Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Yaris GR - ההוט האץ המושלם לנהג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי בימים האחרונים במבחנים להוט-האץ החדשה של טויוטה, היארס GR.

כבר הרבה זמן לא זכורה לי התהלבות כזו בכל מבחן ומבחן. 

כל הכתבים ציינו שמדובר על רכב מיוחד שמגיע פעם בדור.

כל זה הוביל אותי לשאלה של האם מתוכנן ייבוא שלה לישראל? מתישהו כנראה אאלץ להיפרד מהמיאטה ויכול להיות שזה התחליף הראוי.

מצרף גם ריוויו אחד בשביל הספורט

https://www.youtube.com/watch?v=3TxW4AU6IaM

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מעניין ללא ספק,

כמו כן ה-I20N שנכנסה לתמונה, רק שלגבי היונדאי אני די חלוק בדעות לאחר שלא הייתה הצלחה "מטורפת" בארץ לאחות הגדולה (i30N),

במחיר של 200+ אעדיף מיאטה או רכב אחר,

הלוואי ונראה בארץ את הרכבים הקטנים האלה במחירים נוחים יותר.

פורסם (נערך)

לפני כשעה, nadavd4 כתב:

מקווה שייבאו אותה...
אני אתחיל משאלה קלה יותר - האם מתוכנן הייבוא לישראל של ה i20n או הברז שתצא בקרוב?

מכיוון שהברז הנוכחית מייובאת באופן סדיר, לא רואה סיבה שלא יביאו גם את הדור החדש.

לגבי ה-i20, שאלה טובה.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper
  • אהבתי 1

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

יש הבדל קטן לגבי הברז החדשה, שאין לה יותר תקינה אירופאית ולכן יצטרכו לייבא אותה בתקינה אמריקאית. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בהתבסס על העובדה שייבואן טויוטה המקומי עשה את המינימום שבמינימום בזמן השקת ה-GT86 והפסיק את הייבוא בהזדמנות הראשונה, אני אופתע עד מאד אם הוא יביא את היאריס GR (שלמרות השם היא מכונית שונה מאד מהיאריס הסטנדרטית) אשר מראש מוגבלת ייצור ע"י טויוטה ל-25K מכוניות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

על פי הביקורות והתגובות מדובר באייקון בהתהוות. באמת הרבה זמן לא ראיתי כזו התלהבות, עושה רושם של רכב מדהים. 

הבעיה היא שבארץ אני חוזה לו מחיר של 250K די בקלות, אבל מילא מחיר מופרך, סיכוי קלוש שהיבואן המקומי שמתעסק בקורולות וג'יפונים יטרח בכלל. 

בנוגע ל i20N, אחרי מה שקרה עם האח הגדול (לא שהיה לו סיכוי עם התמחור המופרך שקיבל פה) אז שוב - סיכוי קלוש מאוד. 

ברז - גם פה יש מכשול שהרי הרכב לא הולך להמכר באירופה, אבל בכל זאת הוא זכה פה להצלחה לא רעה ולתמיכה טובה מצד היבואן ולכן הוא בעל הסיכויים הכי גבוהים בכל זאת לקבל יבוא עם תקינה אמריקאית. 

בגדול, למרות ששוק הספורטיביות הידניות זוכה לתחייה יפה עם מספר דגמים מאוד מבטיחים, בארץ המצב עגום ולא בטוח שנזכה להנות ממשהו מזה 😕

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

הברז זכה להצלחה יחסית רק אחרי הפחתת המחיר של 2019. לפני כן המכירות דישדשו

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

נגד הטויוטה יש יותר מידי:
1. מחיר שיהיה גבוהה מאוד.

2. מנוע שלא קיים ברכבים אחרים ודורש חלפים ייעודיים.

3. יבואן שלא טרח להביא גם את הGT86 וגם לא את הסופרה.

באשר ליונדאי, מחיר טוב יהיה 150, מוגזם יהיה 170-180. דווקא יש סיכוי שתגיע, אם הגיע הI30N הגיע (ואולי תחזור עם מתיחת פנים וגיר רובוטי) , למה לא I20N?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

המחיר באנגליה מתחיל ב £29,995

המחיר של מיני קופר GP מתחיל ב £35,345

המיני נמכרת במכרת ב 400000 ש"ח

אז נראה לי שהטויוטה תעלה די הרבה.

הם טוענים שזאת מהדורה מוגבלת אבל ל 25000 מכוניות שזה לא כל כך מוגבל.

אייל

פורסם
לפני 14 דקות, mcshmupi כתב:

באשר ליונדאי, מחיר טוב יהיה 150, מוגזם יהיה 170-180. דווקא יש סיכוי שתגיע, אם הגיע הI30N הגיע (ואולי תחזור עם מתיחת פנים וגיר רובוטי) , למה לא I20N?

בחלומות שלנו הם יתמחרו את הרכב ב 150 על סמך מה שקרה עם ה 30. מתערב שאם היו מביאים את הרכב הוא היה עולה 190-200 לפחות, הרי ה 30N בחו״ל מתומחרת אפילו קצת מתחת ל 308GTI שפה עלתה 190 ואיכשהו בתרגום לעברית ביקש עליה היבואן 240 אז למה שלא יבקש 200 על ה 20N?

והיא לא באמת תגיע כי היבואן הפסיק את היבוא של ה 30N אחרי שמכר ממנה כלום בפיתה, מבחינתו הניסוי נכשל ואין דרישה לרכב ספורט ידני בתמחור מופרך, קשה לי להאמין שירצה לחזור שוב על הניסוי עם האחות הקטנה אלא אם כן מישהו שם ירצה אשכרה למכור משהו מהרכב ולא להשתמש בו נטו כמקדם תדמית ויציאת ידי חובה כמו שעשו עם ה 30N.

פורסם
לפני כשעה, mcshmupi כתב:

יבואן שלא טרח להביא גם את הGT86 וגם לא את הסופרה.

לא טרח למכור את הGT86, כן טרח להביא אותה לשנה שנתיים. 

• תוכן חדש...