Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפרייט - מישהו ניסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
ראיתי מכשיר חדש בשם upright שעוזר/מאמן לשמור על גב זקוף. אחרי סמסטר (כמעט) שלם מול הזום ועוד מרעין בישין מרגיש לי שחזרתי ללכת כמו ניאנדרטל ומקווה שאחד כזה יעזור לי.
באמאזון הוא עולה 100$ ועם עוד שרשרת שמחזיקה אותו זה יוצא 120$ לפני משלוח (שעולה הרבה בתקופה הזו) ומיסים. 
מישהו התנסה במכשיר ויודע להגיד לי כמה זה יעיל? האם זה בולט מהחולצה? ראיתי תגובות לכאן ולכאן ומחפש לשמוע מישהו אובייקטיבי שהתנסה.
ואיך לעזאזל אני קונה את זה בארץ בלי לשלם מס ומשלוח? זה סטארט-אפ ישראלי ואני לא מוצא אותו במדינה שבה הוא הומצא...

תודה מראש

קקטוסולר ידנית

פורסם

יש לי upright pro, קניתי די ממזמן, האמת השתמשתי בו כמה פעמים במשך איזה שבוע, ומאז הוא זרוק איפשהו מעלה אבק.

כשאני קניתי לא היה שרשרת, אז היה צריך להדביק אותו בגב, לא היה לי נוח, ולא ממש אהבתי את העניין, אולי עם השרשרת זה עדיף, בכל מקרה מניסיון שלי זה היה בזבוז כסף.

פורסם (נערך)

יש לי, והשתמשתי לא מעט, הגעתי למצב שיכולתי לשבת איתו שעות והוא כבר בקושי היה צריך להזכיר לי להזדקף, מרגישים הבדל.
איכשהו הפסקתי להשתמש, טוב שהזכרת לי לחזור :-)
מן הסתם אם הולכים עם בגד צמוד זה בולט, בכל מקרה אחר אף אחד לא ידע. קרה לי פעם שהייתי בחוץ והוא נפל בגלל הזעה, אבל אני לא הרבה בחוץ :-))

אני קניתי דרך האתר הרשמי, בזמנו היה מבצע ב-79$ ועוד5 על המשלוחה. יתכן והמשלוחים יקרים עכשיו בגלל הקורונה.
https://store.uprightpose.com/products/upright-go-single

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

רכשתי אותו ממש בהשקה, השתמשתי בו מספר חודשים ולא התלהבתי. בסופו של דבר פעילות גופנית הצליחה ליישר אותי, לא המכשיר. בישיבה אני עדיין יושב כמו קוף, אבל מה זה משנה? אין לי כאבי גב כלל והרבה יותר נוח לי ככה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תוכן חדש...