Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אתמול הייתי צריך לתדלק ( טעות שלא תדלקתי בתחיל היום כמו שהבוסית אמרה ) והתחנה הכי קרובה אליי הייתה בצומת אלונים.

התחלתי לתדלק ואז שמתי לב שעלות ליטר סולר היא 7.61 וזה היה נראה לי גבוה במיוחד, אני זוכר שאני מתדלק בתחנה שקרובה למקום מגוריי ( תחנת דור אלון ) בפחות משישה שקלים.

תדלקתי מספיק שיהיה לי להגיע לתחנה הרגילה שלי ואכן עלות ליטר הייתה 5.49

מניח שהסולר אינו בפיקוח אבל הבדל של 2 ש"ח לליטר אינו מוגזם ?

פורסם

אכן יש שוק פרוע ולא מפוקח במחירי סולר בתחנות. לכאורה, תחרות חופשית לגיטימית - תרצה תתדלק...

תלוי בנקודת ההשקפה - ניתן להבין מי שמכנה זאת חזירות ומצד שני התחרות מאפשרת לצרכן נבון ועירני למצוא מחירים זולים , הגם שלא בכל אזור וסיטואציה. 

אני מתאר לעצמי שהמחיר המופרז לסולר בתחנה שציינת הוא למתדלק המזדמן. בטח רוב המתדלקים בסולר בתחנה הם  כאלו עם הסדר מסוים או פזומט שמשלמים הרבה פחות.  ייתכן אפילו שאם היית ניגש למתדלק ושואל כמה יעלה ליטר במזומן הייתה פתאום מקבל מחיר סביר בהרבה. 

פורסם (נערך)

כבר הרבה שנים לא תדלקתי באלונים (ודרך אגב, אין שם פזומט כיוון שהתחנה היא "דלק" עם הכרטיס או הדלקן שלה) . עם זאת, בכל תחנה שאני מכיר, יש ציון ברור של המחיר במזומן והמחיר בכ"א - הרבה פעמים עם הפרש משמעותי בסולר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שבת לפני שבועים תדלקתי בפז בטבריה סולר בעלות של 6.22, בדרך כלל ליד הבית אני מתדלק בסד"ש ב 5.15.
עכשו אין לי בעיה עם הפרשים של 10-20 אגורות הפרש,אבל פער של מעל לשקל בתדלוק של 50 ליטר התחנה מרוויחה על כל רכב 50 שקלים. זה לא מה שיעשה אותי עשיר /עני אבל זה סתם מעצבן.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

50 ש"ח לתדלוק למי שמתדלק כל שבוע, שלא לדבר על מי שמתדלק כל יום, זה סכום משמעותי.

דרך אגב, למי שלא גר או עובד ליד תחנה זולה זו סיבה לתדלק לעתים קרובות, גם אם המחט ירדה רק לחצי ואפילו שני שליש מיכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל תחנת דלק יכולה לקבוע את המחיר כראות עיני הבעלים/הזכיין שלה, במיוחד כשמדובר בסולר. לצרכני הסולר הגדולים (מוניות/משאיות/מסחריות/ליסינג) בדרך כלל יש הסדרים כאלה ואחרים והם לא משלמים את המחיר המוצג במשאבה.

כל האחרים צריכים לדאוג לא להתקע ללא סולר במקום שאין מושג אם ואיפה יש בו סולר מוזל.

וכן - יש לא מעט תחנות בהן המחיר לסולר במשאבה הוא יותר מ-8 שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...