Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לא מעט דיונים בנושא, 

אני מעוניין לאמץ/לקנות כלב קטן שיישאר קטן עבור אמא שלי.

הוא לא חייב להיות גור, אבל הוא חייב להיות צעיר.

והוא חייב להיות קטן. ננסי. 2-3 קילו כזה.

יש לכל אלו סיבות. זה לא כלב תכשיט.

היה לה שנים כלבים, בעיקר גדולים. כיוון שהיא לא צעירה כבר ומתקשה בהליכה בלי קשר, קשה לה לצאת לטיולים ארוכים והכלב האחרון שהיה גדול ולא ממושמע מאוד הפיל אותה פעם שהוא משך אותה.

מאז שהוא נפטר יש חלל גדול. לכן אני מאוד הייתי רוצה כלב צעיר שיחזיק עוד הרבה שנים.

אני יודע שיש כל מיני תופעות פסולות בכלבים גזעיים ואני ממש לא מתעקש על כלב גזעי. אז יש למישהו רעיון? 

בעמותות יש רק כלבים גדולים מדי עבורנו.

פורסם

דעתי בנושא היא דווקא לאמץ חתול.
חתול בוגר שכבר מכירים את דפוס ההתנהגות שלו, שהוא ידידותי, מתלטף ובעיקר מצריך הרבה פחות טיפול מכלב, גם בעלות המזון ובעיקר בעלות הניקיון, לא צריך מקלחות, תספורות/פחות שיערות וניקוי צרכים עדיף יותר וללא צורך בטיול מספר פעמים ביום.
הנוסחא הזו כלכך מוצלחת עד כדי כך שאנשים לפי התיאור שלך אפילו מוסיפים גם חתול שני ושלישי.

באם תצטרך אוכל להפנות אותך למגדלת חתולים שתשמח להתאים חתול לצרכים אלו (יש לה, וכמובן ללא עלות)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כלב קטן, לפחות בחלק מהמקרים, נובח יותר (שלא לומר, מטריף אותך למוות). קח את זה בחשבון.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

2-3 קילו זה ממש ממש פצפון (ציאוואה ננסי או פומרניאן) יש לי מלטז\שיצו מעורב ששוקל 5 ק"ג שגם אם הוא ירצה לא יוכל למשוך ילד בן 5 ובבסיס כול אדם שיכול להרים כוס או לקנות חלב יסתדר עם כלב במשקל כזה בלי בעיה.

הייתי בודק אופציה לכלבים קטנים במשקל על עד 6 ק"ג לפחות פינצר או שועליים יכנסו למשבצת הזאת יופי ופינצרים מאוד קלים לטיפול

https://www.yad4.co.il/dogs///////3,4///////#1

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

כשאתם בוחרים כלב לאימוץ ממליץ דווקא על כלב בוגר.

ההורים שלנו לא נהיים יותר צעירים ואם עכשיו קשה לה אז עוד 10 שנים זה עלול להיות בלתי אפשרי וממה שאני מתרשם כלב אצלה זה לא תכשיט אלא בן משפחה. בגלל זה או כלב שיחיה תקופה כזו שהיא תוכל לטפל בו אלא אם יש בן משפחה קרוב שיוכל לאמץ אותו כשהיא כבר לא תוכל לטפל בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי הכלב שמתאים לך זה שיצו או מלטז, הם כלבים קטנים בעלי רמת אנרגיה נמוכה, לא אוהבים טיולים ארוכים, בעלי שיער, לא פרווה, כך שאין נשירה. הכלבים הם היפואלרגניים . הכלבים מותאמים למחייה בדירה. השיצו לא נבחן. המלטז קצת יותר. יש גם יורקשייר טרייר. גם לו אין נשירה ומאוד נוח לגידול בבית עם הורה מתבגר

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

לנו יש פודלית קטנה בת שנה (טוב כמעט)
שוקלת 2.3 קילו לא מנשירה בכלל ואין ריח של כלב בבית. אבל אנרגטית בטירוף (בגדול ממה שאני יודע זה גזע יחסית אנרגטי)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לדעתי הכלב שמתאים לך זה שיצו או מלטז, הם כלבים קטנים בעלי רמת אנרגיה נמוכה, לא אוהבים טיולים ארוכים, בעלי שיער, לא פרווה, כך שאין נשירה. הכלבים הם היפואלרגניים . הכלבים מותאמים למחייה בדירה. השיצו לא נבחן. המלטז קצת יותר. יש גם יורקשייר טרייר. גם לו אין נשירה ומאוד נוח לגידול בבית עם הורה מתבגר

כן, באמת אלו הגזעים שהתמקדתי בהם.
השאלה איפה רוכשים אותם.
יש כל מיני אנשים בפייסבוק וכו׳ שמוכרים אבל זה נראה לי מפוקפק.
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, guy.a כתב:

שיצו או מלטז, הם כלבים קטנים בעלי רמת אנרגיה נמוכה,

גידלנו במשפחה שיצו קטן ומתוק,

להגיד עליו "רמת אנרגיה נמוכה" זה פולטיקלי קורקט 😃

זה כלב שמסוגל לעצור פתאום באמצע הרחוב, רק כי נראה לו שהטיול ארוך מדי,

אם אתה יכול למצוא כזה לאמא, היא תהיה מאושרת

עריכה אחרונה על ידי BEEKER
  • מעניין 1

-

פורסם

כן, באמת אלו הגזעים שהתמקדתי בהם.
השאלה איפה רוכשים אותם.
יש כל מיני אנשים בפייסבוק וכו׳ שמוכרים אבל זה נראה לי מפוקפק.
אנחנו רכשנו לילדים שיצו לפני חצי שנה, למצא כלב כזה בצער בעלי חיים. לא תמצא. ממחקר שעשינו לפני הקניה, יש 2 סוגים יש גזעי עם תעודות ויש בלי. אני נחנו קנינו בלי. יש 2 מקומות מומלצים, ממלכת הכלבים הננסיים וחברים לנפש. תתקשר ותראה למי יש כלבים . אנחנו קנינו מחברים לנפש. וקיבלנו כלבה חמודה מאוד. חבר קנה מהממלכה וגם מרוצה מאוד.

פורסם (נערך)
Just now, guy.a כתב:

יש 2 סוגים יש גזעי עם תעודות ויש בלי

גזעי זה בהגדרה כלב עם תעודות.

"גזעי בלי תעודות" זה במקרה הטוב "הורים לכאורה מאותו גזע שאינם אחים" , במקרה הרע "הרבענו נקבה עד שלא יכלה ללכת ואנחנו מוכרים את הגורים".

עריכה אחרונה על ידי Katom
  • אהבתי 3
פורסם
תודה, חתול זה לא אופציה.
הייתי שמח לשמוע את הסיבה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...