Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האור הנראה הוא פס צר למדי בין האינפרא אדום לאולטרה סגול.

אם הצלחת לחסום באופן כללללללל כך יעיל (יעיל בצורה בלתי סבירה לחלוטין) את שניהם, תהייה בטוח שאטמת גם את האור הנראה לחלוטין.

סלח לי, כתבת שטויות. אין שום קשר לחסימה של כל הספקטרום הנראה, מדובר רק בחסימת קצותיו - כלומר, שילוב של שני הפילטרים שאחד חותך מלמטה והשני - מלמעלה. בתור פיזיקאי, עליך לדעת שחסימת קרינה אולטרה סגולה אינה מהווה בעיה כלל- כל זכוכית רגילה חוסמת אותה (ועדיין נשארת שקופה). לא קשה במיוחד לעשות יריעה פולימרית שקופה (וכשכתבתי "ציפוי" - התכוונתי ליריעה שנדבקת לשמשה) אשר תחסום כמעט לחלוטין את הקרינה הנ"ל. בנוגע לפילטר אינפרה אדום - יותר טריקי, אבל הטכנולוגיה קיימת (גם כן יריעה פולימרית), כולל לחלונות הבתים - רק שהיא עדיין יקרה מאד ליישום כולל. לכן אל תמהר להשמיץ...

פורסם

כן, כתבת שטויות... שטויות במיץ

הלוואי והחלום שלך היה נכון. נראה לי שאתה עובד באמנות החרטא... בהצלחה בניסיונות השכנוע שלך

90%, 99%.... פילטרים שבנויים עפ"י אורך גל... חלום שלך

בתכלס, האור הנראה הוא IR. אין מקום להפרדה אמיתית ואין גם פילטר שמותיר אותו במלואו וחוסם את היתר.

הסיבה שאנחנו קוראים לתחום הזה "אור נראה" נעוצה בטמפרטורת השמש כ"גוף שחור".

הטמפרטורה שלה קובעת את הצבע שלה (צהוב) וסביב התדר הזה סיגלנו את עיננו לראות מאחר ששם יחס אות רעש (היכן שהסיגנל חזק) הוא הטוב ביותר.

הלוואי ומישהו היה יודע לבצע חסימה דומה לזו שתיארת.

גם קיר בלוקים לא חוסם 90% מה IR.

לא רק שדיברת שטויות, אתה גם מספיק אמיץ בשביל להשמיץ? 90%?

קשה להתעמת איתך כי אתה אפילו לא מבין כמה מגוכך מה שכתבת...

פורסם

בקיצור, פילטרים ברמה שתארת תמצא באלקטרוניקה.

אבל חומר שקוף שחוסם 90% מקרינת IR... ברגע שתמצא דבר כזה, תפסיק לכתוב פה בפורום ותתחיל לכבוש את העולם.

כשתמצא דבר כזה, אל תתרך לכתוב לי, אני כבר אקרא עליך במאמרים מדעיים.

על ה-99% אני מוכן לשכוח לך.... 90% מספיק בהחלט בשביל לכבוש את העולם.

פורסם
לרכב מסוג Sedan ניתן להרכיב בקלות את היחידה על גבי מכסה תא המטען הנראה כספוילר, המעטר את הרכב וחוסך דלק בזמן הנסיעה

40200398.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מישהו מכיר?יש למישהו כיסוי כזה? ראיתי את המחירים דרך איביי בסביבות ה1000 ש"ח,יש הצדקה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני עם הספינאלי, לא מושלם אבל עדיין הוא כיסוי טוב יחסית למה שנמכר בכל מקום אחר.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

יש בחור פה בפורום שהוא משווק ל classic addition il הכיסויים הכי טובים שראיתי בארץ, אסטון מרטין גם משתמשים בהם.. המחיר הוא קצת מעל 1000 שקל למיטב ידיעתי. הכיסוי נראה בליגה אחרת מכל כיסוי שראיתי וראיתי.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

אלי,אתה מתכוון לכיסוי של "בוגרט" שנמכר באוטוסטור בסביבות ה600 ש"ח?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מה החסרונות שלו לדעתך?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
מה החסרונות שלו לדעתך?

אין כיסים למראות, צריך לקפל

אין רוכסן לדלת נהג

אין קשירה מלבד הגומי (חזק מאוד לכשעצמו)

אין סרט אבטחה לתא המטען

M-TECH E46

פורסם

קניתי לפני מספר חודשים כיסוי משומש - הבחור תפר מבד עבה במיוחד.

הכיסוי עצמו מאוד כבד ועשוי כולו

מבד ולא ניילון. היתרון שסוף סוף אין צורך לקשור - הוא כל כך כבד שהרוח לא ממש מזיזה לו.....

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

• תוכן חדש...