Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור חביב על אישה ורכב לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לקוסמוס בישביל ליקנות מספר דברים, בעוד אני מחפש חנייה ראיתי מישהי שהולכת לצאת מהחנייה, (היא הלכה בדרך לאוטו עם המפתחות בחוץ) עקבתי אחריה כדי להיכנס במקומה, היא הגיע לאופל אסטרה חדשה בצבע לבן וניסתה לפתוח מרחוק, האוטו לא הגיב אז היא היתקרבה לדלת וניסתה ללחוץ עוד כמה פעמים, כאשר שוב לא קרה כלום היא היסתכלה קצת על האוטו והמשיכה ללכת. עקבתי אחריה עד שהיא הגיע לרנו מגאן סדאן לבנה (מהדגם היוצא), היא לחצה על המפתח והפעם למרבה המזל האוטו נפתח..

לא ידעתי שהמכוניות האלו כל כך דומות אחת לשנייה..

טוב נו, קורה לכולנו שאנחנו מתבלבלים ברכב שלנו, בכל זאת יש הרבה מכוניות עם אותו צבע :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה, באמת שזה דיי דומה..

4 גלגלים..

והכי חשוב זה הצבע..לבן.

מעניין אם היא חוזרת לבעלה ומוצאת שהוא גדל בכמה סמטימטרם.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אוי..עשית לי את השעה.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

פעם קרה לי מקרה דומה - לכתי עם המפתחות של ה BX וניסיתי להכנס לפרארי - אומנם הBX הייתה כחולה והפרארי לא , אבל היה חושך ...

פורסם

אף פעם לא חשבתי שכזה מקרה יכול להיות אמיתי,אבל פעם אחת כששאלתי ידידה שלי איזה אוטו יש לחבר שלה והיא ענתה לבן,שינתה את זה.

קטע חזק :-D

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

את זה היו מספרים על הסוסיתות והכרמלים..שאת כולם היית יכול לפתוח עם אותו מפתח...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

זה דבר נפוץ לגמרי...זה קורה לי המון פעמים!

למשל שבוע שעבר, נפגשתי עם מישהי לדייט ושהתקרבנו לחניה, הבחנתי שהשלט לא פותח לי את הטוארג V6 אז נתתי שתי נקישות על השלט עם האצבעות והופ......ה-306 שלי זימזמה ליד...:-P

(הרבה פעמים אני מנסה לפתוח מכוניות שונות בתקווה שיום אחד משהו יפתח..:-D )

אמיר.

פורסם

תאמינו או לא זה קורה לאוטו שלי.

לפעמים כשדוד שלי לוחץ על האזעקה שלו גם האוטו שלי נפתח, זה רק לפעמים אבל עדיין זה פותח לי את האוטו, השלט שלי לא מצליח לפתוח את שלו.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני לא יודע איפה הדייט היסתיים, אבל יכול להיות שאם במיקרה הטוארג היתה ניפתחת הוא היה מסתיים במקום אחר.. או שהייתם מגיעים יותר מהר לאותו מקום :wink:

מה שמזכיר לי את הפרק בטופ גיר שג'רמי אירח את שתי המגישות של תוכנית האופנה הכי מצליחה בבריטניה, הם היתווכחו על הרושם שעושה מכונית על נשים, זה היה פשוט קורע מצחוק !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

טוב זאת עובדה ידועה שרוב הנשים מבדילות בין המכוניות לפי הצבעים!

למשל להורים של חברה שלי יש 4 מכוניות וכל פעם שאני שואל אותה איזה מכוניות יש להם היא עונה לי: "לבן אפור שחור וכחול"

חחח ככה זה ... נשים...

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
מה שמזכיר לי את הפרק בטופ גיר שג'רמי אירח את שתי המגישות של תוכנית האופנה הכי מצליחה בבריטניה, הם היתווכחו על הרושם שעושה מכונית על נשים.....

וזה נכון מאווד!!! מכוניות מרשימות נשים.נקודה.סוף פסוק.

אפילו אחותי (שלא יודעת מה זה פיאט אונו או להבדיל בין מרצדס לדייהו) אומרת לי אתמול בשלולנטיות:

"הבוס שלי קנה טוארג של פולקסווגן מנוע V6... איזה רכב מדהים, ממש כמו חללית....."

הייתי בשוק!!!:shock:

:-D

אמיר

פורסם

ערב טוב,

גם אותי חברתי התקיפה בשאלה - "איזה מכונית אתה הכי רוצה?"

(*הכנס הרצאה ארוכה כאן*)

וכשאני שאלתי, ענתה "כחולה וקבריולט".

או אחרת, "איזה אוטו יש לך?" - "אפור".

משכנתא זה קל

פורסם

סמל של אוטו תיאור:

קו אלכסוני שמתפצל לשתיים דומה לעץ.

איה רכב זה עד אכשיו אין לי מושג.

אתם יודעים?

אגב הרכב לבן!!!

פורסם

עושה רושם של סיטרואן...

פעם קרה לי עם הדיהוו לאנוס שהיתה לאמא שלי שבטעות ניסיתי לפתוח אחד אחר, בדיוק אותו דבר, אותם טסות, אותה טינופת ואותם רמקולים אחוריים וסמל תלוש.

בסוף נזכרתי שהחנתי בחניון מחוץ לקניון.

חחחח

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אצלי זה יותר גרוע

כשאישה\בחורה\מישהי מהמין השני

רואה איזו מרצדס היא תברר איך וקראים לה

ואז זהו אתה יכול להיכנע כי זה יהיה כמו תקליט שרוט

1. מה האוטו שאת הכי רוצה- מרצדס 600

2. איזה אוטו הכי טוב- מרצדס 600

3. אם למישהו יהיה מרצדס 600 תתחתני איתו- כן

כמובן בלי לדעת ביכלל מה זה ה600 הזה אבל היא תדקלם את זה יפה יפה וכמו שצריך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...