Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעצם ב5 מטר לפני הרמזור השני אתה צריך על פי החוק לעבור מהנתיב השמאלי לימני?

יותר הגיוני שהסימון הזה מסמן למי שכבר נוסע בימני שיש לו אפשרות לקחת את הפניה ימינה, ועבור התחבץ להמשיך ישר.

ידוע לי אבל שיש גם חוק אחר שאוסר החלפת נתיבים בכניסה וביציאה מהרמזור(לדעתי משהו כמו 50 מטר- לא זוכר בדיוק את המרחק)

נוציא את הרכב שלי מהתמונה למשל, אם רכב נוסע בשמאלי ורוצה לפנות ימינה אחרי הרמזור השני- בעצם כמעט בלתי נמנע מלייצר פקק ולסכן את הרכבים האחרים שבנתיב הימני- בהנחה שיש יותר מ3 מכוניות על הכביש

אני באמת לא מבין מה הדרך הנכונה אם כך לעבור את הקטע דרך הזה

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לפני 31 דקות, ישה כתב:

אם יוכח כי הסרטון אכן אוטנטי על פי הפורנו של מקס

🤣

אבל פורנו? 

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לנסוע בנתיב השמאלי ובהתקרבך לחץ מול תחנת האוטובוס אתה עובר לנתיב הימני ומשם עובר לנתיב היציאה .

והכל בזהירות

התנועה על הנת"ץ לא צריכה להיות מפוצצת לא תאפשר את התמרון הזה.

בשיטה שלך אתה מפקיע את הנת"צ לשימוש שלך ושל אחרים.!! 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

🤣

אבל פורנו? 

פורנזיקה... פורנו... הכל עובר.

@ישה צודק. אני נוהג כך כאשר אני צריך לחצות נתיבי מטרונית. הבעיה היא שיש חכמולוגים כמו פות"ש, שהרבה פעמים נוסעים בנת"צ מרחק גדול במהירות גבוהה ומפריעים להנוהגים כחוק לפנות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פורנזיה, פורנו, העיקר לא פורנו-זיקה, פורנו עם מחלה 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

Forensics עם או בלי זיקה לפורנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם עסקינן ב-Forensics אז הינני הכתובת

אם עסקינן ב-Zika (הוירוס) נראה לי שאתה הכתובת

אם עסקינן בפורנו נצטרך לקרוא לאחראי הפורנו של הפורום (יש כזה, שמו בירוק, שקל למי שימצא את השם שלו)

• מצחיק 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעבר לזה שנוסע באדום, הוא לא טורח כלל להאיט לפני מעבר חציה, כאשר לימינו רכב שעצר לפני אותו מעבר החציה. רק לחשוב על הולך רגל תמים ונמוך קומה שהיה מנסה לחצות... פחד מוות.

פורסם (נערך)

לפני 42 דקות, Keyser Söze כתב:

מעבר לזה שנוסע באדום, הוא לא טורח כלל להאיט לפני מעבר חציה, כאשר לימינו רכב שעצר לפני אותו מעבר החציה. רק לחשוב על הולך רגל תמים ונמוך קומה שהיה מנסה לחצות... פחד מוות.

הוא ממש לא התכוון להאיט, הכניסה לישורת היא אחרי כיכר, כלומר אתה ממהירות נמוכה.

בנוסף כמו שאתה רואה אני עמדתי ברמזור לפחות איזה 15-20 שניות לפני שהוא בכלל התקרב- בכניסה לישורת היה לו רמזור אדום מולו 100%, והוא מהרגע הראשון לחץ על הגז, לא הייתה לו שום כוונה בשום שלב לעצור.

המרחק של היישורת יוצא משהו כמו 100 מטר, מהכיכר ועד הרמזור שעמדתי בו

לפני 4 שעות, ישה כתב:

לנסוע בנתיב השמאלי ובהתקרבך לחץ מול תחנת האוטובוס אתה עובר לנתיב הימני ומשם עובר לנתיב היציאה .

והכל בזהירות

התנועה על הנת"ץ לא צריכה להיות מפוצצת לא תאפשר את התמרון הזה.

בשיטה שלך אתה מפקיע את הנת"צ לשימוש שלך ושל אחרים.!! 

אני להבא אנסה מאוד לראות אם הדרך שלך יכולה לעבוד- אבל שוב כמו שכבר אמרתי מקודם אם בכביש יש יותר מ4 רכבים אין אפשרות אחרת אלא שתהיה הפרעה לתנועה, ובפוטנציאל יווצר פקק.

אני אשתדל להבא שכן לעבור לימני מהרגע שאני עובר את הרמזור הראשון להתחיל את המעבר לימין.

אגב אם תסתכלו אז תראו שבנתיב הימני היו איזה 2-3 רכבים ברמזור הבא.

ומבחינת המהירות- הוא לא נסע ב50 וגם לא ב60,  זה היה ב80-90.

שום סיכוי שזה היה פחות מ80.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

לפני הצומת שבו ניתן גם לפנות ימינה הנת"צ נגמר והמשכו מותר גם לתנועה רגילה , לכן ראית כלי רגילים עומדים בנתיב הזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנתצ אכן נגמר אחרי הרמזור אבל ברמזור עדין זהו נתצ

בכמ הבעיה העיקרית היא שכמו שהסברתי בכביש הזה ספציפית מאוד מאתגר להדחף לימין אם אתה לא עושה את זה מוקדם מספיק- מוקדם מספיק כלומר ברמזור הראשון

אם אתה מנסה לעשות את הפעולה ברמזור השני במקרה הכי טוב תצליח להכנס ותיצור בלאגן בתנועה, במקרה הפחות טוב פשוט לא יהיה לך סיכוי להכנס לימין כדי לפנות

בכמ אנחנו כבר טוחנים מים, יש בעיה בתכנון של הכביש הזה- אם אכן כולם היו נוסעים על השמאלי לאורך כל הישורת הזאת אז אכן היה קל לעבור לימין כי הוא היה ריק תמיד.

בפועל זה לא המצב ורחוק מאוד מזה, מספיק ש10% יסעו על הימין סתם להנאתם אז כל מי שצריך לפנות ימינה אין לו כמעט סיכוי לעשות את זה על פי החוק

פורסם

פות"ש

תן לנו את הכתובת של הכביש הבעייתי הזה נראה בגוגל רחובות את "הבעייתיות" שבו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לפני 11 שעות, ik3 כתב:

הוא ממש לא התכוון להאיט, הכניסה לישורת היא אחרי כיכר, כלומר אתה ממהירות נמוכה.

בנוסף כמו שאתה רואה אני עמדתי ברמזור לפחות איזה 15-20 שניות לפני שהוא בכלל התקרב- בכניסה לישורת היה לו רמזור אדום מולו 100%, והוא מהרגע הראשון לחץ על הגז, לא הייתה לו שום כוונה בשום שלב לעצור.

המרחק של היישורת יוצא משהו כמו 100 מטר, מהכיכר ועד הרמזור שעמדתי בו

לפני 11 שעות, ik3 כתב:

אגב אם תסתכלו אז תראו שבנתיב הימני היו איזה 2-3 רכבים ברמזור הבא.

ומבחינת המהירות- הוא לא נסע ב50 וגם לא ב60,  זה היה ב80-90.

שום סיכוי שזה היה פחות מ80.

אם אכן זה יגיע לכדי דו"ח והבחור יבקש להישפט ותצטרך להעיד, תזכור להתרחק מספוקלציות.

אתה מגיע לשם להעיד כי הסרטון נאמן למציאות, לא עבר עריכה, לא נחתך, והוא תואם 1:1 למה שראית בעיניים שלך.

במאמר מוסגר ישנם מסלולים שאני ממש עושה מסלול שונה בהתאם לשעה ביום ולעומס הצפוי.

אני מציע שתנסה אולי במקרה שיש עומס אכן להיות בנתיב הימני (ובטח לא תהיה היחיד), וכשאין עומס להיות בשמאלי ולעבור דרך הנת"צ לאחר הרמזור.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...