Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תושבי עתלית, ספרו קצת על העיר.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איך החיים בעיר?

איך המסגרות החינוכיות?

מוצאים את עצמכם נוסעים המון לחיפה, או שרב  הצרכים נענים בעיר עצמה קרוב לבית?

מה לא טוב בעתלית מבחינתכם?

עריכה אחרונה על ידי vxlan
פורסם

לא תושב עתלית, גר באיזור - לעתלית ממה שאני מכיר יש בעיה שיש רק יציאה אחת מהעיר, אז הבקרים עלולים להיות קצת עמוסים.
מבחינת קניות במתמ וקניון חיפה יש את רוב הדברים שצריך, בעתלית עצמה לדעתי אין כמעט שום שירותים מעבר לבסיסיים, אבל אשאיר את זה לתושבי המקום. 
(מחלף עתלית צפוי לעבור שדרוג מתישהו בשנים הקרובות, קיים תכנון כבר).

  • רעיון טוב! 1

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש בכניסה לעיר קניון דיי מעאפן שאין בו יותר מידי.

בתוך עתלית עצמה יש קצת חנויות אוכל(מכולת,סופר,מאפיה,טמבוריה) ומזון מהיר.

 

יש בעתלית רכבת,קשה מאוד למצוא שם חניה,והרכבת עוצרת פעם ב30-40 דקות.

 

יש שכונות עם בתים פרטיים ויש שכונות עם בלוקים ישנים שחיים בהם אנשים ממצב סוציואקונומי לא גבוה-האוכלוסיה דיי דומה לאוכלוסיה בטירה.

 

לא מכיר בתי ספר יסודיים,אבל חטיבה ותיכון סבירים יש בחיפה.

 

לסיכום,הייתי גר שם בתור רווק/זוג צעיר שמחפשים שקט ומחירים סבירים אבל לגדל ילדים מעבר לגיל יסודי אין שם איפה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

×
×
  • תוכן חדש...