Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה קיבלנו את הרכב החדש שלנו.

היום שבאתי לעשות לו שטיפה גיליתי שריטה בחלק הקדמי התחתון של הפגוש.

נזכרתי שעשיתי לרכב כמה תמונות יומיים לאחר שקיבלנו אותו וניתן לראות את השריטה גם שם.

פניתי לחברה והיא כמובן מתנערת מאחריות.

יש איזו דרך לגרום להם לשתף פעולה?

IMG_20200916_102248.jpgIMG_20200916_102244.jpg

פורסם

קודם תתחדש, מצטער לבאס אבל תגובת היבואן סופר הגיונית. 

ניתנה לך האפשרות לבחון את הרכב בזמן המסירה, חתמת כשקיבלת את הרכב, זהו מבחינת האולם תצוגה נזק שלא איתרת ודיווחת להם עליו הוא באחריותך. 

נזק כזה והרבה יותר רציני יכול להיגרם בדקה אחרי שיצאת מהסוכנות, אתה מדבר פה על ימים. 

אגב, באיזה רכב מדובר?

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תודה.

איתרתי תמונות של חצי שעה אחרי שחזרתי עם הרכב הביתה וגם שם רואים את השריטה.

לא חשבתי תאמת  בקבלת הרכב לזחול על הרצפה ולבדוק את הגחון.

קיה נירו.

פורסם

עם כל הבאסה, עדיף יהיה אם תתעלם מהעניין. מדובר בסופו של דבר בשריטה קטנה, ובמקום שגם לך היה קשה לשים לב אליו. שריטות כאלה יכולות להופיע על בסיס יומיומי בגלל חוסר תשומת לב לשפת המדרכה, וגם זה לא היה ביג דיל. תתחדש ותהנה מהרכב, זה קורה, אל תתן לזה לקלקל את ההרגשה שלך. 

• רעיון טוב! 3
פורסם

החוק מאפשר מסירת רכב שניזוק, ודורש תיקון צבע מקומי עד 5% מערכו. כלומר, יכול להיות מצב שהם היו מתקנים

ולא היית יודע אף פעם שהרכב עבר תיקון צבע מקומי. הם גם לא נדרשים לדווח על תיקון בגבול המותר.

ככה מסתובבים להם עשרות (אם לא יותר) רכבים שנרכשו חדשים, ועברו תיקון צבע כזה או אחר.

יש מקרים שמחליפים אפילו חלקים שלמים ( חלקם מגיעים עם צבע לפי קוד) שנפגעו בהובלה, וגם לא תדע.

בכל אופן, זה לא נעים בכלל לקבל רכב במצב כזה, לתבוע תהיה לך בעיה (כי כבר חתמת לפני מסירה) מה שאתה כן יכול לעשות

כדי למזער נזקים (גם חזותית זה לא נעים) צביעה מקומית, על ידי צבעי רכב אומן - שלא ירגישו הבדלי צבע, ולא את הגובה של הלכה מעל.

בהצלחה. 

פורסם

רכשת את הפלאג אין? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

discoTD5

לא הבגאז׳ שלה קטן.

היא לא מתאימה לצרכים שלנו + 2.

yogev20 אני מכיר את החוק. מעדיף תאמת שהיה מתוקן כי רואים את השריטה רק מגובה הרצפה. 

זה פלסטיק, בספק אם רק צבע יעזור, צריך לעשות מילוי שיוף וצבע.

פורסם

תיקון מקומי כולל שייף, חומר פחחים, שייך נוסף, צבע+ לכה.

קשה לראות מכה כזו, זה מפריע. תקן אותה ותמשיך הלאה. חבל לאכול את הלב.  מכיר את זה מפגיעות קטנות בצבע

זה משגע אותי, עד שאני צובע ושוכח.

• אהבתי 1
פורסם

כל כך קל לפגוע במקום הזה. התקרבות קלה למדרכה בזמן חניה וקיבלת עוד שריטה בתחתית הפגוש.

אני בטוח שבמציאות בקושי רואים את זה. תהנה מהרכב ואל תתבאס מזה. 

פורסם

כבר ראיתי רכבים שנפגעו במקומות הללו. 

בדרך כלל זה קורה כתוצאה ישירה, מהורדה לא זהירה מהמובילית.

אילו הייתי במקומך, וכן הייתי שם לב,{רכב חדש, מן הסתם צריך להתכופף ו"לחפש"}, אבל גם, לא הייתי נוגע בזה. במקרה של שפשוף כזה, הייתי מקבל ללא בעיה 2 טיפולים חינם.

הלקוח שייקנה ממך את הרכב, או אדם אחר, מן הסתם, סיכוי נמוך מאוד שבכלל ישים לב.

אבל לך זה מציק כרגע, כי אתה כבר יודע שזה נמצא "שם".

עצה שלי? תתחדש ותהנה מהרכב.

אין לך מה לעשות עם זה. כמו שאמרתי זה נמצא במקום די נסתר מהעין.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

נזק שקרה במהלך ההובלה כמעט בטוח... עם כמה שזה לא נעים,אבל ברגע שחתמת,נטו בעייה שלך... מה גם שאין קשר אם הרכב היה נקי או לא,כי זה משהו שניתן לראות ככה או ככה..

עריכה אחרונה על ידי new_driver_MAZDA
פורסם
לפני 30 דקות, yossiaviel כתב:

כבר ראיתי רכבים שנפגעו במקומות הללו. 

בדרך כלל זה קורה כתוצאה ישירה, מהורדה לא זהירה מהמובילית.

אילו הייתי במקומך, וכן הייתי שם לב,{רכב חדש, מן הסתם צריך להתכופף ו"לחפש"}, אבל גם, לא הייתי נוגע בזה. במקרה של שפשוף כזה, הייתי מקבל ללא בעיה 2 טיפולים חינם.

הלקוח שייקנה ממך את הרכב, או אדם אחר, מן הסתם, סיכוי נמוך מאוד שבכלל ישים לב.

אבל לך זה מציק כרגע, כי אתה כבר יודע שזה נמצא "שם".

עצה שלי? תתחדש ותהנה מהרכב.

אין לך מה לעשות עם זה. כמו שאמרתי זה נמצא במקום די נסתר מהעין.

תשמע אני סופר פדאנט ועברתי מסביב לרכב עשרות פעמים, אבל לא העלתי בדעתי לזחול מתחתיו כדי לבדוק שהכל נקי שם.

יותר חיפשתי פתיחת דלתות ושיפשופים על פגושים והפלסטיקה.

גם כאשר צילמתי את הרכב במהלך אותו היום לא שמתי לב לשיפשוף, למרות שהוא היה שם (תסתכל על התמונה המצורפת).

IMG_20200910_183216.jpg

פורסם

סה״כ חתיכה קידמית של הטמבון, אפילו אין פגיעה בצבע הרכב , אם זה כלכך מבאס אותך תוכל להחליף אותה בשלמות ולשכוח מהעניין, מבין אותך אבל תמשיך הלאה, פתרון נוסף שיש לי להציע זה ויניל שחור רק על החלק שנפגע, בהצלחה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...