Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם/גרסה נדירה/בודדת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 796
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צהריים טובים,

לא מזמן חזרתי מירושלים ושם נתקלתי בלימוזינה של וולוו, חדשה! אז חשבתי שכדאי להכניס לרשימה.

הלימוזינה עם לוחית רישוי לא מהארץ, כניראה שגריר או משהו.

מצטער אבל לא הייתה בידי מצלמה באותה עת.

שי :wink: .

הם שייכות למדינה , יש למדינה כמה לימוזינות של וולבו שמשמשות לנסיעה של אחמים שמגיעים לארץ.

לפני כמה שנים הם הוצאיו למכירה את הלימוזינות וולבו מהדגם הישן אם אני לא טועה שניים מהם נמכרו לאחד שיש לו עסק לימוזינות באזור חיפה ואז המדינה רכשה את הלימוזינות S80 החדשות.

פורסם
תצפית מרתקת אתמול במחלף הסירה.

מרצדס G55 כסופה חדשה דנדשה. הוציאה לי את העניים.

יניב

אתה מדבר על V8 או על ה-V8 קומפרסור?

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
הם שייכות למדינה , יש למדינה כמה לימוזינות של וולבו שמשמשות לנסיעה של אחמים שמגיעים לארץ.

לפני כמה שנים הם הוצאיו למכירה את הלימוזינות וולבו מהדגם הישן אם אני לא טועה שניים מהם נמכרו לאחד שיש לו עסק לימוזינות באזור חיפה ואז המדינה רכשה את הלימוזינות S80 החדשות.

נכון.

האלה שנמכרו לאיש מחיפה הם אכן S70 מדור קודם וראיתי אותם כבר כמה פעמים..

ויניב: הG היה עם לוחית צהובה? והאם הוא מייבוא אישי?[ע"פ לוחית הרישוי]

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מי שראה סוף הדרך בערוץ 2 ביום ראשון שעבר בודאי גם נתקל בלימוזינת וולוו שהיתה מבוססת על ה-S90.

ודרך אגב נראה לי שנתקלתי ב-M3 קבריולה כסופה, סתם זה היה יום שישי שחזרתי לבית שלי מאוחר בלילה

היו לה 4 אגזוזים וקיטים של M, אבל בגלל שאני שומר שבת אז לא יכלתי לצלם אותה או לבקש מהבעלים לפתוח מנוע, כי דוקא דיברתי איתו על האוטו (שראה שאני מסתכל) והוא אמר לי שהוא גר במרכז הארץ וחבר שלו הוא קרית גתי (ואני מכיר את אותו אחד) אולי פעם הבאה שהוא יבוא לקרית גת אני מקווה שאני יוכל לצלם, כי התניתי עם אותם בעלים שאם אני מצלם אז אני מסתיר את הלוחית רישוי.

מה שגרם לי לחשוב שזאת לא M3 אמיתית זה שהיו לו דלתות שחף...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה שגרם לי לחשוב שזאת לא M3 אמיתית זה שהיו לו דלתות שחף...

יש קיט לדלתות שחף בארצנו הקטנטונת..?

או שזה מייבוא אישי..? (ebay ודומיהם..)

ואני אפילו לא אשאל אם זה חוקי או לא..:?

אור.

פורסם
נכון.

האלה שנמכרו לאיש מחיפה הם אכן S70 מדור קודם וראיתי אותם כבר כמה פעמים..

ויניב: הG היה עם לוחית צהובה? והאם הוא מייבוא אישי?[ע"פ לוחית הרישוי]

G55 עם לוחית ישראלית.

כן, יבוא אישי, הסתיימה ב 57.

יש לי תמונות שלו בפלאפון אבל בשל כשל טכני לא מוסבר הוא לא שולח תמונות ל E_MAIL שלי.

למי ששאל - מדובר אכן ב V8 מוגדש, 5.5 ליטר, 496 כ"ס. מכובד ל "ג'יפ", לא?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה 57-***-*9 אז זה ייבוא אישי

ואגב מי שהביא את האתר של ספויילר ת'אמת אותה M3 שהראו בכתבה ככה היא גם נראתה מקדימה, כמו שזכור לי יש לו LCD גם ברכב...אז נראה לי שזאת סדרה 3 רגילה עם 4 אגזוזים וקיטים של ה-M

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בסדר האוטו הנדיר שאני מכיר בארץ אפילו 2......

DODGE NEON MTX גיר ידני 133HP היא עד לפני שבוע הוא יבוא אישי מי USA

אחרי חיפושים שלו מצאתי אותו לפני שבועים ורציתי להוריד מימנו את הגיר והמחשב...(הוא נימצא בשפראם בפירוק) ואני באתי כבר לפני שבוע להוריד את הגיר מה אני רואה שרפו אותו!!!!!!!!!!!:( לא נישאר כלום :(

הורדי רק את המחשב:\ וזהו עכשיו אני ממשיך לחפש את הגיר:( הוא היא היחדי בארץ

DODGE NEON SPORT-150HP אוטומת יש אותם 2-3 בכל הארץ וכולם באזור המירכז

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם
G55 למי ששאל - מדובר אכן ב V8 מוגדש, 5.5 ליטר, 496 כ"ס. מכובד ל "ג'יפ", לא?

יניב

יניב, קבל תיקון קטן :-)

476 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

XJR כסופה מסוף 2000 , S-TYPE כחולה V8 4.2 R PACKAGE ,

XJ8 V8 R UPGRADES BLUE ובסוף תהליכי שיפוצים יגואר XK150 שנת 60 גג נפתח יחידה בארץ לעומת זאת יש עוד XK120 קופה לפחות ... ותסלחו לי שאני לא מעלה תמונות וסרטים שלהן ...

עכשיו למכוניות של חברים ומכרים , SL65AMG שצריכה להגיע החודש הזה , פורשים למיניהן כגון קאררה אס4 , קאררה קבריולט , פורש 911 טורבו, 911 קבריולט שנות ה70 לבנה , XJR שחורה שנת 98 וXKR 2001 , אמ3 חרדל קבריולט 2004 , 911 TTP עם הסבה לGT2 , אודי S4 טווין טורבו חדשה וגם צורה קודמת , יגואר XJ SUPERV8 LONG , אודי S3 ועוד...

והקטגוריה האחרונה חביבה , מכוניות שיצא לי לראות: M3 דנדשה שחורה קופה , סופרה אדומה ושחורה , MR2 דור קודם (אותם בעלים של הסופרה) , יגואר XJS , אודי S4 חדשה אוטומטית , בוקסטר TTP מרצדס SLK55 AMG מגיעה החודש וגם הM6 אבל אין M5 חדשות על כבישי הארץ ...

XJR

פורסם

אני גם מכיר S TYPE מהגרסאת "R" ...

רק שהיא לא בצבע כחול אלה בצבע כסוף-שמפניה שכזה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...