Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא חייב, וגם לא רוצה, וכאן בשרשור דיברתי על נושא אחר, על רכב אחר,

אך אתם התחלתם והכנסתם את נושא הפוקוס שלי שלא קשור, אז תשאו בתוצאות של מה שהתחלתם.

אתה תמכור, למה שאני אמכור ואפסיד בגלל יבואן חמדן, וגם יהיה לי מאוד קשה למכור בדיוק מאותה סיבה שדיברתי עליה שקשורה למתלה. 

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני 25 דקות, wildlands2019 כתב:

אתה תמכור, למה שאני אמכור ואפסיד בגלל יבואן חמדן, וגם יהיה לי מאוד קשה למכור בדיוק מאותה סיבה שדיברתי עליה שקשורה למתלה. 

כשתרצה למכור, הסיבה האחרונה שתצטרך לדאוג לה זה המתלה.

רד מהסרט הזה. 

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לפני 34 דקות, wildlands2019 כתב:

ואוו, ידידי! צא מזה. אתה חייב להיות שלם יותר עם הבחירה שעשית ולא לקלל כל יום שאתה עולה על הרכב בגלל היבואן / מתלה. 

לא שלם? תמכור במהירות וסע לשלום ברכב אחר.

לאחרונה גם טויוטה ביצעה ריקול עצום (אומנם לא לסוללות אבל רק לצורך ההבנה), שהיא "בכירת האמינות". 

אני ממש לא חובב פורד ולא חושב שאחזיק באחת אי פעם, אבל התסכול הזה לא יניב פירות

פורסם

השרשור נפתח על סוללות "מתפוצצות", אבל שינה כיוון, הייתי אומר.

ובאותה סיטואצייה רציתי להוסיף, לכל אלה שסוגדים לו,{ואני מקווה שזה המקום}, שהיבואן הזה לא בדיוק ישר.

כשאני קורא את השורות הללו, בדיוק נזכרתי בפיאסטה 2012, שדחפו לי, בטענה ש 2013 עם מתיחת הפנים עדיין לא הגיע. ולא רק שהגיע, היא אפילו נסעה על הכבישים. הרכב לבסוף הגיע עם חלקים חלודים בתחתית,{OK, השלמתי עם זה}, ואם פגיעות קטנות בלקה, מפוזרות על חלקים גדולים ברכב, שלא ניתן היה להבחין בהם במסירת הרכב.

אחרי 4500 ק"ם, לא זוכר בדיוק, כל ההגה התקלף, כסא הנהג התחיל לחרוק חזק, והיו עוד דברים קטנים ו"שוליים" לדברי המוסך, בסגנון "זה הרכב תחייה עם זה".

עברתי תלאות עד שהצלחתי למכור, בהפסד גדול. למעוניינים אשמח להחזיר תמונות של ההגה, ושל הפגמים בצבע.

• אהבתי 1
פורסם

זוכר היטב את סיפורי הפיאסטה שלך - נראה לך שדווקא סיפור מלפני 7 שנים מעיד על מה שקורה היום? לא שלי יש מושג...

אבל הסיפור של הסוללה בשרשור בטוח לא קשור לדלק מוטורס. או שפיקששתי משהו...

פורסם (נערך)
לפני שעה, wildlands2019 כתב:

אני לא חייב, וגם לא רוצה, וכאן בשרשור דיברתי על נושא אחר, על רכב אחר,

אך אתם התחלתם והכנסתם את נושא הפוקוס שלי שלא קשור, אז תשאו בתוצאות של מה שהתחלתם.

האמת כל הכבוד, רק מקווה שאין ליבואנים איזו רשימה שחורה של "עושי צרות", אם יש כזו אתה די למעלה. לא יודע עד כמה לוקחים שם ללב פורומים כגון זה כאן, אבל אם כן, הצרות שעשית ללובינסקי במסע הנקמה על ה 301 שלא קיבלת מחיר הולם עבורה בטריידאין שלהם, יכולות בקלות להתחרות בצרות שעושים למנדלבליט על כתבי האישום כנגד משיח בן דויד שלנו.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • מצחיק 1
פורסם

^

אני כרגע לא במסע לשום מקום,

להבדיל מה301 אני כן מרוצה מהפוקוס,

נושא המתלה יאכיל אותנו קש, אך אין מה לעשות כבר, ואני ממש לא רוצה לדון בזה על כל שרשור שאפתח, לו ראיתי את זה לב.מ.וו כנראה שהייתי כותב "ב.מ.וו פישלו איפה השאר הצליחו", אחרי שהיבנתי שזה בכלל חברה חיצונית,

היבנתי, הפנמתי, בלעתי את הבולשיט שכתבתי, והיד עוד נטויה לשמחתך ושמחת אחרים,

אך לא מבין מה ריבונו של עולם זה קשור למה שהגבתי בעבר, ועוד לשנות את זה בכך שאני התחלתי שרשורים, זה כבר חוצפה, איזה שרשור בדיוק פתחתי בנושא?!, תראה לי אחד.

לפוקוס יש הרבה יתרונות אך יש גם חסרונות, הבעיה כאן בפורום שאם בן אדם מעלה ביקורת נכנס כבר ל"רשימה שחורה" כאילו ביקשתי גרין קארד, ובכל תגובה עתידית זורקים לי אותה בחזרה לפנים,

אמרתי את שלי.

ואני אגיד לך את האמת, הדבר האחרון שידאיג אותי בעולם זה שפורד תכניס אותי לרשימת לקוחות בעייתיים, כי כמעט כל יצרן אחר מראה להם מאיפה הדג משתין, אז שיגידו תודה שאנשים עדיין קונים מהם מכוניות.

פורסם (נערך)

נפריד בין מידע לבין דרך.

השיתוף שלך מציף מידע מעולה.

הדרך שלך דרמאטית/ריגשית בצורה שמוציאה מפרופורציה את מסקנותיך.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 35 דקות, מיץ פטל כתב:

אבל הסיפור של הסוללה בשרשור בטוח לא קשור לדלק מוטורס. או שפיקששתי משהו...

סיפור הסוללה לא קשור ל"דלק". איפה טענתי שכן?

אבל הפכתם את זה ל-כן קשור, אחרי שהזכרתם לו את החוויה שהוא עבר עם הקנייה שלו. {וגם שלי}.

אחרי הפיאסטה שקניתי מהם, קיבלתי "קצת" שכל.

וזה היה מספיק, כדי שכף רגלי לא תדרוך שם יותר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, wildlands2019 כתב:

מבחינת חיסכון, כן הרכב חסכוני מחוץ לעיר, אך בתוך העיר זוועת עולם, וזה עובדה.

לא רוצה לגנוב את השרשור, אבל ככה מתנהג מנוע טורבו. אני עם מנוע טורבו בנפח 1 ליטר+ גיר dsg שאמור להיות יותר חסכוני מגיר פלנטרי, מגיע לצריכה של 1ל10/11 בעיר, פלוס מינוס.

אז ברור שמנוע בנפח 1.5 ליטר ,180 כ"ס ,וגיר אוטומטי פלנטרי,  יצרוך כמות דלק גדולה יחסית בתוך העיר. מי שחושב שמנוע טורבו אמור להיות חסכוני בתוך העיר, כנראה לא חקר מספיק לפני הקנייה . וגם צריכת הדלק בעיר כמו חיפה, וירושלים, לא תהייה זהה לצריכה בתל אביב, ובאר שבע. 

עריכה אחרונה על ידי Shay Fishman
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יוסי אתה אילתי במקרה?

אם כן יש מצב טוב שחבר שלי רכש את הפיאסטה שלך...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

יוסי אתה אילתי במקרה?

אם כן יש מצב טוב שחבר שלי רכש את הפיאסטה שלך...

אילתי כבר 20 שנה. חיפאי לשעבר.

לא זוכר טוב אם זה שקנה היה אילתי.

פורסם

אם זה הוא הוא לא אילתי.
זוכר שבסמוך לשרשור שלך אבא של חבר שלי נסע לאילת במיוחד כדי לקנות פיאסטה כמו חדשה.
האמת שהם נהנו מאוד מהרכב, שימש אותם שנים (אולי אפילו עוד אצלם).
כמובן שקשה להשוות בין מי שקונה רכב חדש למי שקונה רכב כמו חדש. לכל אחד ציפיות אחרות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...