Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי Q2 המחודש בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון מוטורס משיקה בישראל את מתיחת הפנים של אאודי Q2, שמקבל עיצוב מעודכן ומחירים זהים.

עוד פרטים בידיעה המלאה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3578/חדשות/אאודי-Q2-המחודש-בישראל

1723180120_-Q2-2021-2.thumb.jpg.ec0e2e00f206b2b908db1452a47c70f8.jpg1065945557_MAIN--Q2-2021.thumb.jpg.32c5a72a36f621aaf321a856188d4e1c.jpg1263523076_-Q2-2021-3.thumb.jpg.fccf2182531ba1c17c3c9509cea1588b.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אוי המחיר...
טיגואן , גדול יותר , איכותי לא פחות, עם אותם המנוע והגיר, אבזור עדיף, עולה כ 20 אלף₪ פחות.
כמה כבר צריך לשלם על הסמל בלבד?

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

רכב הזייה ועוד לפני הטסלה לפני שכולם יקפצו עם ההשוואה. אחד מהשכנים שלי קנה אחת לא מזמן והייתי בהלם איך הדבר המסכן והלא מרשים הזה עולה כל כך הרבה, אם לא היה את הסמל אף אחד לא היה מעיף מבט שני אפילו. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

החוצפה של לגזור קופון של מעל 200K על רכב עם רמת בטיחות 4  ובלי קיט S-Line פשוט לא ברורה לי.. 😳

לגבי מה שרשמו על הטיגואן - 
טיגואן ברמת Life Plus, מנוע 1.5 ליטר, צבע מטאלי וסאן רוף פנורמי יימכר סביב 220K - שזה לא רחוק מה-Q2.
מסכים שיש הבדל בין הטיגואן ל-Q2, אני הייתי לוקח טיגואן בלי לחשוב פעמיים 🤷‍♂️

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

רשימת האבזור די מאכזבת לדעתי עבור רכב במחיר כזה.

הקאמיק לצורך העניין מציע יותר כריות אוויר ועוד מערכת בטיחות - ניטור רכב בשטח מת.

בפחות כסף עדיין אפשר לקנות סקודה קארוק מרמת הגימור הגבוהה שגם מציע יותר בנושא אביזרי הבטיחות.

מפתח חכם רק ברמת הגימור הגבוהה? חיישני רוורס אין בדגם ה"בסיסי"?

אפילו בפיקנטו EX שעולה קצת יותר מ-80 אלף ש"ח יש חיישני רוורס מקוריים ובאיביזה שעולה 100 אלף ש"ח יש מפתח חכם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 8 דקות, Super_T כתב:

החוצפה של לגזור קופון של מעל 200K על רכב עם רמת בטיחות 4  ובלי קיט S-Line פשוט לא ברורה לי.. 😳

לגבי מה שרשמו על הטיגואן - 
טיגואן ברמת Life Plus, מנוע 1.5 ליטר, צבע מטאלי וסאן רוף פנורמי יימכר סביב 220K - שזה לא רחוק מה-Q2.
מסכים שיש הבדל בין הטיגואן ל-Q2, אני הייתי לוקח טיגואן בלי לחשוב פעמיים 🤷‍♂️

220000 ש"ח לשני הרכבים עם מנוע 1.5 זה פשוט מחיר מטורף לתמורה בינונית במקרה הטוב.

פורסם

השוואתי דגמים בסיסיים.
טיגואן עולה 175К.
מכאן התוספת של 45 אלף ₪ לדגם מאובזר, עם אותו המנוע , מופרכת.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל באודי המחירון הוא לתצוגה בלבד. לא כך ? ההנחות יעמיקו ככל שהמכירה תתקע.
מקבלים הנחות סלב של עשרות אלפי שקלים..מישהו שם קונה במחירון ?

• מעניין 1
פורסם

קצת מתקשה להבין את התרעומת, מאז ומתמיד אנשים מוכנים לשלם הרבה על יוקרה, בלי קשר לשאלה אם היא גם מכוסה באיכות או יכולת עודפת. יש לא מעט תיקים באיכות של לואי ויטון ועדיין על הסמל הנחשק תשלמו לא מעט מכפלות של מחירם. דווקא צנועים אודי באופן יחסי, כולו כמה עשרות אחוזים מעל מחיר האחיות ה"פושטיות", מה קרה ?

פורסם

נשמע כמו עסקה די מעליבה, באמת שזה אולי מחזיק המפתחות הכי גדול שראיתי בחיים. 

אכן, אנשים נטו ונוטים לשלם יותר עבור הסמל, אבל נדמה שעד לפני כמה שנים היה איזה אלמנט יחודי בתמהיל (הנעה אחורית בסדרה 1 למשל) או איכות מבדלת. במקרה של אודי A1 למשל, הפער כל כך לא משמעותי וה-Q2 מושך אש כי זה שילוב של "ג'יפון" מפונפן, מימדים קטנים, אבזור דל, היעדר בטיחות בגרסאות הכניסה וכל זה במחיר של WTF.

מדיניות ההנחות המפליגות על אף שהינו נוהג מקובל, בעיקר מייצר לפחות בעיניי מראית עין של חוסר הוגנות בסיסית ומעתיר אווירת "שוק" על המותג - אבל אם זה מה שמוכר, היי, מה אני מבין. 

• אהבתי 2

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

יש כאן מלכוד - מצד אחד, אם יפרסמו את מחירי המכירה בפועל, אולי יותר אנשים "פשוטים" או מי שלא אוהב/ יודע לנהל "שוק" בסוכנויות הרכב, יפזלו לכיוון הרכבים האלה.
מצד שני, מי שרגיל לקנות רכבי יוקרה , לא רגיל לשלם מחיר רשמי ויתעקש לנהל משא ומתן לגבי המחיר בכל זאת.
גם הסוכנות יודעת מה מחיר ריצפה שניתן לתת ללקוח , ומקווה לקבל הרבה מעליו.

קצת מתקשה להבין את התרעומת, מאז ומתמיד אנשים מוכנים לשלם הרבה על יוקרה, בלי קשר לשאלה אם היא גם מכוסה באיכות או יכולת עודפת. יש לא מעט תיקים באיכות של לואי ויטון ועדיין על הסמל הנחשק תשלמו לא מעט מכפלות של מחירם. דווקא צנועים אודי באופן יחסי, כולו כמה עשרות אחוזים מעל מחיר האחיות ה"פושטיות", מה קרה ?
יוקרה ברכב זה לא רק הסמל, זה פערי איכות והרגשה של פרמיום, שהיו קיימים עד לפני כמה שנים בקבוצת ה VW בכל הדגמים המקבילים.
לאאודי יש בהחלט לא מעט דגמים שמרגישים בהם יוקרה, אבל לא ב Q1/Q2.
ואם אני לא טועה, הדגם המקביל לטיגואן בגודל מבית אאודי זה Q3.

פורסם (נערך)

מבחינת גודל נטו, המקביל לטיגואן הוא אכן ה-Q3
ו"מחיר  הסמל" או "המרדף אחרי הסמל" ניכר בישראל בהקשר של אאודי,

מספיק להציץ באתר "יד 2" כדי להבין מה הולך,

מ-ל-א Q3 למכירה בני עד 3 שנים ורובם המכריע ברמת גימור כלום ושום דבר עם מנוע 1.5 שלא מזיז את הרכב,

לנסות לחפש שם מנוע 2 ליטר זו משימה, וגם אז אנשים מבקשים מעל למחירון עבורו בפנטזיה כזו או אחרת שמישהו ישלם להם.
אני אקנה פעמיים טיגואן 2 ליטר חדש (בהנחה וקיים בשוק.. כרגע עוד ממתינים) לפני שאסתכל על Q3 מקביל,

אבל נראה שהמון אנשים רצו "שתהיה להם מכונית של אאודי",

לכן קנו במיטב כספם את ה"מינימום האולימפי האפשרי" כדי לנסוע עם סמל הטבעות על הגריל, ומהר מאוד הבינו שכדאי למכור את הרכב.

כך לפחות אני מבין את זה.

לגבי התחרות עם ה"קבוצה" - גם פולקסוואגן קצת נפלו עם ה-T-CROSS בארץ שהוא לא ממש מפנק לעומת החלופות, אבל לפחות המראה ייחודי יותר 🤷‍♂️

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
נשמע כמו עסקה די מעליבה, באמת שזה אולי מחזיק המפתחות הכי גדול שראיתי בחיים. 
אכן, אנשים נטו ונוטים לשלם יותר עבור הסמל, אבל נדמה שעד לפני כמה שנים היה איזה אלמנט יחודי בתמהיל (הנעה אחורית בסדרה 1 למשל) או איכות מבדלת. במקרה של אודי A1 למשל, הפער כל כך לא משמעותי וה-Q2 מושך אש כי זה שילוב של "ג'יפון" מפונפן, מימדים קטנים, אבזור דל, היעדר בטיחות בגרסאות הכניסה וכל זה במחיר של WTF.
מדיניות ההנחות המפליגות על אף שהינו נוהג מקובל, בעיקר מייצר לפחות בעיניי מראית עין של חוסר הוגנות בסיסית ומעתיר אווירת "שוק" על המותג - אבל אם זה מה שמוכר, היי, מה אני מבין. 

המחירון באודי הוא פיקציה, אבל מניסיוני האישי לא גורר שוק של ממש.
פעמיים קניתי אודי, לנציג היה מחירון באקסל, פשוט סובב את המסך והראה את מחירי הסגירה, שהשתנו לפי - מזומן/טרייד/מימון.

או שאני תמים והשוק מתחיל משם, המחירים למי שמתעניין היו זולים בעסקאות מזומן במינימום 11 אחוז, האחוזים השתפרו בדגמים יקרים/סוף דגם.
פורסם
לפני 12 שעות, קרמבו כתב:

אוירת השוק והחובה להתמקח כדי לא לצאת פראיר זו בדיוק הרעה החולה של שוק הרכב המסורתי, לא רק בישראל. למי יש כוח לשבת שעות עם נציגי מחירות ולשחק משחקים של "הנה אני הולך" כדי לשמוע אחרי חודש שהשכן ממול השיג מחיר יותר זול ויצאת פראיר? למודל המכירות הישיר יש חלק לא מבוטל בהצלחה של טסלה. הסיוט הכי גדול של יבואני הרכב בישראל זה שאיזה יצרן סיני יחליט שמה שטוב לטסלה טוב גם בשבילו.

• תוכן חדש...