Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג׳ו 508 - 2018

BenBatsir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לחוות דעתכם המלומדת.

מצאתי את הרכב הנ״ל בגירסת פרימיום על קעלומטראז נמוך ממש (פחות מ 20000) בטרייד מוביל - נאמר לי שהמחיר הוא בסביבות ה 136000 ויש מה לדבר על המחיר.

לעומת זאת, חשבתי פשוט לרכוש את הפג׳ו 2008 או סיטרואן ספייסטורר חדשות מהיבואן.

אני יודע שמדובר ברכבים שונים למדי מבחינת קטגוריה.

הרכב אמור לשרת משפחה קטנה (שני הורים + שני ילדים).

... אז, מה דעתכם? שווה לקחת רכב מנהלים יד שניה או ללכת על חדש?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

סביר להניח שה-508 הזאת הייתה מהאחרונות שעלו על הכביש - בזמנו לובינסקי מכרו את כולן 0 קילומטר דרך CarBuy (מכוניות שעברו גיול 0 היו יותר משנה בארץ) במחיר של 110K ש"ח, אז קח זאת בחשבון.

המכונית עצמה מצויינת, עם איכות נסיעה גבוהה וביצועים נחמדים. 

IMG-20180505-WA0000.jpeg

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

@menir1, לפי פות"ש מדובר בפרימיום, למיטב זכרוני באותו מבצע נמכרו רק אקטיב ואקסס. ועדיין, במחיר כזה זה נשמע לי מופרך. גם בהתחשב בק"מ.

בסה"כ ה-508 היא די בסדר, קצת מיושנת אבל מרווחת ונוחה. קח בחשבון מחסור בבטיחות אקטיבית לעומת רכבים חדשים ושוק חלש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם הכוונה לדגם הקודם, לא כדאי, רכב מיושן מאוד. ללא אביזרי בטיחות אקטיביים, לא מרווח במיוחד. סתם רכב, שהיה יפה ומיוחד לפני עשר שנים שהוצג. אם אתה מחפש רכב בסביבות המחיר הזה, אני הייתי ממליץ לך לחפש קיה אקסיד, רכב טוב ומודרני. או אופל גרנדלנד דיזל. שניהן עולות כ120 אלף שקל חדשות מ0 ק"מ. לשניהם אחריות מלאה 3 או 4 שנים. תלוי ביצרן. ויהיו עדיפות על ה508. בקשר ל2008, אוטו מצויין. אבל יקר יותר מכוון שאין אותו ב0 ק"מ עדיין

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

יש לא מעט אלטרנטיבות סביב המחיר הזה, גם פורד פוקוס מאפס ק"מ יכולה להיות אופציה מעניינת.

ה-508 הקודמת מספיק מרווחת לדעתי לארבעה אנשים בנוחות. לא מדובר בסופרב, אבל היא יותר מרווחת מלא מעט רכבים משפחתיים, לפחות בהרגשה.

לגבי בטיחות אקטיבית, יש לה זיהוי רכב בשטח מת. אם זה פקטור משמעותי, אז כן, זה ממש לא מספק.

לגבי ה-2008, יש גם בנזין וגם דיזל באפס ק "מ (אבל רק אקטיב).

אני מסכים איתך

פורסם

תודה לכולכם על התשובות.

מדובר ברכב שהיה יד ראשונה - לפי מה שנאמר לי לא מליסינג 0 ק״מ.

בכל מקרה - ההתלבטות (כפי שציינתי) הינה בינו לבין ה 2008 או הסיטרואן ספייסטורר (חדשות כמובן).

הוזכרו פה עוד אופציות של רכבים אחרים מ 0 ק״מ - הבעיה שלי היא שאני מתכוון לבצע טרייד אין על הרכב שברשותי (סיטרואן C3 Shine PK מסוף שנת 2017) והיחידים שיתנו לי עליו מחירון הם לובינסקי.

פורסם

ה-C4 ספייסטורר היא המשפחתית הכי טובה בשוק לדעתי. אתה יכול להסתפק בגרסה הקצרה שמאובזרת יפה מאד. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

יכול להיות שה-2008 מודרני יותר, אבל הוא לא יכול להשתוות לספייסטורר בהרבה מאד פרמטרים, מנוחות נסיעה, מרווח ושימושיות.

פורסם
לפני 3 שעות, BenBatsir כתב:

הבעיה שלי היא שאני מתכוון לבצע טרייד אין על הרכב שברשותי (סיטרואן C3 Shine PK מסוף שנת 2017) והיחידים שיתנו לי עליו מחירון הם לובינסקי.

tזה נכתב מתוך ידיעה? אני ממש לא משוכנע שזה קורה במציאות. בסוף יש כל מיני הסברים, ולא מעט אלפי שקלים פחות (מהמחירון).

אני מסכים איתך

פורסם
לפני שעתיים, menir1 כתב:

ה-C4 ספייסטורר היא המשפחתית הכי טובה בשוק לדעתי. אתה יכול להסתפק בגרסה הקצרה שמאובזרת יפה מאד. 

הגירסה הקצרה עדיין מיוצרת ? לפי מה שידעתי עד הפוסט שלך, ייצורה הופסק בערך במחצית 2019.

פורסם
לפני 13 דקות, רועי5 כתב:

הגירסה הקצרה עדיין מיוצרת ?

נמצאת באתר של לובינסקי 

פורסם
לפני 3 שעות, pooh-bear כתב:

tזה נכתב מתוך ידיעה? אני ממש לא משוכנע שזה קורה במציאות. בסוף יש כל מיני הסברים, ולא מעט אלפי שקלים פחות (מהמחירון).

אני תמיד משתדל לכתוב מתוך ידיעה - גם הפעם

פורסם (נערך)

לא ממליץ על הפיקאסו בגרסה הקצרה, כן ממליץ על הרכב בכללי  כי הוא פשוט נפלא אך לא לקנות אותו כחדש בעידן שיש חלופות יותר מושכות - ג'יפונים בלע"ז,

לגבי הספייסטורר יש לו מעלה כי הוא 7 מקומות ונותן מענה לצורך מסויים שאין בגרסה הקצרה.

לא ממליץ לקנות את ה508 במחיר שהוצעה לך, אם אתה הולך על ה508 הייתי מותח את התקציב והולך על הדגם החדש, לדוגמא ביד 2: https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=33&model=1766&year=2019-2019

55,000 שקל ירידת ערך ב18 חודש, לא רע... וזה עוד לפני מיקוח.

את ה508 הדגם הקודם כנראה לא תצליח למכור בעוד כמה שנים במחיר ראוי.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
  • תוכן חדש...