Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון כסא נהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי פיאט פנדה 2011 שמשמשת אותי לעבודה של 3-4 שעות ביום שכרוכה בנסיעות רבות

המושב של הנהג לא נוח בטירוף כנראה שיש קפיץ שבור באמצע. ( אני מרגיש את זה שאני מזיז את הגב) וזה גורם לי לכאבי גב.

איפה אני יכול לתקן את הכסא באיזור חיפה קריות?

נ.ב חיפשתי בפירוקיות כסא נהג לרכב הנ״ל אך ללא הצלחה.

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

בגדול אתה צריך רפד רכב - אבל, יכול להיות שמה שיעזור לך הוא להחליף כסא קומפלט, נתקלתי בפורומים בחו"ל באנשים שמרכיבים כסאות של פיאט 500, צריך לוודא שזה מתאים כמובן (לא ירדתי לעומק כי לא מעניין אותי) אבל אולי כסאות של 500 מפירוק יעשו את העבודה, לדעתי הם נוחים יותר.
המושבים בפנדה הם אכן פח אשפה.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם קפיץ שבור בכסא של .ב.מ.וו. ישנה ששיפצתי. 

גיליתי שיותר זול היה פשוט להביא כסא מפירוקיה, במקרה היה לי מזל ובדיוק נחתה שם אימפרזה טורבו שכל מה שניתן היה להוציא ממנה היה כסא ריקארו שמצא את מקומו באוטו שלי (זוגתי דאז התבאסה שהיה רק אחד).

שווה לך להתחיל לבדוק בפירוקיות אולי יהיה לך מזל ואפילו יותר זול מאשר ללכת לרפד.

פורסם (נערך)

בעיה שבפירוקיות אין כלום :(

אנסה לבדוק את האופציה לפיאט

500

אם לא תהיה ברירה אלך לרפד.

מה סדר גודל של עלות לתיקון הקפיץ?

ויש סיכוי שמצאתי מושב הוא דורש 500 שקל לפני מע״מ לפני שהתמקחתי מחיר סביר?

עריכה אחרונה על ידי Madridista
  • תוכן חדש...