Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כבר זמן רב אני נמנע מלהחזיק ברכב את הספרי למקרה של פנצר- זה שממלאים את הצמיג עד שמגיעים לפנצריה שיתקנו את הפנצר.

הסיבה שאני נמנע זה חשש שהמיכל של הספריי עלול להתפוצץ בגלל החום.

מהסיבה הזאת בעצם דיי בלתי אפשרי מבחינתי לסדר פנצר בקלות במקרה הצורך- נשבר לי אגב המפתח אומים שמגיע עם הצמיג ספייר, החלפתי אבל מצאתי מפתח בצורת X וזה קשה פי כמה וכמה לפתוח עם מפתח כזה לעומת מפתח רגיל של אומים לגלגלים.

האם זה סביר שהמיכל אכן יכול להתפוצץ?

האם לא לשים אותו ברכב רק בקיץ?

או שאני צריך לעשות לעצמי הרגל של כל פעם שאני נכנס לאוטו אני לוקח איתי את המיכל קצף לצמיגים למקרה ש

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אין סיכוי שיתפוצץ. מצד שני, למלא צמיג בחומר הזה זה לא בריא לאיזון אח"כ.

עדיף להחזיק מדחס (קומפרסור) סביר שאיתו אפשר לנפח. ב-150 שח אתה מסודר 

• לא הבנתי... 1

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

למה זה לא בריא? הרי בפנצריה מנקים את זה, אתה מגיע באותו היום או יום למחרת, אז החומר לא כלכך קשה לנקות במצב כזה, ואז מתקנים את הפנצר והכל טוב.

או שיש משהו בתהליך הזה שאני מפספס?

לא ממש מבין איך קומפרסור יעזור, הרי יש פנצר אז אם אני אמלא אוויר ואתחיל לנסוע האוויר יצא

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...