Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, yuvalganim כתב:

סדנת החינוך היא לא לפותח האשכול אלא לחבר שלו שמסרב להתקדם הלאה וחי על טובות של אחרים.

אני בטוח שסמארטפון דווקא יש לו

אם מבקשים ממני עזרה ומתאים לי אני עוזר ואם לא אז לא עוזר. מה הקשר לסדרת חינוך?

יש כל מיני אנשים עם כל מיני סיבות למה הם לא מחזיקים חשבון בנק או כרטיס אשראי (למשל כאלה שנמצאים בהליך של פשיטת רגל או הסדרי חוב שאסור להם גם להתנהל עם צ'קים). לא ענייני למה ולא מחנך אף אחד. שאלו על פיתרון אז עונים לגבי הפיתרון.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא אני השתמשתי ב"סדרת חינוך" רק עניתי למגיב שמעליי.

הכל נכון,  ויש דרכים להתנהל (למשל כרטיסי דביט).

באופן כללי היום נדיר מאוד שאנשים ללא אשראי בגלל הסיבות שפורטו לעיל.

אני חושב שאדם ללא כרטיס אשראי זה לא סביר, זו דעתי.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

@tzaאם העסקה מוגדרת כהוראת קבע (עסקה מתמשכת) אין עמלה. אם מוגדרת כעסקת תשלומים יש עמלה בסדר גודל של 0.50 ש"ח לתשלום, יש הבדלים קטנים בין חברות כרטיסי האשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני מדבר על עסקת תשלומים. הנסיון שלי בחברות כאל וישראכרט עם כרטיסים של ויזה ומאסטרקארד. יש לי כמה עסקאות בתשלומים ולא מעט תשלומים, אגורה לא שילמתי. דוגמה מכאל:

image.thumb.png.dc566b89785e987ddde03b1a576518f4.png

חברות כרטיסי האשראי מקבלות מספיק ממקבל התשלום, מי שלוקח לי דמי כרטיס אני עוזב אותו ועובר לחברה הבאה, אתה מדבר על עמלות?

עריכה אחרונה על ידי tza
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הלכתם לכיוון אחר לגמרי חברה.

הבן אדם זה"כ שאל "למה אי אפשר לשלם במזומן את הביטוח רכב", מה הקשר למה לחבר שלו אין אשראי וכל מה שכתבתם לו??

אגב, האשראי זה מחלה, אנשים מתרגלים לשלם בתשלומים כי "זה נוח" ו יש הרבה שלא מצליח להשתלט על זה, ואז בסוף החודש פתאום מקבלים חשבון של 5000₪....
אז לא רואה בעיה שבן אדם לא ירצה אשראי, זה ש המדינה ו הבנקים רוצים לתת לכם כי זה טוב להם, זה משהו אחר.
אני באמת מנסה לא להשתמש בהם,

אגב, אני זוכר שלפני כמה שנים, כאשר רק קיבלתי את האשראי הראשון שלי, בבנק הסבירו לי ש כל הקטע שיש לך מסגרת מסוים ורק אחרי שכל תשלום יורד המסגרת עולה חזרה מעט כל חודש ו כבר מזמן לא מאפסים לך כל חודש ל מסגרת המקורית, היא מה שכתבתי קודם, אנשים פשוט לא היו מצליחים לשלם.

אבל כל זה שכבר נושא אחר לגמרי.

אותי מעצבן שמחייבים אותנו באשראי לכל דבר היום תכלס. :-(

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

התשובה היא כנראה בגלל שהלקוח רצה לשלם בשני תשלומים (עיינו הודעה ראשונה), לכן חייבים כרטיס אשראי.

אם היה רוצה לשלם בתשלום אחד, כנראה היו מסתדרים איתו על  העברה בנקאית או מקסימום זהב.

פורסם
לפני 4 שעות, kurko1992 כתב:

הלכתם לכיוון אחר לגמרי חברה.

הבן אדם זה"כ שאל "למה אי אפשר לשלם במזומן את הביטוח רכב", מה הקשר למה לחבר שלו אין אשראי וכל מה שכתבתם לו??

אתה חדש פה?

אנשים נכנסים לדיון על מגיפה לקבל המלצות לסטייקים ומשכנתא.

• מצחיק 3
פורסם
לפני 8 שעות, tza כתב:

ממתי? אני אחד שעובר על כל שורה וכל עמלה ובחיי לא שילמתי אגורה על תשלומים ללא ריבית.

זה נקרא עמלת ניהול תשלומים מרובים או משהו בסגנון

אני גם ראיתי את זה..

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, sperial כתב:

יש עמלה בסדר גודל של 0.50 ש"ח לתשלום

אני לא חושב שנתקלתי בעמלה הזו ב 5-10 השנים האחרונות

לדעתי בוטל וכל העמלות נכנסו לדמי ניהול

עריכה אחרונה על ידי TomerLL
פורסם (נערך)

מה זה דמי ניהול בכרטיס אשראי? אתה מתכוון דמי כרטיס? 

אני מחזיק כ. אשראי מגיל 18 ואף פעם לא שמעתי על כל העמלות שאתם מדברים פה. אולי זה בכרטיסים של הביוקר? 😂

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני כשעה, tza כתב:

מה זה דמי ניהול בכרטיס אשראי? אתה מתכוון דמי כרטיס? 

אני מחזיק כ. אשראי מגיל 18 ואף פעם לא שמעתי על כל העמלות שאתם מדברים פה. אולי זה בכרטיסים של הביוקר? 😂

לפני 16 שעות, vadim6385 כתב:

חוץ מדמי כרטיס, שיש או אין, יש לכל סוגי הכרטיסים עמלת חצי שח לכל תשלום בתשלומים. כל אלו שלא מוצאים אותו, חפשו אותו בהודעת החיוב החודשית מתחת לפירוט התשלומים, לפני הסכום הסופי לתשלום

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 15 שעות, arik100 כתב:

למה לאנשים אין כ"א?

זה נורא מוזר בעיני 

איך אפשר לעקוב ככה אחרי החיובים?

יישנם המון אנשים שמתנהלים רק במזומן מסיבות כמו עיקול על החשבון או שיש להם כסף שחור שהם צריכים להלבין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...