Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישה bmw 125i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי בחיפוש מידע רלוונטי .

איך נחשב הדגם 125i  bmw

יש מחלות מסויימות ? עלות אחזקה משוערת ? 

דברים מיוחדים שעלי לבדוק לפני רכישה?

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

ה125 (f20) הוא אחלה רכב, מיוחד ולא ככ נפוץ. שים לב שעד 2017 הוא הגיע עם מנוע N20 שיש לו בעיה עם השרשרת טיימינג (רוב התקלות הן במנועים שיוצרו לפני 2015, יש תביעה ייצוגית שמתארגנת בנושא).

מבחינת אחזקה, טיפולים במוסך יהיו לדעתי די זהים לקופרה, כדאי שתבדוק מראש עלויות ביטוח וטסט.

למצוא את הדגם בלוחות זה לא קל.

פורסם

פןתח מתעניין בדגם 2017 שאיתו הגיע המנוע b48 החדש . רכב מאד אמין עם 0 מחלות ילדות. לא ממש מתחרה לקופרה אלא יותר לגולף gti. רכב ספורט לייט לדעתי יותר נעים מקופרה אך גם פחות קרבי. די נדיר וזה מה שיפה בו. הנעה אחורית עם גיר ומנוע פצצה. רכב מעניין מאד

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תלוי מה אתה מחפש.

קו ישר- קח קופרה, זה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב.

התנהגות- היתרון פה הוא לבימר, אבל גם היא דורשת לטעמי השקעה (קוליאוברים) על מנת להביא אותה לרמת התנהגות מספקת, כסטוק היא לא מתנהגת בהתאם לציפיות.

אם אתה גר בצפון, הקופרות פה חזק על הרדאר של המשטרה, קח את זה בחשבון.

פורסם (נערך)

עד כה הייתי נעול על הקופרה. אני מכיר את הרכב , נסעתי בו, מכיר את המחלות שלו ופוטנציאל השיפורים.

מצד שני, נהגתי על ה 125 ומאוד אהבתי את הנסיעה. האוטו מרגיש איכותי בפנים ומושך יפה , גיר מעולה ויש פוטנציאל להנות מההנעה האחורית.(הייתי יותר משמח ל 135 אבל היא רחוקה מהתקציב)

לא חשבתי בכלל על הכיוון של במו אז בדקתי עלויות ביטוח ואחזקה והם קרובות לקופרה כך שזה סביר.

עכשיו רק מנסה להבין עם עצמי איפה אני אהנה יותר. ברכב הנעה קדמית קיצוני עם פוטנציאל לשיפורים או רכב חלש יותר אבל הנעה אחורית ( בהבנה שפוטנציאל השיפור נמוך מאוד)

אני כן מעוניין לתת מסלול פעם ב 

אז מתייעץ איתכם

עריכה אחרונה על ידי Stav132

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

יכול להעיד מחוויה אישית שלי.

הרגיש לי שהגעתי לנקודה שהנעה קדמית כבר לא תחדש / תרגש אותי, זה קרה מיד לאחר סיבוב על מכונית הנעה קדמית עם 300++ כס שפשוט שעממה אותי.

כבר שנתיים על הנעה אחורית ונהנה מכל רגע.

פורסם

דווקא יש אפשרויות לשיפורים לBMW (וספציפית לB48), אבל כן, ההיצע בארץ הרבה יותר רחב כשמדובר בקבוצה של פולקסוואגן.

שים לב לאבזור ותוספות שהותקנו והוזמנו עם הרכב (מזגן מפוצל, חלון בגג, מערכת מולטימדיה, רמקולים וכו..)

בהצלחה!

• תוכן חדש...