Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שיש לי זקוקה להחלפה. 

הצרכים העיקריים שלי הם: דיבורית איכותית, רדיו, חיבור ל-USB, התממשקות מלאה למחשב רכב ולשליטה מההגה, ניראות מושלמת (השתלבות אינטגראלית בלי בליטות בפלסטיקה ובהתקנה).

התחלתי קצת לעשות בירור ואיבדתי ידיים ורגליים (לדוגמא: יש שאמרו לי שטרגט זה הכי טוב, ויש שאמרו לי שזה הכי פשוט...). אני מבין שכיום אין לי אופציה שאינה אנדרואיד (אם אני טועה אשמח שמישהו יתקן אותי...). באנדרואיד נתקלתי בשמות שונים ובמותגים שונים. אני מבין שההתקנה כוללת את המכשיר ויחידה שנקראת KANBAS שאחראית להתממשקות עם מחשב הרכב והשליטה מההגה. 

מצרף לכם תמונות של מה שיש לי כעת. חשוב לי שהנראות תיראה דומה (לא צבעים בלתי קשורים ובאותו קו עם הדשבורד ללא בליטות)

ועוד שאלה, באנדרואיד, אם לדוגמא הוייז פועל, ניתן במקביל גם לשמוע רדיו? 

אני מתל אביב. אשמח לעזרה והמלצה על דגמים רלוונטיים ומתקין אמין במחיר ידידותי שגם נותן שירות טוב. 

20201116_150448.jpg

20201116_150551.jpg

2115884661_20201116_150612(2).jpg

20201116_150620.jpg

פורסם

תודה רבה, אבל אני מעדיף לקנות משהו בארץ. גם כי אני רוצה שירות וגם בכגלל הקורונה - לתמוך בעסקים מקומיים

• תוכן חדש...