Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

99% מהאנשים לא יודעים מה זה מתלה רב חיבורי, עצמות עצה כפולה, מקפרסון וכו'. לא רק שלא יודעים, זה גם ממש ממש לא מעניין אותם ודרך אגב, גם אותך כנראה זה לא מעניין ממש כי עובדה שרכשת את הרכב. הרי לא נהגת ברכב ואמרת לעצמך "אחח, אם רק היה כאן מתלה אחורי רב חיבורי הייתי קונה", קנית כי אתה מרוצה מהמוצר, זה כל מה שחשוב. דרך אגב, גם אותי לא מעניין איזה מתלה היצרן התקין, אם המתלה שהתקין מתאים למה שאני מצפה לקבל ולהרגיש, מצידי שיהיה שם מתלה מאטב כביסה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רכבים בגרוטראלי סיימו על דברים דומים.
שמעתי על 205 שנשבר לה המוט פיתול והוא הוחלף במקל אקראי... 

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 שעות, ch2856 כתב:

99% מהאנשים לא יודעים מה זה מתלה רב חיבורי, עצמות עצה כפולה, מקפרסון וכו'. לא רק שלא יודעים, זה גם ממש ממש לא מעניין אותם ודרך אגב, גם אותך כנראה זה לא מעניין ממש כי עובדה שרכשת את הרכב. הרי לא נהגת ברכב ואמרת לעצמך "אחח, אם רק היה כאן מתלה אחורי רב חיבורי הייתי קונה", קנית כי אתה מרוצה מהמוצר, זה כל מה שחשוב. דרך אגב, גם אותי לא מעניין איזה מתלה היצרן התקין, אם המתלה שהתקין מתאים למה שאני מצפה לקבל ולהרגיש, מצידי שיהיה שם מתלה מאטב כביסה. 

לא הייתי מזלזל, מדובר ברכב עם יומרה ספורטיבית, לחלק מהקונים המונח מתלה רב חיבורי, במיוחד שקיים אותו דגם עם מערכת מתלים נחותה באותה שנת מודל וקרוב לודאי עם אותו מחיר מחירון, בהחלט יאמר משהו. מי שיימצא בבוא היום מול הדילמה איזו משתי מכוניות זהות עם מחיר דומה כדאי לו לקנות, יש להניח שיעדיף את הדגם עם המתלה הטוב יותר. מבחינה זו אני לגמרי מבין את התרעומת של החבר כאן. מהצד השני סביר להניח שהשאלה מה מצב הרכב, כמה קילומטרים עבר ובעיקר מה מחירו יהיו חשובים יותר, לפחות למרבית הקונים הפוטנציאליים.

• תוכן חדש...