Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

liav12

מוגזם לדעתי המחיר הזה.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

OrelAB12

למרות שהמחיר ממש גבוה, שהיה לך בהצלחה. תעלה תמונות, אני מחפש מזמן כיסוי להגה אצלי

למרות שהוא מעור, יש לו מעט פגיעות (קטנטנות שרק אני רואה) ומעדיף מבחינת נוחות עור גמיש/נאפה לידיים.

פורסם
לפני 6 שעות, avi60769 כתב:

בוקר טוב

אוטואלגנס לא עובדים כרגע, קורונה.

פעם אחרונה שעשיתי אצלהם ציפוי עור להגה,

בחודש יולי המחיר טיפס ל 1200 שקל לפני מע"מ.

באודיבה  רצו   1500,

אמייזינג בהרצליה רצה גם 1200 ולהשאיר אצלו את הרכב ל 24 שעות בשביל הגה.

מוגזם לדעתי המחיר הזה.

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם

ואללה נראה לא רע (למה חוט כחול דווקא?)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נראה לא רע בכלל וגם תפור מדויק שזה הכי חשוב וקשה.

אחרי התלבטות וחוסר יכולת לנהוג על הגה מעור (של הרכב) גם מבחינת נוחות וגם סימני ידיים כל נסיעה החלטתי לשים בינתיים כיסוי מולבש לאחר שבחנתי כמה, חייב לומר שזה הכיסוי הגה הכי יפה ונוח שרכשתי.  לא חשבתי שכיסוי מוכן (למרות שאני מרכיב עשרות כאלה לאורך השנים בכל רכב) יהיה יפה כל כך. (גם יושב ללא בליטות)

העניין שלקנות הגה מעור בתפירה איכותי עולה 60/70$ כפי שרציתי, כאשר אני לא בטוח שהצבעים/גימור והתאמה מדויקת, תהיה לטעמי.  הזמנה  דרך תמונות לא מאפשרת לראות את האיכות ומגע עם העור. (גם מבחינת מידה שאולי לא תגיע נכונה)

• תוכן חדש...