרבה על כל מה שהוזכר פה לצרכי השואל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בס"ד

מה לגבי הסונטה 2000 גם צריכת הדלק שלה גבוהה?

elibaba אתה יכול בבקשה להסביר למה הFORD עדיפה?

אני לא מעוניין באלפא!

פורסם
בס"ד

מה לגבי הסונטה 2000 גם צריכת הדלק שלה גבוהה?

elibaba אתה יכול בבקשה להסביר למה הFORD עדיפה?

אני לא מעוניין באלפא!

הסונטה מכונית פושרת למדי - המונדיאו מהמובילות בקבוצתה, אם כי לא נראה לי שאפשר להשיג כזאת בפחות מ-75K למרות מה שאמר elibaba (שנתון מינימום 2002)

אף מכונית בקבוצה - אינה חסכונית...הסונטה 2000 צורכת פחות דלק מהסונטה 2500

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...