Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שפדנט לא שוכח פגיעות/שריטות/מכות אבנים/מעיכות קטנות ברכב, זה עומד מול עניו כל יום כשהוא ניגש לרכב.

מי ששוכח אחרי כמה ימים, מראה הרכב כנראה בעדיפות אחרונה אצלו. 

פורסם

משתי התמונות שפרסמת אני כמעט בטוח שמדובר בפגיעה בזמן הובלה - גם הפגוש וגם המכסה התחתון נפגעו באותו מיקום בערך..

אני עוקב אחרי כמה מובילי רכבים - לפעמים מורדים את הרכבים בזווית קשות במיוחד מהקומה העליונה. 

עצוב אבל באמת לא נורא. תהנה מהרכב וסע בדרכים טובות - ושאלו יהיו הבעיות שלנו.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אח שלי, קנית רכב חדש, תתחדש.

זו מכה כל כך קטנה, בא לי להגיד לך שאתה קטנוני...עזוב.

תהנה מהרכב ושחרר מזה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 15 שעות, yogev20 כתב:

מי שפדנט לא שוכח פגיעות/שריטות/מכות אבנים/מעיכות קטנות ברכב, זה עומד מול עניו כל יום כשהוא ניגש לרכב.

בהמשך לפוסט הפריקה מהשבוע על שריטות מפתיחת דלת בחניונים, בתור מדינה שבה הרוב לא ממש אכפת לו מרכוש של אחרים, כדאי מאוד לסגל יכולת להתעלם מדברים כאלה(לפחות ממכות קטנות) אחרת אפשר בקלות להשתגע

פורסם
לפני 15 שעות, yogev20 כתב:

זה מראה שהוא לא סובל מ-OCD. תמיד יהיו שריטות קטנות/שפשופים זה חלק מהבלאי הטבעי של הרכב. מכאן ועד הרכב בעדיפות אחרונה אצלו יש דרך מאוד ארוכה.

פורסם

בלאי טבעי בהחלט. האם אתה מתקן אותם, או מניח להם, זה ההבדל. 

aviaviavi

"התרבות" של חוסר התחשבות ואכפתיות מרכוש של אחרים, גובלת בפשע. (השחתת רכוש אחר)

פורסם

כתבתי כבר מה אני הייתי עושה, תיקון מקומי.

צביעת המקום ללא פירוק, רק את האזור הפגוע, כולל את כל התהליך האיכותי של צביעה.

פורסם

לא הייתי נוגע בזה מהסיבה הפשוטה שזה רק עניין של זמן מתי תיהיה לך שוב פגיעה חדשה כזו.

אבנים בדרך , חניה על סף מדרכה , באמפרים , ועוד כל מיני דבר שהרכב פוגש בזמן נסיעה ומהירות גבוהה.

מתישהו זה יקרה שוב , אם זה יום , שבוע , או חודש , ״הסף התחתון״ של הרכב הכי רגיש כי הוא למעשה פוגש כמעט כל דבר שעל הכביש.

אם זה היה במרכב העליון של הרכב הייתי עוד שוקל תיקון וצביעה , אבל בגלל שזה ממש בגחון זה לא רלוונטי כי זה יקרה שוב.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש!!

גם אני סובל מ-OCD וכל שריטה מפריעה לי.

בגלל שהשריטה בתחתית הרכב ולא נראית לעין אז לא הייתי מתקן בשלב זה.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
  • אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

תתחדש! מבין מאוד.. הרי שילמת את מלוא הסכום וציפית לשלמות..

לתבוע אותם זה עסק אבוד, מציע לך ללכת לפחח מומחה ולכסות את זה לפחות בצורה מקצועית.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...