Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת רק ההתחלה, תיכף יתעוררו עוד מכוניות שקיבלו את הסוללות מאותו הספק, תראו איך השפיעה בעיית הכריות אוויר המפורסמת שגדלה וגדלה וכללה מאות מיליוני  מכוניות מטווח עצום של שנתוני יצור ומגוון גדול של יצרנים.

אם כבר אפשר לקחת משהו מהכתבה הזו היא שפורד למדה לקח מפרשת פיירסטון והאקספלורר...

פורסם (נערך)

פות"ש - אתה דראמטי בהגזמה. הניסוח והמיקוד שלך בכתובת אחת....

בגלל ההיכרות עם חווית הבעלות עם הפורד שלך, זה נותן הרגשה שאתה טעון באנרגיה שלילית על היצרן.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, מיץ פטל כתב:

בגלל ההיכרות עם חווית הבעלות שלך עם הפורד שלך, זה נותן הרגשה שאתה טעון באנרגיה שלילית על היצרן.

מסכים לחלוטין.  זו כבר אובססיה (לא פסיכולוג)

עריכה אחרונה על ידי print
פורסם (נערך)

באופן כללי, מראה עד כמה פות"ש ירוק בתחום הריקולים - כמות הריקולים והמינוחים שמתלווים אליהם כמו "סכנת התלקחות" היא ממש לא זניחה לאורך השנים.

סה"כ חשוב שיהיו ריקולים כשיש הסתברות לסכנה. כמובן שהכי נחמד שאלוהי המזל לצידך וזה לא נפל על דגם שרכשת. מישהו יכול לתת לי מספר זוכה?

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 17 דקות, 98civic כתב:

כל זה בגלל מתלה האחורי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

נראה לי שכדאי לנו להשתתף ולממן לו החלפה למתלה רב ריבוי, וכך אולי ירדו כמות השרשורים של פות"ש בעניני פורד. 

פורסם (נערך)

^

😕

רב חיבורי, לא ריבוי, כמה שרשורים פתחתי מעבר לזה, ומעבר להודעה?!!!

לפני 19 דקות, מיץ פטל כתב:

בגלל ההיכרות עם חווית הבעלות עם הפורד שלך, זה נותן הרגשה שאתה טעון באנרגיה שלילית על היצרן.

אין לי שום בעיה עם הפורד שלי, נהנה ממנה,

רק צריכת הדלק העירונית מכה,

והיבואן מ****ק.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

היבואן מעולה!! כל מה שביקשתי קיבלתי. צריך לדעת מה לבקש, מתי, ואיך. לא לפנות אליו כל יום ועל כל דבר (בדיוק כפי שאתה עושה עם השרשורים כאן)

לפני 10 דקות, wildlands2019 כתב:

^

😕

רב חיבורי, לא ריבוי, כמה שרשורים פתחתי מעבר לזה, ומעבר להודעה?!!!

אין לי שום בעיה עם הפורד שלי, נהנה ממנה,

רק צריכת הדלק העירונית מכה,

והיבואן מ****ק.

רק צריכת דלק??

רעשים ברכב? מתלה? איכות הרכבה? מולטמידיה?

על כל אלה התלוננת!! ועוד היד נטויה 

פורסם (נערך)

איזה שרשורים?

נראה לי אתה טובע בתגובות, כולה שרשור אחד זה, השאר רק הגבתי על שרשורים שאחרים פתחו,

ובגלל זה היבואן חוגג על גבינו, בגלל אנשים כמוך, שהיבואן מכניס להם מכל הצדדים וטוב להם עם זה, אם אתה חושב שהמכירה שלך תהיה קלה, אז אתה טועה, תבדוק בעצמך כמה אנשים מדברים על נושא המתלים ברשת, שלא שווה לקנות את הדגם שיש לנו, כן אכלנו אותה, אם לא נוריד במחיר אף אחד לא יתקרב, הדגם שלנו יהיה גרזן בלוח המודעות, אתה עוד תראה.

בכל אופן אני לא מתכוון לפתוח שוב דיון על כך.

ואני היחידי ביניכם שבינתיים אכל תקלות, אמנם קטנות, אך גרמו לי בינתיים להיתקע יומיים במוסך, אז אל תטיף לי מוסר.

והתלוננתי על עובדות ולא על המצאות, אתה מכחיש?

כן הרכב זול מסיבה מסויימת, ההבדל ביני לבינך זה שלאח שלי יש מאזדה 3 ספיריט שקנה חדשה חודש לפני, ורואים בדיוק איפה הלך ההפרש,

שם איכות ההרכב, המולטימדיה, האמינות והחיסכון, מספיקות כדי להצדיק את ההפרש במחיר.

אעשים ברכב זה נובע מאיכות ההרכב, תאחד בבקשה.

מולטימדיה, כן גרועה לאללה, וכולנו כולל אותך ממתינים לעדכון התוכנה שהובטח שאמור לשפר את התקיעות והשעון המפגר.

אין לי בעיה עם המתלה, הבעיה שלי עם היבואן שהחליט אחרי 3 חודשים למכור את אותו הרכב עם שיפור משמעותי באותו מחיר וכך גרם נזק לכל מי שתמך בהם וקנה את הרכב ראשון, והכי מעצבן זה ששאלתי במעמד הקניה איזה שינויים יהיו במשלוח הקרוב וקיבלתי תשובת שקר.

מבחינת חיסכון, כן הרכב חסכוני מחוץ לעיר, אך בתוך העיר זוועת עולם, וזה עובדה.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

אז תמכור!!! ומהר.  לך למאזדה. תניח לנו להנות מרכב מדהים. 

אגב, אתה לא חייב להגיב כאן כל יום ויום על החוויה השלילית שלך מהרכב ומהיבואן... בשביל יש חברים.     

• תוכן חדש...