Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen Golf 8th generation vs Seat Ateca 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים אני בהתלבטות איזה רכב כדאי לקנות . הקנייה תתבצע בדצמבר - ינואר השנה . אשמח לדעת מה אתם הייתם בוחרים ולמה ? 

פורסם

הייתי הולך על הגולף שמספקת חווית נהיגה הכי טובה לטעמי ואיכות גימור אופטימאלית (מנסיון עם גולף 7 וקארוק שתואם לאטקה שציינת)

פורסם

לא כלכך מבין איך מישהו פה יכול לייעץ לך בשלב הזה. הגולף 8 עוד לא כאן (וגם האטקה המחודשת שרק נחשפה השבוע...) ואף אחד לא נסע בה.

ואתה גם מדבר על קניה בעוד שישה חודשים...

בקיצור עם כל זה שכולנו פה שמחים תמיד לעזור השאלה שלך פשוט לא רלוונטית כרגע.

פורסם

אף אחד לא יודע גם מה יהיה המפרט ה"ישראלי" לכן כל עוד הרכבים לא הגיעו לפה אז אין מה להמליץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מניח שעל סמך נסיון העבר, נניח גולף 7.5 מול האטקה לפני מתיחת הפנים, ניתן להניח שישמר גם פער בדור החדש של הרכבים, במיוחד שהאטקה עוברת עכשיו רק מתיחת פנים בעוד הגולף 8 מבוסס על פלטפורמה חדשה לחלוטין כולל כל הטכנולוגיות החדשות של היצרן (למשל ידית ההילוכים האלקטרונים.....).

• תוכן חדש...