Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי כיסוי הגה ספורטיבי בתפירה אישית מעור אלקנטרה לאאודי a3 2017 והוא יושב לי באוטו כי אני לא יודע מי יכול להתקין כזה דבר, זה כיסוי שמותאם לאוטו ולסוג הגה שלי ספציפית ולמי שיש לו טיפה ידע בזה ויודע לתפור זה יחסית עבודה קלה, מי יכול להמליץ לי על בעל מקצוע שמתעסק בזה?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

liav12

מוגזם לדעתי המחיר הזה.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כיסוי שאתה אמור ''לתפור'' אותו לבד, זה לא מסובך, עשיתי כבר כמה כאלה.

בגדול זה לחבר את הלולאות של החוטים וזהו.

אם לא תרצה לעשות לבד, תוכל לברר במרפדיות רכב שיתפרו לך.

פורסם

אם הזמנת  כיסוי עור "סטנדרטי בכמה עשרות  שקלים, לעניות  דעתי לא שווה בכלל  להתחיל  את העבודה.

הנה תפירה שעשיתי בזמנו לפני כמה שנים אמנם, אבל  הדבר הזה לא החזיק ונהרס מהר מאוד.

כל  נגיעה עם  ציפורן/טבעת וכבר נשארת  "צלקת".  

ומה שמוזר, כמה שאני עדיין  מחפש כיסוי עבה ועמיד, ורצוי סינטטי דמוי עור, לא מצאתי משהו איכותי.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, Fraysa כתב:

השאלה המתבקשת היא מדוע לעטוף הגה של Audi A3 בת 3 שנים מלתכתחילה? אם אתה רוצה לחוש אלקנטרה, קנה RS3. 

אתה מסתלבט או מה?

הבן אדם רוצה הגה מאלקנטרה, אתה שולח אותו לקנות רכב שעולה פי 3?

לפני 20 שעות, OrelAB12 כתב:

הזמנתי כיסוי הגה ספורטיבי בתפירה אישית מעור אלקנטרה לאאודי a3 2017 והוא יושב לי באוטו כי אני לא יודע מי יכול להתקין כזה דבר, זה כיסוי שמותאם לאוטו ולסוג הגה שלי ספציפית ולמי שיש לו טיפה ידע בזה ויודע לתפור זה יחסית עבודה קלה, מי יכול להמליץ לי על בעל מקצוע שמתעסק בזה?

יש המון מקומות שעושים את זה כמו אוטו אלכנס או AMstyling, אפשר לקחת להם והם יעשו לך בתשלום אבל כמו שאמרו פה תלוי כמה איכותי הכיסוי, אם זה כיסוי זול מאיביי עדיף לעשות לבד או להשקיע ולקנות משהו יותר איכותי שיחזיק לאורך זמן.

הזולים נוטים לההרס אחרי זמן מאוד קצר ולא שווה את ההשקעה הכספית / של העבודה.

אם זה משהו מאוד איכותי - הייתי עושה במקום מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, liav12 כתב:

אתה מסתלבט או מה?

הבן אדם רוצה הגה מאלקנטרה, אתה שולח אותו לקנות רכב שעולה פי 3?

ה-RS3 זו הייתה בדיחה, אבל ברצינות שאלתי מדוע רכב בן 3 צריך כיסוי על הגה של אאודי? אם זו העדפה אישית - שיבושם לו.

אם זה בגלל תקלה - נוכל לסייע בהמלצה על חומרים ייעודים לחידוש העור. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

לא ברור, האם סביר שאודי A3 בת 3 הגיעה ללא כיסוי הגה מעור? לא נראה לי. 

ואם כן, אז למה לעטוף מלכתחילה?

אני רכשתי והתקנתי בתפירה 2 כיסויים מעור קליפורני משובח תוצרת wheelskins, על רכבים עם הגה פלסטיק. מאוד מאוד מרוצה.

פורסם (נערך)

חברים הוא כתב שהוא רוצה אלקנטרה...הרכב מגיע עם דמוי עור לא אלקנטרה, אז מצב ההגה לא משנה ממש.

אני מתאר לעצמי שזה ההגה המדובר

A3-S3-2016-2017-A4.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

בדיוק, תשמע אני מאוד אוהב את הרכב לכן אני משקיע עליו וההגה עצמו יחסית ספורטיבי וזה לא הדגם הפשוט של A3 זה ה2.0 s line, לשאלה שלכם , הכיסוי הוא מאוד איכותי ואתמול ניסיתי להתקין ולא הלך לי אז עצרתי הכל לכן אני צריך מישהו מקצוען שיעשה את זה כי זאת לא התקנה פשוטה רק מסביב להגה אלא להכניס את השאריות עור לחריצים וזה יחסית מסובך..

תודה אני אבדוק את העניין של amstyling ואלכנס.

יש לכם עוד המלצות לבעלי מקצוע?

פורסם

רק אני לא הבנתי על איזה כיסוי מדובר? חברה צילום, משהו. רוב הכיסויים שמוכרים ברשת עם תפירה לא נראים טוב ולא איכותיים. (מתבלים תוך חצי שנה)

מלבד חברת wheelskins שעושה כיסויים איכותיים שנראים כאילו יצאו מהמפעל. (ממש רוצה להזמין אחד רק לא בטוח מה להזמין בדיוק מבחינת גודל וצבעים)

לגבי תפירה, כל רפד רכב כולל טופ -קאר יעשו את זה תמורת תשלום, כולל עמירה מחולון.

פורסם

OrelAB12

קח בחשבון שתפירה אצל בעל מקצוע תעלה לפחות 150 ש"ח, ביחד עם המחיר של הכיסוי אתה מגיע למחיר מעל 400 ש"ח

תפירת הגה בתפירה אישית, בגוון שאתה רוצה, עם עבודה קפדנית, עולה בסביבות ה - 500 ש"ח (טופ קאר)

כלומר, היה עדיף לך במידה ואתה לא תופר לבד, לרכוש ארץ לדעתי.

חוץ מזה הכיסוי ההגה שרכת לא לטעמי האישי. (לא יפה, אולי במציאות זה אחרת)

זאת חברה מעולה לכיסויים.

https://wheelskins.com/

• תוכן חדש...