Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם/גרסה נדירה/בודדת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 796
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער להקפיץ את הת'רד אבל ראיתי אלפא רומיאו ג'ולייטה משנות ה70 60 בחולון ליד גן הקקטוסים חונה לה.

מישהו מכיר את האוטו/יודע עליו םרטים?

בתודה מראש, אור.

פורסם

צהריים טובים,

לא מזמן חזרתי מירושלים ושם נתקלתי בלימוזינה של וולוו, חדשה! אז חשבתי שכדאי להכניס לרשימה.

הלימוזינה עם לוחית רישוי לא מהארץ, כניראה שגריר או משהו.

מצטער אבל לא הייתה בידי מצלמה באותה עת.

שי :wink: .

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

עוד משהו

מי שקרא את המגזין רכב של ידיעות אחרונותשהגיע לפני כשבועיים בודאי קרא על זה שאנשים הביאו רכבי אספנות ביניהם גם דגם של אלפא שלא זכור לי השם ולינקולן קונטיננטל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראתה אתמול בשעות המאוחרות של הלילה באזור הכפר הירוק S6.. ראיתי בידיוק לשנייה, התחת נראה דיי מקורי, לא ידוע אם מקורית או לא.

פורסם

לפני יומיים ראיתי בראשון BMW M8 הסידרה שמונה שראיתי בטוח נדירה בארץ (אם לא היחידה בארץ)

מה שהיה מוזר לי שהיה על הרכב רשום מאחורה M8 לא ידעתי שבכלל יש כזה, או שהבעלים פשוט הדביק את זה בעצמו?! (מה אתם אומרים קיים כזה בכלל?!)

נ.ב.

תמונה מצורפת של משהו דומה 2 טיפות מיים למה שראיתי

M8.1.jpg

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בטח שקיים!!!

הלא זאת סידרה 8 האגדית לבית bmw

שיוצרה החל ב 1990 ופסק ב1999

מסתובבים כמה אזקמפלרים בודדים של ה"הדבר הזה" בארץ

אני ראיתי 4.

יוגב 205

פורסם

רק בשביל להבהיר את הדברים במקצת.

אין דבר כזה M8 בישראל.זאת 850CSi עם בעלים יצירתיים מדי.

לעומת זאת, בגרמניה ,ורק שם, יש M8, שהיא בעצם 850CSi עם תג של M8.

כמו-כן, יוצרה רק M8 אחת "אמיתית", שנמצאת בבעלות BMW עד היום.

לא נהפכה סדרתית בגלל המכירות הצולעות של ה-8 בכלל, ובגלל שהיא הייתה נכנסת לתחום מכוניות העל האמיתיות עם הנתונים שלה,ו-BMW לא רצו את התג שלהם על מוצר כזה אז.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
550,000 שקל?!

חמש מאות וחמישים אלף שקל?!

כן.

לטענתו הוא קנה אותה ב800 אלף שקל.

אנסה לצלם אותה בקרוב .

הייתה לו כסופה לפני, בעיות גרמו לה לחזור לארה"ב.

יבוא אישי!!!!

בית-שמש אימפריה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...