Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז׳ו 208 ואופל קורסה 2015-6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני קנית רכב סופר מיני בתקציב סביב 35,000 שקלים.

לזוג עם מעט מסיעות בגוש דן, וכפעם בשבוע נסיעה לצפון.

בנוגע לילדים- כנגיע לגשר נעבור.

האופציות הראשוניות היו:

1. יאריס/ג׳אז 2011-2

2. i20 - 2013-4

3. 208 1.2 טורבו או קורסה 1.4 2015-6 (הצורה החדשה יותר).

לאחר שיקולים, אני מעדיף לקחת סיכון על רכב אירופאי ולזכות באיכות נסיעה עדיפה וכך גם בטיחות, על חשבון מוניטין אמינות וצריכת דלק.

אני מניח שהפז׳ו עדיפה עם מנוע וגיר מתקדמים יותר, אבל מנסיון קצר על קורסה 1.4 2013, גם בסביבה הררית , הכוח הספיק לי.

כך שאת הבחירה אעשה ע״פ רכב זמין במצב ובמחיר מתאימים.

אשמח לשמוע חוויות של בעלי דגמים כאלו, בעיקר על אמינות, או אם יש דברים שהפריעו לכם איתן.

תודה מראש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הפיגו תהיה משמעותי זריזה ממנוע 1.4, הרכב נוח, מעוצב ולמעט רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, האמינות לא רעה.

צריך לברר האם הרצועה הוחלפה, במידה ולא להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי ה-208, הפורומים פה מפוצצים במידע. רק תחפש. 

לגבי הקורסה: היא נמכרה במספרים נמוכים, דבר שאולי יקשה על מציאת חלפים בעתיד. לא יודע למה זה ככה אבל החלפים של אופל יחסית יקרים. 

השוק שלה חלש נורא דבר שמשחק לטובתך בקנייה ולרעתך במכירה. לפי דעתי זה הרכב עם השנתון הכי גבוה שתוכל להשיג.

אתייחס למנוע 1.4 עם 90 כ"ס ששודך לתיבה אוטו' פלנטרית: למרות מוניטין האמינות הלא טוב של אופל שנבע בגלל ה-1.4 טורבו של האסטרה, הקורסה מפגינה מפגינה אמינות טובה יחסית. יש גם תיבה רובוטית שאין לי מושג לגביה

• תוכן חדש...