Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

לצערי הרכב שלנו עבר תאונה והוכרז טוטאלוס.

מחפש רכב משפחתי בתקציב עד 60k (עדיף גם פחות) עם הדרישות הבאות:

חסכוני (נוסעים יחסית הרבה בכביש 6,  עושים בסביבות 20-25 אלף קילומטר לשנה)

אמין 

בטיחותי (בקרוב מגיע יורש העצר)

בגאז׳ מרווח, מתאים לעגלה וכו׳ 

מהחיפוש יצאתי טיפה מבולבל, כרגע חשבתי על:

טויוטה קורולה

קיה פורטה/ריו

יונדאי i35

אשמח לעצתכם לשמוע אם אני בכיוון מבחינת תקציב ומפרט, ואולי רכבים שלא חשבתי עליהם.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי jonjoni
פורסם

תוריד את הריו. 

שלושת הרכבים שחשבת עליהם עונים לדרישות, הייתי מחפש את שלושתם ומתקדם עם הרכב שיהיה משיקולי מצב הרכב ומחיר הכי טוב.

ובכ"ז מבין שלושתם הטויוטה תהיה הכי חסכונית (לא בהפרש משמעותי) וגם הכי יקרה לרכישה, תצטרך לרדת בשנתון. 

• רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מדובר ברכבים כמעט זהים. 

האמינות וצריכת הדלק מאוד דומות. 

הפורטה תהיה זולה יותר לרכישה אך גם פחות מאובזרת.

פורסם

מעבר לתצורה שונה, יש שינוי קל באבזור. 

מ2016 בi30 יש תיבת הילוכים רובוטית פחות אמינה מזו שקיימת בi35.

פורסם

הייתי מוסיף גם מאזדה 3 לרשימה- כנראה תהיה הכי מפנקת מהאופציות ברשימה, אבל הקורולה כנראה תהיה חסכונית יותר

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

מה הקשר של מאזדה 3 לרכב משפחתי מרווח נוח וחסכוני? היא בדיוק ההפל מכך רכב ספורטיבי וצפוף לצעירים.

טויוטה אוריס היברידית יכולה להיות.אופציה מעניינת

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מאזדה 3 זו משפחתית בסופו של יום והגזמת עם הצפופה. גם הנוחות סבבה לגמרי. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

משפחתית סופר דופר נוחה בתקציב הנ"ל היא C4 פיקאסו 5 מקומות. אני עם הגרנד (7 מקומות) והנוחות מדהימה כרכב משפחתי מהאמינות התרשמתי הרבה פחות....מה שכן המחיר הזול מפצה במעט על עלויות האחזקה . אם תמצא אחת עם אחריות זה יכול להיות עסקה נהדרת .

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, Gavrik כתב:

מה הקשר של מאזדה 3 לרכב משפחתי מרווח נוח וחסכוני? היא בדיוק ההפל מכך רכב ספורטיבי וצפוף לצעירים.

טויוטה אוריס היברידית יכולה להיות.אופציה מעניינת

הגזמת מאוד, בשביל זוג +1 או אפילו +2 זה לגמרי סבבה ומבחינת נוחות האיכות החומרים היא רמה אחת מעל כל שאר היפניות\קוריאניות שהוצאו, רכב ספורטיבי זה לא באמת, כן אפשר לגמרי לומר שהיא על הצד הדינמי אבל לא הייתי אומר ספורטיבי 

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

פות"ש ביקש רכב מרווח עבור משפחה.

אם ניקח את כול המשפחתיות שהוא יכול לקנות בתקציב שלו ונדרג אותן לפי מרווח נקבל רשימה שמאזדה 3 תהיה בסופה.

אני לא מבין למה להמליץ לו את הרכב שיהיה הכי גרוע בביצוע המשימה שלו מבין כול הקטגוריה בגלל זה אני מגזים.

טויוטה גם היברידית תעשה את זה טוב יותר

הקוראניות יעשו את זה טוב יותר

צ'כית תעשה את זה טוב יותר

רנו תעשה את זה טוב יותר

סיוויק סטיישן תעשה את זה טוב יותר 

סיטרואן יעשו את זה טוב יותר 

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • רעיון טוב! 1
פורסם

המאזדה מכונית מצויינת ותשרת היטב משפחה קטנה. יש לה התנהגות כביש מצויינת, תא נוסעים נעים ומאובזר יחסית, בלימה אוטונומית עירונית שלא הייתה נפוצה במתחרות בשנים האלה וגם מערכת מולטימדיה מקורית. יש דברים שהיא עושה הרבה יותר טוב מהאחרות, בסעיף המרווח היא לא במקום הראשון. מפה ועד להפוך אותה לרכב הכי גרוע, צריך לזכור גם בחירת משפחתית לא מסתכמת רק בשורת המרווח, במיוחד כשמדובר במשפחה צעירה.

לטעמי קיה פורטה מעניקה את התמורה הכי טובה למחיר. היא מרווחת, יש פתחי מיזוג במושב האחורי ובניגוד ליונדאי i35 יש אפשרות לנטרל כרית אוויר במושב הנוסע מלפנים במידת הצורך. יש גרסת סולר חסכונית שהגיעה ב-2017 וראיתי כמה כאלה במחיר קרוב לתקציב, יכולה לחסוך לא מעט דלק.

בסעיף ההיברידיות אין יותר מדי מבחר, זה פריוס בעיקרון שתחייב אותך לרדת בשנתון לרכוש רכב ישן באופן משמעותי. אם נושא החיסכון בדלק משמעותי הייתי בודק גם רנו פלואנס, היא נוחה, מרווחת וחסכונית, אבל לא פשוט לאתר רכב דיזל משומש עם נסועה סבירה ורמת תחזוקה נאותה. אם לא חובה משפחתית סטנדרטית, אפשר לבדוק גם רנו קליאו סטיישן שהגיעה בגרסת דיזל ויש לה תא מטען מרווח.

פורסם
בתאריך 20.8.2020 בשעה 16:10, ik3 כתב:

הייתי מוסיף גם מאזדה 3 לרשימה- כנראה תהיה הכי מפנקת מהאופציות ברשימה, אבל הקורולה כנראה תהיה חסכונית יותר

מאזדה 3 מפנקת? ביחס למה?

לא רכב נוח במיוחד, ואצלנו עוד הייתה מרמת גימור ספורט עם ג'אנט יותר קטן מזה שמגיע ברמות הגימור הגבוהות יותר.

נוחות הנסיעה בסדר, אבל רחוקה מלהבריק ופחות טובה מצרפתיות שהחזקנו בעבר.

הישיבה מאחור לא נוחה במיוחד והישיבה מלפנים מרגישה כאילו אתה יושב על הרצפה. אני לא התחברתי לזה.

מאזדה 3 עם מנוע 2000 אצל נהג רגוע תעשה 1:16-1:17 מחוץ לעיר. אני מאמין שמהקורולה אפשר לסחוט טיפה יותר אבל לא משהו משמעותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...