Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, sperial כתב:

קצב החיסונים ירד ב-40-50%, וזה מה שמפחיד אותי. וגם אם נגיע ל-60% מחוסנים זה לא מספיק. בינתיים אותם מגזרים יציפו את בתי החולים ואנשים ימותו מקורונה בלי להדבק (העומס ימנע מהם טיפול).

תראה לי איך אתה מודד את קצב החיסונים?

שים לב, 

בשבוע של ה 10/1  לא הגיע משלוח מפייזר, לכן חוסנו במנה ראשונה פחות מ 50,000 ביום.  

עד אותו יום 10/1, חיסנו רק מנה ראשונה מתוך המשלוחים הראשונים שכנראה היו גדולים. 

מאז כבר 3 שבועות מגיע כל שבוע בקצב יציב משלוח של 700,000 מנות. 

לפי הנוהל של משרד הבריאות מחסנים רק ב 350,000 מנות בשבוע מנה ראשונה מתוך המשלוח ושומרים את המנה השנייה בצד.

לעומת זאת את מי שהתחסן לפני 3 שבועות מחסנים מהמנה השמורה. 

אני דווקא רואה יציבות של 70,000 מנות ביום מנה ראשונה,  כבר 3 שבועות זה יציב כמו ברזל. 

לדעתי אתה נופל שאתה מסתכל על מספר החיסונים הכולל כל יום,  

אם תראה דווקא הבארים הבהירים קופצים והשונות שם גבוהה, זה בגלל השבועות הראשונים של החיסונים שהתלוו עם שונות גבוהה.

ובכלל שבוע שעבר היו לנו הרבה מנות שניות מהשבוע הידוע לשמצה של ה-10/1.

לדעתי השבוע אנחנו נראה כל יום כ-70 אלף מנות שניות מלפני 3 שבועות. 

פלוס עוד 70-100 מנה ראשונה כל יום..  לא משנה מה הביקוש יהיה, משרד הבריאות לא יעביר לתחנות יותר מהכמות הזאת.

אל תצפה ל 200 או 250 אלף מנות היום , לא יהיה ולא נראה מספרים כאלה. 

image.png.9e691531ec6842bc7c8f62fee762612e.png

פורסם (נערך)

@Benor

בחור מתוחכם שמשתמש בשיטות הפחדה. למשל השימוש בביטוי "טיפול ביולוגי" נועד להפחיד את מי שאינו מודע להצלחות הגדולות של טיפולים ביולוגיים. זה  חיסון, אלא שבמקום להזריק חלבון או פוליסכריד או מחולל מחלה מוחלש או מומת מוזרקת התבנית לבניית קטע החלבון המשמש יעד לחיסון.

והבעיה המרכזית, כרגיל, היא הקטנה, אפילו זלזול, בסכנה שנובעת מהדבקה בנגיף. הוא מתנהל כמו ההורים שמעדיפים שהילדים שלהם יקבלו "חיסון טבעי" נגד שעלת או חצבת או זיהומים אחרים, אבל דוכחים שהזיהום ה"טבעי" יכול להרוג להם את הילד.

דרך אגב, רמות הנוגדנים נגד SARS-CoV-2 המושגת על ידי החיסון גבוהה משמעותית מזו המושגת במהלך מחלה, במיוחד אם היא קלה. האם יש לרמת הנוגדנים משמעות? שאלה טובה, אני לא בטוח שיש לה תשובה, שכן לחסינות פנים רבות, לא רק נוגדנים.

@korolaאני מצפה שעם פתיחת החיסון לעוד ועוד קבוצות מספר מקבלי המנה הראשונה יגדל. אבל זה לא קורה. מספר בני 60 ומעלה הוא כ-1.5 מיליון. מספר בני 16-60 שטרם חוסנו הוא 2.7 מיליון. הייתי מצפה שקצב החיסונים הראשונים יבטא זאת, אבל אנחנו עומדים על 0.5-0.6 מקצב השיא כאשר החיסון הוגבל לבני 60 ומעלה

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 26 דקות, Benor כתב:

הכתוב לא רופא אבל מה דעתכם, יש אמת בדבריו או שמדובר באי דיוקים ?

חיסון לקורונה סקירה 03.01.212.pdf 150.83 kB · 9 downloads

הוא כותב בצורה חובבנית שמי שלא מכיר את החומר לוקח את מה שרוצים שהוא יקח מזה.

שלב ראשון, הוא מפחיד, שחיסונים מכילים שאריות של DNA  אנושי או של חיות, של רעלים וכדומה,

בהמשך הוא כותב בקטן, שהחיסונים שלמודרנה ופייזר לא מכילים את זה.

אז למה לכתוב כל כך הרב על זה?

image.thumb.png.8f813a59388bedd0b86b0533c0ffe17b.png

שואל שאלה, עונה בוודאות שלא, ואז מסביר שהחיסון כנראה מקטין את ההדבקה אבל אומר שזה עדיין לא נדבק ולא יודעים האם זה כן או לא.

image.thumb.png.8ee9fe06b44c7db3520c181e9120dfd3.png

זה לא נכון , גם התוצאות בארץ מראות שמחוסנים כנראה לא נדבקים כלל, הוא כותב שה"טיפול" רק הופך את המחלה לקלה.

image.thumb.png.c2526c7c936b91879a1ae45d9a8e30bd.png

למה להפחיד ככה?  "יש הנחייה להחזיק מזרקי אפי בכל נקודת הזרקה"   נתנו בארץ כבר 4.8 מיליון חיסונים.

כמה פעמים היו צריכים להשתמש במזרק אפי?

image.thumb.png.0136b1152ecbb81758bde05d3f5e1438.png

והסיכום שלו , פשוט מתוק.

הוא בן 61 בריא,  לדעתו החשיפה לנגיף האמיתי תגרום לגופו להיות מחוסן לטווח ארוך יותר.

בסתירה לכל מה שהוא כתב... הרי הוא כתב שהטיפול לא מונע מחלה, אלא רק עושה אותה קלה יותר?

אז למה עדיף להיות חולה במחלה קשה יותר? כי היא מחסנת לטווח ארוך יותר ממשהו שהוא לא חושש ממנו ?

תעקוב אחריו.. נראה אותו מדבר אחרי שהוא יהיה חולה

image.thumb.png.1e3beddc876a87c9eebd79b24bcd30e3.png

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה לעקוב אחריו? תעקוב רחרי חליל.

יפה ששמת לב לכל הנקודות האלה, אני קראתי על מסך קטן אז קצת רפרפתי. אבל ברור שהקשר בין מה שהוא כותב לבין המסקנות שלו רופף.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

@korolaאני מצפה שעם פתיחת החיסון לעוד ועוד קבוצות מספר מקבלי המנה הראשונה יגדל. אבל זה לא קורה. מספר בני 60 ומעלה הוא כ-1.5 מיליון. מספר בני 16-60 שטרם חוסנו הוא 2.7 מיליון. הייתי מצפה שקצב החיסונים הראשונים יבטא זאת, אבל אנחנו עומדים על 0.5-0.6 מקצב השיא כאשר החיסון הוגבל לבני 60 ומעלה

אתה מתעלם ממה שכתבתי , רק ביום חמישי פתחו לכולם. 

ביום חמישי היו 71 אלף מתחסנים מנה ראשונה. 

שישי שבת לא נחשב.. איך אתה כבר יודע מה קורה היום?

להזכירך , שפתחו זה היה בערך שבועיים אחרי שקיבלנו את המשלוחים הראשונים של פייזר

לכן היו המון חיסונים וחיסנו חופשי חופשי.. 

היום כבר עובדים לפי סרט נע, לפי כמויות החיסונים שמגיעים, גם שפתחו לכולם ביום חמישי 

הרבה נרשמו לחיסונים במהלך השבוע הקרוב. 

מה בדיוק רצית שיעשו ?  יחסנו בימים ראשון ושני 250,000 ביום ואז שלישי רביעי וחמישי ישבו ולא יחסנו אף אחד?

האם אתה רוצה שישתמשו במנות השניות ששמורות לאחרים ? 

פורסם
לפני 10 שעות, Transporter כתב:

אין החלטה עדיין

באהבה מלאה, אתה לא אבוקדו הכי רך בקערה 😘 , לך תתחסן -לא בא לי לשמוע את התלונות שלך בעוד שבועיים שלושה אחרי מסיבה שנדבקת בה.

ת'כלס בלי קשר אלייך טרנספורטר , החלטתי לא לנסות לשכנע את המתנגדים. כי זה לא שווה את המאמץ.

אני לא מרגיש צורך לריב איתם. בייחוד אחרי תחילת המגיפה בה רבתי במשפחה עם מתנגדי חיסונים כשעוד לא היה חיסון.

בלי קשר לכו להתחסן. בוא נגמר עם החרא הזה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני כשעה, korola כתב:

איך אתה כבר יודע מה קורה היום?

פרסום מ-7.2.21 שעה 20:09:

image.png.75d14e579854af26db9e33af6743bae8.png

סה"כ חוסנו עד כה קצת למעלה מ-100,000, מהם 44,000 במנה הראשונה. וזהו כבר שעת ערב, אני מניח שהדבר הזה מעודכן ללפני שעה - שעתיים.

תראה מה היה כאן רק לפני שבועיים, כאשר החיסונים נפתחו לבני 45 ובהמשך 40. בינתיים נוספו עוד 570,000 בני 16-18, ובימים האחרונים 2.4 מיליון בני 20-40, אבל הקצב עדיין חצי מכפי שהיה לפני שבועיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בנתיים זה מתאים לתאוריה שלי. 

נסיים עם 70,000 מנה ראשונה ו 70,000 מנה שנייה. 

אתה פשוט מצפה ל 250,000 ביום.. אבל אני אשמח אם יהיו מיליון חדשים של מנה ראשונה בשבועיים הקרובים.

וזה מספק אותי .. לא צריך יותר. 

השאר יקבלו את החיסון שלהם באופן טבעי ..

אני כבר מכין פופקורן לסרט.

נ.ב.  מחר אני מקבל את החיסון השני, מקווה שזה יהיה 5 דקות כמו הראשון ולא אמצא תור ארוך של כל הצעירים שמגיעים לחיסון.

• אהבתי 1
פורסם

אני ציפיתי ל-100K ראשונים ביום, מנה שניה לפי התוכנית, כך שסה"כ מספר המנות ינוע  בין 150-200K ביום.

לגבי החיסון השני, טוב, אני לא יודע איפה אתה מקבל אותו, אבל העומס הוא ענין נקודתי מאד.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 30 דקות, korola כתב:

נ.ב.  מחר אני מקבל את החיסון השני, מקווה שזה יהיה 5 דקות כמו הראשון ולא אמצא תור ארוך של כל הצעירים שמגיעים לחיסון.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עד כמה אנשים יכולים להיות רעים. ולגרום נזק רק בגלל שהם.

לא רוצים להתחסן.

ופייסבוק התחילה לחסום אותם.

N12 - פייסבוק הסירה קבוצה שבה הופץ מידע כוזב על החיסונים (mako.co.il)

עד כמה.jpg

• רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

תודה לאל וכן ירבו. פייסבוק צריכה לעשות את זה גם מבלי שזה תופס כותרות במהדורות החדשות 

התופעה הזאת מסוכנת ומונעת מכל הנורמליים מבנינו לחזור לשגרה

• תוכן חדש...