Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם יש למישהו סורק תקלות לגולף שנת 2007 ואפשר יהיה להעזר בו כדי להבין איפה הבעיה . 

בקצרה , כשהמנוע חם יש מכה בגיר . 

מוסך אחד אומר מח גיר ושני אומר בעיה בהזרקה . 

לפני שמבזבזים זמן וכסף במוסכים אם יש מישהו עם סורק שיוכל לשפוך אור זו תהיה עזרה גדולה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה , הוא כבר בדק ונתן את ההערכה שלו אחרי שעשה סיבוב על הרכב .

בלי להכנס עכשיו לויכוח מי צודק מי לא . חשבתי שיהיה יעיל יותר לבדוק עם סורק כדי לשלול דברים ולא לשלם סתם על משהו שבסוף לא יעזור לפתור את הבעיה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם זה הגיר 09G אזי אכן החבטות, הן סימפטום ידוע מאוד של תקלה "במוח" וזה לא יקפיץ שום תקלה.
אם אתה באיזור יהוד דבר איתי מראש ואסרוק לך בשמחה.

פורסם

אכן.

אם רון לא ביצע חיבור למחשב אז כנראה שזה לא יקפוץ שם. אם בכל זאת תרצה להרגיש טוב עם עצמך, מוזמן לפתח תקווה ואחבר לך VCDS מקורי.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

המון תודה לשניכם . מכיוון שאני מפתח תקווה נתחיל מהקל אל הכבד . 

Fraysa, שלחתי הודעה פרטית .

עריכה אחרונה על ידי nepet

• תוכן חדש...