Jump to content

izik444

  • הודעות

    26
  • כאן מאז:

הנקודות של izik444

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. לפי מה שידוע לי, קופת גמל להשקעה מאפשרת השקעה של סכום מקסימלי של 71K ש"ח. איך תשקיע 120K? ומי זה הגוף שמבטיח לך תשואה של 7% שנתית? מניסיון - תתרחק מהבטחות כאלה...
  2. אני ממליץ לך על ה-3 והדגם המפואר (פרמיום). כיום, זה הרכב עם העלות/תועלת הטובה ביותר בשוק. אתה מקבל מקסימום במחיר מינימום (אגב, המבצע של מאזדה נגמר.איך השגת מחיר כזה?). גילוי נאות: קיבלתי את המאזדה 3 לפני יומיים. ח ל ו ם !!!
  3. אז הבנתי מכל התותחים (!) כאן - שאם ללכת על המאזדה 3, אזי ללכת על הגירסה המאובזרת ביותר (פרמיום), שבסופו של דבר הערך יוחזר במכירה - וגם סוג של הנאה ויתרון על פני הדגמים אחרים.
  4. התבלבלתי - נכון (סליחה)!. אבל טענתי מלכתחילה שאני מדבר רק על מאזדה 3 2.0L.פשוט - רציתי לחדד סוגיה זו.
  5. אבל לא ענית לשאלתי.יש הבדלי מחירים - אבל המנוע וההספק זהה בין כל המאזדות 3. אתה טוען שיש הבדלים בהספק (יכול להיות שהתכוונת לגימור?). בכל מקרה - מה שהיה בינואר - נשאר בינואר. כיום, ההבדל בין רמת גימור קומפורט (שמכסה את הכל) לבין הפרמיום (שזה האקסטרה) הוא 8,000 ש"ח בלבד.
  6. מה המשמעות שציינת לגבי הבדלי ההספק בין הגירסה הבכירה לאקטיב? כל שידוע לי שהמנוע בכל דגמי ה-3 (2.0L בלבד) הינו אותו מנוע ואותו הספק , ומה שמבדיל את המחיר כאן הינו פשוט הדגם והאביזרים שנלווים אליו. אם לא כך הדבר - אשמח אם תבהיר את עמדתך בנושא זה. ולגבי ה-6 , כבר נאמר שרכב זה לא מצדיק את קנייתו לעומת דגם ה-3 המפוארת ביותר, הן מבחינת האיבזור הדל שלו והן מבחינת ירידת ערך הרכב שהינה משמעותית בהרבה. פרט לכך - לאחר נסיעתי הקצרה ברכב אוכל לאמר בוודאות שהנהג מרגיש כאילו נוהג בתוך "ספינה" שמשיטה אנשים (רכב כבד). ואם כבר 6-אז 2.5L, אך זה שותה דלק בכמויות וגם מחירו ממש לא זול.
  7. היית שם עוד 8K ש"ח בשביל דבר כזה?
  8. גם אני חשבתי כך. שווה להשקיע עוד 8,000 ש"ח עבור חלון גג (שלא נראה שאשתמש בו אי פעם), ריפודי עור (שמאוד קשה לשבת עליהם בקיץ אצלינו במדינה), מושב נהג מתכוונן חשמלית (למה צריך את זה?), כניסה ללא מפתח (נו , באמת !!!) ? אם העניין הוא במכירת הרכב, אז נכון. הצפי למכור רכב כזה הוא מצוין. אבל האם לא מספיק במקרה זה לרכוש את דגם הקומפורט ? האם זה לא מספק במקרה זה? הרי דגם זה לא ישווק לציי רכב הליסינג למיניהם (או שמא אני טועה.....)
  9. גודל זה דבר יחסי ....חחחח.... אין לך במקרה בעיות עם הכסא?אומרים שהוא ממש לא נח!
  10. 1) ההאם הסונטה אמינה כמו המאזדה? (לא בטוח בזה) 2) רכב היברידי נושא בחובו את נושא הקרינה. עדיין אין תקינה בנושא הזה והאמת שאני די חושש מזה. מישהו יכול לאמר איך המאזדה 3 החדשה מתנהגת? איך מושב הנהג (נח/בעייתי)? צריכת הדלק? ביצועים? האם כדאי ללכת על דגם הפרמיום או שמא זה סתם "זריקת כסף" ועדיף הדגם הפחות מפואר (קומפורט) ובכך לחסוך 8,000 ש"ח?
  11. עד היום נסעתי עם המאזדה 3 - 0 תקלות (9 שנים). יש היום עוד רכב (שלא יפני) עם אמינות כזו? (אולי סובארו). אתם צודקים בכל מילה מה שאמרתם על ה-6 מול ה-3,אז כנראה שהשכל נוטה לכיוון ה-3 פרמיום.
  12. ה-2.5L דורש עוד סכום לא מבוטל של 10,000 ש"ח - ועוד לדגם הפשוט. שאלתי היא האם השקעה של עוד 25K ש"ח (או 35K ש"ח עבור מאזדה 6 2.5L) מצדיקה את ההוצאה הזו?או שמא ה-3תיתן לי את כל החבילה בפחות מחיר.
  13. 1. אמינות 2. נסיעה נוחה וכיפית(פינוקית) 3. צריכת דלק
  14. אם לא ציינתי, סימן שזה לא חשוב לי.
  15. שלום, מתלבט בין מאזדה 3 פרימיום מנוע 2.0L לבין מאזדה 6 לוקצ'רי (אותו מנוע). הפערים במחיר הם 25,000 ש"ח. מה עוד שהמאזדה 3 הרבה יותר מאובזרת,אחרים מצדדים דווקא לטובה את המאזדה 6 (למרות האיבזור הדל) וטוענים שזהו רכב אחר לגמרי. אשמח לחוות דעתכם והתייעצותכם (שכן המבצע במאזדה מסתיים השבוע).
×
×
  • תוכן חדש...