Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמרבית חיי התנגדתי לקנות רכב ישירות מהחברה

קיבלתי הצעה לקנות רכב בסך 200 אלף שח מהחברה כאשר אני מקבל 13% הנחה(מקסימלית) ואשלם 174 אלף שח סהכ.

התחלתי להתעניין ברצינות לאחר ההנחה הזאת מפני שההנחה הזאת בעצם "חוסכת" לי את ירידת הערך הראשונית של הרכב שמורידים מהניילונים.

ואז כמובן שכל שנה ערך הרכב יירד באחוז דומה לכל רכב אחר.

הרעיון הוא כזה: 

מוכר את הרכב שלי בסך 120 אלף שח ומפקיד אותו בקופת גמל להשקעה (תשואה של 7% שנתית ממוצע)

לוקח הלוואת בלון בסך 100 אלף שח ל5 שנים ונותן כמקדמה לחברה

מימון מהחברה ל60 חודש על שאר הרכב בתשלום חודשי של 1000 שח לחודש

סוף התקופה יישאר 43 אלף שח.

ממוצע אני מוכר רכב כל 3 שנים ואשמח לדעת האם כל המהלך הזה הוא חשיבה נכונה מבחינת עסקה, הרעיון הוא להרוויח תשואה עם הכסף הנזיל שלי ולהשתמש במימון במקום.

* רכב זה לא עסקה כלכלית כל ירידות הערך נלקחו בחשבון רק אבל מנסה לצמצם נזקים ולהשתמש בכסף הנזיל למטרות טובות יותר.

פורסם

הנחה של 13 אחוז על רכב מהיבואן או מליסינג 0 קילומטר? 

באיזה רכב מדובר? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 7 דקות, markb205 כתב:

הנחה של 13 אחוז על רכב מהיבואן או מליסינג 0 קילומטר? 

באיזה רכב מדובר? 

מהיבואן

A3 אאודי

פורסם

הדגם עבר שינוי צורה לאחרונה. וודא שמדובר בדגם החדש. 

רמת הגימור הבסיסית נמכרת גם בערוצי הליסינג 0 קילומטר סביב 164k שקל. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 1 דקה, markb205 כתב:

הדגם עבר שינוי צורה לאחרונה. וודא שמדובר בדגם החדש. 

רמת הגימור הבסיסית נמכרת גם בערוצי הליסינג 0 קילומטר סביב 164k שקל. 

כן הדגם החדש ואבזור לקצרי, ההנחה קיימת

אשמח להתחייסות על אופן המימון שחשבתי :)

פורסם

אנחנו בפתח קטסטרופה כלכלית שמקורה בגרעון הפסיכי שאירגנה כאן הקורונה, כך שלבנות על תשואה של 7% שנתי בקופת גמל נראה לי טיפה נועז.

פורסם
לפני שעתיים, רועי5 כתב:

אנחנו בפתח קטסטרופה כלכלית שמקורה בגרעון הפסיכי שאירגנה כאן הקורונה, כך שלבנות על תשואה של 7% שנתי בקופת גמל נראה לי טיפה נועז.

אולי 7% שלילית ולא חיובית יהיה ראלי יותר לתקופה.

מעבר לכך,לקנות רכב בהלוואה כזו עצומה נשמע כמו פתח לצרות צרורות אבל אולי זה רק אני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי מה שידוע לי, קופת גמל להשקעה מאפשרת השקעה של סכום מקסימלי של 71K ש"ח. איך תשקיע 120K?
ומי זה הגוף שמבטיח לך תשואה של 7% שנתית?

מניסיון - תתרחק מהבטחות כאלה...

פורסם
בתאריך 5.3.2021 בשעה 19:31, guybenza כתב:

לאחר שמרבית חיי התנגדתי לקנות רכב ישירות מהחברה

קיבלתי הצעה לקנות רכב בסך 200 אלף שח מהחברה כאשר אני מקבל 13% הנחה(מקסימלית) ואשלם 174 אלף שח סהכ.

התחלתי להתעניין ברצינות לאחר ההנחה הזאת מפני שההנחה הזאת בעצם "חוסכת" לי את ירידת הערך הראשונית של הרכב שמורידים מהניילונים.

ואז כמובן שכל שנה ערך הרכב יירד באחוז דומה לכל רכב אחר.

ההנחה הזאת לא חוסכת לך כלום כי כולם מקבלים אותו, ולכולם אומרים שזאת הנחה "מיוחדת" רק עבורם. לגבי התשואות בקופות גמל להשקעה - אין לי מושג. קח בחשבון שמותר להפקיד בקופה כזאת עד 70000 ש"ח כל שנה לכל אדם.

אם אתה החליף רכב כל 3 שנים,  ולא נוסע יותר מדי - הייתי שוקל ליסינג פרטי. כך אתה מגדר את הסיכון ויודע בדיוק כמה יעלה לך הרכב לאורך התקופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...