Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, khalil כתב:

לא הבנת אותי, הניסוי של פייזר נעשה בתנאי דעיכה, לא עכשיו בישרא, עכשיו בישראל זה שיאו של גל, בגלל זה התוצאות שונות לגמרי.

מה זה משנה? הניסוי נקבע לפי 200 מאומתים לקורונה מתוך 20000 ואז פותחים את הנתונים. אם זה היה בהתפרצות אז הנתונים היו מגיעים מהר יותר. זה הכל.

פורסם

שוב, שמירה על ההנחיות (ז"א שאם אחותי הייתה מקבלת הוראה לבידוד בגלל חשיפה לחולה מאומת, ומערערת, הערעור שלה היה מתקבל והייתה משוחררת מבידוד!)

כנ"ל 3 החולים האחרים.

משהו כבר לא עובד בתפיסה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Just now, garicho כתב:

מה זה משנה? הניסוי נקבע לפי 200 מאומתים לקורונה מתוך 20000 ואז פותחים את הנתונים. אם זה היה בהתפרצות אז הנתונים היו מגיעים מהר יותר. זה הכל.

זה מה שמשנה, אתה בודק יעילות של שכפ"ץ בהליכה בפארק, ושולח לוחמים לקו האש איתו, ואז קורא למפקפקים עבריינים ופושעים, כמו המומחה הזה

image.thumb.png.abed8b2c90ff18aae44a820e11f6ea31.png

פורסם
לפני 1 דקה, khalil כתב:

זה מה שמשנה, אתה בודק יעילות של שכפ"ץ בהליכה בפארק, ושולח לוחמים לקו האש איתו, ואז קורא למפקפקים עבריינים ופושעים, כמו המומחה הזה

image.thumb.png.abed8b2c90ff18aae44a820e11f6ea31.png

בדיוק. אתה שולח  20,000 אנשים בעלי מאפיניים זהים. 

10,000 עם שכפ"ץ אמיתי ו 10,000 עם שכפ"ץ דמה.

ואז שולחים אותם לערים בישראל שיודעים שיש בהם יריות כל ערב. 

רק אחרי שיש 200 נפגעי ירי, אתה בודק ומגלה ש 95% לבשו שכפ"ץ דמה ו 5 לבשו שכפ"ץ אמיתי. 

פורסם
לפני 1 דקה, khalil כתב:

גם אם ניקח את האנלוגיה שלך, זה לא פארק שלא יורים בו. יורים בו פחות. אבל עדיין יורים. נגיד פארק במוגדישו. ועדיין 200 איש חטפו יריה, אז בודקים אם ל-200 היה שכפצ או לא...

פורסם
לפני 18 דקות, garicho כתב:

כי יש חברות לא פחות גרידיות שהלכו על זריקה אחת (JJ) לדוגמא.

רק רוצה להגיד שהיעילות של החיסון של JJ לא משהו בכלל, בטח יחסית לפייזר/מודרנה/לכאורה ספוטניק.

ולחברינו אני רוצה להגיד:

image.png.a782ea851453a41193a7bb9360ab2e1a.png

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

קורולה, אנחנו רחוקים מ-70% חיסון. אנחנו עומדים היום על בערך 20% מחוסנים בחיסון, בעוד מספר שבועות נגיע ל-30-35%. נוסיף עוד 10-15% מחלימים, כולל אסימפטומטיים לא מאובחנים (שחלקם חופפים למחוסנים), ונגיע לסביבות 45-50% מחוסנים. אל תשכח שיש לך איזה 2.5 מיליון ילדים שאינם מתחסנים, יש לך כל מיני סרבני חיסונים, כך שבמקרה הטוב חצי האוכלוסיה יהיה מחוסן. לאור התנהגות הקהל הישראלי, שחובר לוריאנט הבריטי, זו תחזית עגומה.

חליל, מעבר לאנלוגיות כאן שהסבירו מהו RCT, אנחנו לא יודעים מה היה קורה אילו לא ניתן הבוסטר. יתכן שהעקומה האדומה היתה נותרת שטוחה, יתכן ששוב היתה מתכופפת למעלה. זה פשוט לא נבדק, ולכן  צודק משרד הבריאות במדיניות של הקפדה על המנה השניה.

החיסון של AZ ניתן במרווח יותר גדול בין המנות, מה שמתאים למדיניות הבריטית של מתן הרבה מנות ראשונות ודחית המנה השניה. העניין הוא שהיו שם כמה מוזרויות, אם כי כנראה שיש להן הסבר. מכל מקום, בקבוצת המחקר שלהם כמעט לא היו מבוגרים, ולכן החיסון אינו מאושר מעל גיל 55-65 (יש הבדלים בין מדינות).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התחזית לא עגומה.. אל תהיה כזה. 

יש 9 מיליון אזרחים ורק 2.5 מיליון ילדים שלא יכולים להתחסן.. אבל חלק מהם כבר חלו 100-200 אלף.

3.4 מיליון כבר קיבלו את החיסון,  בשבועיים הקרובים יסיימו  (מנה ראשונה) עם עוד מיליון אולי קצת יותר. 

זה 4.4 מיליון.. מעולה כבר 50% בלי המחלימים.

מחלימים ידועים יש 700 אלף,  סביר להניח שיש פי 2 מחלימים באמת, אבל חצי מהמחלימים שלא יודעים שהם מחלימים קיבלו חיסון. 

לכן במקום להוסיף 1.4 מיליון , נוסיף רק 1 מיליון. 

מעולה. הגענו  ל 5.4 מיליון !!!!     זה 60%   מחוסנים.

עכשיו בסוד אני אגלה לך שזה לא פרוס אחיד על פני האוכלוסייה, יש ערים עם 80% חיסון ויש ערים שיהיו עם 50%. 

עכשיו.. הוירוס יעשה את שלו.. מפה הוירוס יוסיף לנו עוד 20-30 אלף מאומתים חדשים ליום..  

לכן אני מעריך שבחודש /חודש וחצי הקרובים במקביל להשלמת החיסונים של ה 5.4 מיליון , נקבל עוד מיליון מאומתים חדשים ,

רובם מתחת לגיל 50!! לכן לא יעמיסו יותר מידי על מערכת הבריאות.

עכשיו תסביר לי איך אתה מונע את זה?  עוד סגר ?   את מי אתה סוגר?  

התחלואה תהיה מאוד ברורה, רובה בערים של המגזרים שלא התחסנו .... לך תצליח לסגור מדינה , הצחקת אותי. 

אבל!!  החודש הקרוב יהיה הקשה ביותר... הכי קשה שהיה לנו כל השנה. 

פורסם

קצב החיסונים ירד ב-40-50%, וזה מה שמפחיד אותי. וגם אם נגיע ל-60% מחוסנים זה לא מספיק. בינתיים אותם מגזרים יציפו את בתי החולים ואנשים ימותו מקורונה בלי להדבק (העומס ימנע מהם טיפול).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם יש ספק אין ספק.
אם אתה חושש תוותר על הביקור. 
אני לא חושש אבל יהיו פה עוד אנשים
לא רוצה לסכן אף אחד

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

ולא הבנתי
מי שהחלים לא יכול להדבק
אבל מי שחוסן כן?
(עזבו שהמחלה לא תהיה קשה. שואל לגבי הדבקות)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• מצחיק 1
פורסם
לפני 5 שעות, khalil כתב:

יש אנשים שקראו את הדו"ח של שחיסון וראו שהיתרון של החיסון לא שווה את הסיכון המאוד נמוך אבל קיים של תופעות לוואי ממנו, ההחלטה היא אישית לפי פרופיל המועמד ולא כללית לכל האוכלוסיה.

הבעיה היא באווירת העליהום של אנשים כולל רופאים נגד אנשים שעושים בחירה מושכלת לא להתחסן, שרובם לא מבינים את מהות החיסון וההגנה שהוא נותן, מה שמניב רעיונות מטופשים כמו הגבלה על לא מתחסנים.

"מושכלת"
cf17637d3788aadce6c04ddae87c44d28d98d204b8bc7d08d7c63481cb30ef46.thumb.jpg.7904d435d4351a8cd27c6eb1fe1f5773.jpg

• אהבתי 2
פורסם
לפני 16 דקות, Transporter כתב:

ולא הבנתי
מי שהחלים לא יכול להדבק
אבל מי שחוסן כן?

בשני המקרים אפשרית הדבקה, אבל הסיכון נמוך וגם אם נדבקים צפויה מחלה קלה.

• תוכן חדש...