Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפנקת ביחס לאופציות ברשימה, וביחס לשאר האופציות- קורולה, פורטה וI35 היא תהיה יותר נעימה ומפנקת(עם החסרון המשמעותי ביותר כמו ש Gavrik מעקש שהיא צפופה יותר מהשאר), אישית אם הייתי בנעלי פותח השרשור הייתי בוחר במאזדה בכל יום על פני אחת הקוריאניות או הקורולה, ואני לגמרי חושב שלזוג +1 המרווח שם מספיק, אבל שוב זה נורא אינדיבידואלי וסדרי העדיפויות שונים אצל כל אחד.

אני לא משווה אותה לצרפתיות בשום צורה, נראה היה גם שהצרפתיות הן לא בדיוק אופציה עבור פותח השרשור(תקן אותי אם אני טועה) אם כן אז ההמלצה שלי הייתה 308 אולי אפילו הגרסת סטיישן אם סופר קריטי המרווח והגודל בגאז

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

אני דווקא חושב שמומלץ לך רכב דיזל מודרני (מנועים יותר שקטים מהישנים הרועשים).  אבל חפש רכב שמור לא מונית.

הנסועה שלך גבוהה, ודיזל יענה על הצורך גם בחיסכון וגם באורך ימיו.

למשל- קאיה סיד, רנו פלואנס. אוקטביה דיזל.

עריכה אחרונה על ידי CHACHAM
  • תוכן חדש...