Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אין מה להשוות את הכיסויים של wheelskins, שהם איכותיים מאוד בחומר ובמגע, אבל פשוטים בצורתם, למה שפותח השרשור רוצה להשיג.

תפירה וכיסוי של כל ההגה כולל כל הצורות כמו שרואים בתמונה יש לעשות אצל בעל מקצוע מומלץ שיפרק את ההגה ויתפור סביבו. בטח ברכב כמו A3 sline, שם כל עבודה פחות ממושלמת תבלוט.

כיסוי של wheelskins הוא רק להיקף החיצוני של ההגה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

liav12

מוגזם לדעתי המחיר הזה.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בין 500 ש"ח בטופ קאר עד 800 ש"ח במקומות אחרים. זה מחיר מכובד בהחלט. (גם 500 ש"ח)

לא הייתי משלם יותר מזה .

כמובן שזה תלוי בסוג הרכב, סוג העור, או משלב עם אלקנטרה, ועטיפה עד הזרועות, שיכול להעלות את המחיר.

פורסם (נערך)

עם מחירים כאלה, כבר הייתי הולך את ה-extra mile ומביא בייבוא אישי גלגל הגה חדש של S/RS, משום שכרית האוויר הנוכחית מתאימה.

למען הסר ספק, ניתן לייבא בייבוא אישי גלגל הגה ללא כרית אוויר בהנחה שהוא חדש.

לדוגמה: https://www.ebay.com/itm/AUDI-RS-steering-wheel-Audi-A3-Rs3-A3-S3-DSG-LEKRAD/333035326781?hash=item4d8a73cd3d:g:mV8AAOSwzwxawowa

פה אתה גם מקבל תוצאה מעולה, אתה גם לא פוגע בהגה המקורי ואתה גם יכול למכור אותו ולהחליף בחזרה כשתרצה למכור את הרכב ובעצם "לא להפסיד". 

זה מה שאני הייתי עושה, בכל מקרה :-). 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

חשבתי על זה אבל זה לא שווה את המחיר..

הכיסוי הגה כבר נמצא אצלי רק נשאר להתקין אותו, לאחר בירור עם amstyling הוא הציע לי הצעה בין 350-450 להתקנה..

מה אומרים שווה ? או שלא שווה להשקיע על זה מעל 200-250

פורסם

אם יש לך ידיים טובות וסבלנות (הרבה סבלנות) , ניתן לבצע זאת לבד.

https://carsforum.co.il/index.php?/topic/148580-פרוייקט-שימור-ושיפור-Mazda-Familia-Neo--כבר-13-שנים.#entry6088933

עריכה:
מגיב מהנייד כך שאינני יודע אם הלינק מפנה לפוסט הרלוונטי, תחפש פוסט מספר 382.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

היו לי כבר כמה כיסוים להגה הקנום של בין 50-150 ש"ח כולם היו זבל מצאתי מישהו באשדוד ב150 ש"ח קושר על ההגה עור משהו מוצלח אם זה משנה חמישהו אני יכול למצוא את הכתובת תכלס אני כבר כמעט שנה עם הכיסוי הזה והוא אחלה ואני נהנה עד הגג 

אז עלה לי 150 ש"ח כיסוי שנתפר/נקשר על ההגה בהידוק חזק ותכלס אני נהנה

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

בוקר טוב

אוטואלגנס לא עובדים כרגע, קורונה.

פעם אחרונה שעשיתי אצלהם ציפוי עור להגה,

בחודש יולי המחיר טיפס ל 1200 שקל לפני מע"מ.

באודיבה  רצו   1500,

אמייזינג בהרצליה רצה גם 1200 ולהשאיר אצלו את הרכב ל 24 שעות בשביל הגה.

פורסם

יש בפייסבוק פרסומים של אנשים שעושים את זה בשבילך בתמורה ל200-250 שקל, חפש מישהו קרוב.

בקשר לכיסוי איכותי, לא הזמנתי אבל הבנתי משני אנשים שהזמינו מהאתר הזה שהכיסויים מאוד איכותיים. הם מגיעים במידה המדוייקת ובעיצוב אישי שאתה בוחר והם נותנים אחריות של 18 חודשים על הכיסוי. 

https://phatbitsuk.co.uk/

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

יוגב, מה יעזור לו הכיסוי שאתה אוהב וסרטון ההדרכה אליו? יש לו ביד משהו אחר.

קח סרטון הדרכה של יצרן הכיסויים שאתה הזמנת:

זה לא 2 דק' עבודה, אבל לא נראה כאילו חוץ מסבלנות נדרש שם איזה יכולת או כלים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני שעה, OrelAB12 כתב:

איפה אני מוצא אותם בפייסבוק?

ראיתי כמה פעמים בקבוצות כמו פשפשוק רכב, חפש שם או תפרסם פוסט.

אבל אם אתה שואל אותי, תקום בבוקר ביום שישי אחד (רצוי קריר) ותעשה את זה לבד. זה לא באמת כזה קשה, במיוחד אם זה מותאם להגה שלך.

יש לי חבר שנתן לסבתא שלו לתפור לו, רק אומר...

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מצאתי מישהו מקצוען שעושה את העבודות האלה סגרתי איתו על 300 , אני מעדיף שמישהו יעשה לי עבודה מושלמת ולהיות בראש שקט 

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...