Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר תקופה מחפש רכב מסוים

לאחרונה ראיתי שמשרד עו"ד מסוים מציע את הדגם הנ"ל במכירה פומבית

אין אפשרות לראות את הרכב

יש תמונות מכל הזויות, והוא נראה די שמור ובסדר

כמובן שאין לדעת מה המנוע/הגיר ושאר החלקים (גם לא כתוב ק"מ ועוד פרטים)

רציתי להתייעץ כמה לדעתם זה ראלי לשלם על רכב כזה

הרכב נמכר בדרך כלל סביב 50-60 אלף והוא בעל מנוע דיזל

ברור לי שאם אציע מחיר נמוך מדי, ההצעה שלי לא תתפוס

אבל גם מפחד להציע מחירון כי תכלס אני יכול לקנות את הרכב הזה במחירון בשוק החופשי (אין הרבה הציע, אבל לפחות שם אני יכול לבדוק וכו')

חשבתי על הורדה של 10-12 אלף מהמחירון, כך שגם אם יהיו תקלות משמעותיות, המחיר יפצה על זה

אשמח לשמוע את דעתכם

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

בישראל הימורים בקזינו הם מחוץ לחוק - אם יצרך לא עומד לך ואתה חייב להמר - הרשות נתונה.

וברצינות:

1. מבחינתי העובדה שאפילו אי אפשר לראות את הרכב - פוסלת את העו"ד והרכב על הסף.

2. מניסיוני לחלק מהמשתתפים ב"מכירות הפומביות" הללו יש מידע פנים (כלומר יודעים מה מצב הרכב) אם הרכב מדגם מבוקש ומצבו טוב הוא ישיג מחיר קרוב למחירון.

3. המציאות האמיתיות במכירות הללו הן מכוניות שאין להם שוק, ואף סוחר לא מעוניין להתעסק בהן.

אתה יכול להציע 10-12 פחות אולי תזכה ואולי לא. אם תזכה אולי תהיה מרוצה, ואולי לא.

אישית - אחרי מס' נפילות (וגם הצלחות אבל פחות) - עדיף להמנע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבלי להתייחס אם הדבר כדאי או לא, קשה לי להאמין שלא ניתן לראות את הרכב לפני השתתפות במכרז, מנסיון הדבר הוא הפוך הם מפצירים בך לגשת לראות את הרכב לפני הגשת הצעה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

הבנתי. תודה.

אנסה לבדוק האם ניתן לראות את הרכב.

במידה וכן, אתם יודעים אם מותר להניע אותו או שזה תצוגה בלבד? (שברמה עקרונית נותן יותר אינפורמציה על הרכב, אבל ברמה של בדיקת מוסך)

מיתר רוז רוצה לחיות!

פורסם

בדר"כ הרכב מאוכסן נעול במגרש עם שמירה, ניתן להגיע ולראות פיזית.
לא ניתן להניע או לעשות סיבוב, ישנם רכבים שנמכרים ללא מפתח, רובם ככולם עם מפתח בודד.

במקומות יותר מוסדרים(משטרה, צבא, חברת חשמל וכו') ניתן לקבל גילוי נאות מה עבר הרכב מבחינת תאונות ואם הוא מניע או לא.

פורסם

אני שאני מבין זה שזה ככל הנראה רכב שעוקל מבעליו, לא?

על פי מרשם משרד התחבורה זה רכב של אדם פרטי. יש תמונה של מפתח בסוויץ ובאמת זה נראה שהוא נמצא במגרש גדול עם הרבה מכוניות מסביבו

זה לא חברה ממשלתית ולכן אין שם אפילו כמה ק"מ הרכב עשה

מיתר רוז רוצה לחיות!

פורסם

ישנם כונסי נכסים (עו"ד) אשר חושפים את נתוני הרכב רק בשעת המכרז עצמו.
ממליץ לך להוריד את אפליקציית "bidspirit" ולעקוב איך העסק מתנהל.

קח בחשבון שלרוב המחירים שם גבוהים עד לא הגיוניים לעומת הסיכון שאדם לוקח שהוא רוכש שם רכב.

המציאות הם בדר"כ על רכבים פחות סחירים או נישתיים.
בהצלחה.

פורסם

רכב דיזל בלי לדעת כמה קילומטר עבר? 

זה סיכון מטורף! 

הרי לרוב, רוכשי הדיזל הם אנשים שנוסעים הרבה או שהרכב משמש כרכב עבודה. 

אז יתכן מצב שתקנה את הרכב ותגלה שיש לו קילומטראז של מטוס אל על מלפני הקורונה. 

לא הייתי קונה רכב בסכום כזה מבלי לראות אותו ולדעת את נתוניו ועברו. 

אתה לא מדבר על רכב זול, מדובר בכ 40-50 אלף שקל. 

אוהב הימורים? תציע 40 אחוז פחות מהמחירון (30k שקל לרכב של 50k) וקח בחשבון שיש סיכוי לא קטן שהרכב לא שווה אפילו את הסכום הזה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אף אחד לא מוכר בלי לכתוב כמה ק"מ (למעט רכבים עם תקלות שלא מניעים או תקלת לוח שעונים שאז נכתב במפורש), אך כאמור ישנם כונסי נכסים אשר בוחרים לחשוף את הנתונים כולל ק"מ, יד, בעלות קודמת וכו' בתחילת המכרז.

פורסם

אל תיכנס לזה אם אין לך נסיון קודם,אחוזי ההפחתה למרבית הרכבים לא עוברת את ה15%-20% לפני הוצאות אז זה גם לא משתלם כלכלית.

פורסם

מעדכן שהמכירה היתה היום ובאמת זה התקיים דרך האתר bidspirit

בתחילת המכירה אמרו את היד והק"מ של כל רכב. לצערי רוב הרכבים נמכרו ממש קרוב למחירון, כך שלא יכלתי לקחת את הסיכון לקבל אוטו תקול במחיר של המחירון. 

תודה למי שייעץ 

מיתר רוז רוצה לחיות!

פורסם

לרוב, להרבה סוחרים או מביני עניין יש ידע מקדים (יכולת בכל זאת לבדוק את מצב הרכב/יכולת לאתר ולבדוק עם הבעלים הקודמים וכו') ולכן קשה למצוא מציאות מלבד רכבים בלי שוק וכו'.

• תוכן חדש...