Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, ChemGuy85 כתב:

תשמע יש להם נקודות טובות סטודנטים לא שילמו 11,000 שקל תמורת הרצאות ב-ZOOM ולא הגיוני שמעונות מחזיקים אותם בני ערובה בתקופה של אבטלה המונית ומוסדות לימוד מושבתים.

אכן יש אבטלה המונית ויחד עם זאת יש מקומות עבודה שמחפשים בנרות עובדים. איזה מסתדר לך ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אתה מאשים את האוניברסיטה בסגירת הפאבים? סורי, זה משהו קצת יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 2 דקות, halperin96 כתב:

מבחינה לימודית,המצב מעולה.

אבל חסרה החוויה של לשבת על הדשא ולשתות בירה ברביעי בצהריים או פעילויות/מסיבות רבות אחרות שסמסטר אביב רווי בהן.

הגיוני. אני הלכתי ללמוד במטרה לצאת עם תואר, כל המסביב לא ממש עניין אותי. אף אחד לא יפצה אותך על זה שלקחו ממך את הזכות הכה-חשובה של לשבת על הדשא עם בירה (גילוי נאות: הדבר הזה רחוק מלהיות ה-cup of tea שלי) או של מסיבות/פעילויות, את כל אלו אתה יכול להמשיך לעשות בלי קשר ללימודים.

לפני 2 שעות, ChemGuy85 כתב:

נכון. בכל זאת רבים יצאו מחוזי שכירות או התמזל מזלם והם נפלו על בעל דירה מתחשב שויתר להם על חודש - חודשיים שכירות. 

מאיפה הבאת את זה?

פורסם
לפני 15 דקות, Blaz00r כתב:

נשגב מבינתי איך אדם שהוא אפילו לא סטודנט יוצא בהצהרות כל כך נחרצות.

fetchimage (700×394)

לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

או איך ואת מי מעיפים מהתקצוב של המדינה

אני יכול להגיד איפה צריך להתחיל, אבל זה גולש לשירשור הפוליטי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

אז אתה מאשים את האוניברסיטה בסגירת הפאבים? סורי, זה משהו קצת יותר גדול.

חד משמעית לא.

הכוונה שלי הייתה שלהיות סטודנט כולל בתוכו עוד אספקטים שהם לא הלמידה.

ובתור מסגרת שהיוותה להמון אנשים גם מסגרת חברתית הצד הזה בה נפגע מאוד.

לא האשמתי אף אחד או טענתי משהו נגד מוסדות הלימוד.

אבל אני כן חושב שזה משהו שמתסכל הרבה סטודנטים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 שעות, ChemGuy85 כתב:

נכון. בכל זאת רבים יצאו מחוזי שכירות או התמזל מזלם והם נפלו על בעל דירה מתחשב שויתר להם על חודש - חודשיים שכירות. 

ליתר דיוק המון רצו לצאת מחוזי השכירות מבלי לשלם אגורה שחוקה לבעלי הדירות. לדעתי מספר בעלי הדירות שוויתרו למישהו על שכירות חודש-חודשים הוא כמספר האצבעות שיש לי.

אתה צריך לתרום את המוח שלך למדע. כנראה שם הוא יעשה חיים משוגעים עם הספקולציות שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, halperin96 כתב:

אתה בוחר מוסד לפי המוניטין-לפעמים נופל טוב ולפעמים פחות.

בדיוק. לא לפי מערכת השעות שלו או סגל ספציפי כי אלה דברים נזילים לחלוטין.

לפני 32 דקות, halperin96 כתב:

את הדרישות לתואר מציב המל"ג.

אבל בגדול כן,אם לא עמדת בדרישות לתואר ראשון במכללת אפקה-לא תקבל תואר ראשון שמכללת אפקה חתומה עליו.

את הדרישות מאשרת המל"ג. מי שמגיש את התכנית לאישור הוא המוסד. יש מוסדות שיגישו תכנית יותר עשירה ויש פחות ועדיין שניהם יקבלו את האישור.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מודעת הדרושים הזו משכה את תשומת הלב שלי.

תיאור התפקיד

פקיד/ה עם ידע בחשבשבת לחברה למוצרי קוסמטיקה עבודה פקידותית כללית , אינטרנט , חשבשבת לעבודה במשרה מלאה - משעה 8.00 - 17.00 5 ימי עבודה בשבוע לשלוח קו"ח ולהתקשר ולתאם ראיון
דרישות
ידע בחשבשבת , חריצות , מוסר עבודה , התמדה תודעת שירות , יכולת התחלה מיידית הכי חשוב רצון לעבוד !!!!

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, מרק10 כתב:

ליתר דיוק המון רצו לצאת מחוזי השכירות מבלי לשלם אגורה שחוקה לבעלי הדירות. לדעתי מספר בעלי הדירות שוויתרו למישהו על שכירות חודש-חודשים הוא כמספר האצבעות שיש לי.

אתה צריך לתרום את המוח שלך למדע. כנראה שם הוא יעשה חיים משוגעים עם הספקולציות שלך.

מכיר שניים שבעל הדירה ויתר על שכירות אפריל ורבים אחרים שפרסו את שכירות אפריל - מאי על פני חודשים הבאים. 

לפני 5 דקות, מרק10 כתב:

אכן יש אבטלה המונית ויחד עם זאת יש מקומות עבודה שמחפשים בנרות עובדים. איזה מסתדר לך ?

מודעת הדרושים הזו משכה את תשומת הלב שלי.

תיאור התפקיד

פקיד/ה עם ידע בחשבשבת לחברה למוצרי קוסמטיקה עבודה פקידותית כללית , אינטרנט , חשבשבת לעבודה במשרה מלאה - משעה 8.00 - 17.00 5 ימי עבודה בשבוע לשלוח קו"ח ולהתקשר ולתאם ראיון
דרישות
ידע בחשבשבת , חריצות , מוסר עבודה , התמדה תודעת שירות , יכולת התחלה מיידית הכי חשוב רצון לעבוד !!!!

המעסיק מחפש עובדת שעברה הכשרה רלוונטית ובעלת ניסיון שמסוגלת להתחייב למשרה מלאה מ-8:00 עד 17:00 חמישה ימי עבודה בשבוע. לא מדובר בתפקיד שנותנים למישהי מהרחוב ואומרים לה תתחילי להרביץ פקודות יומן בחשבשבת חודש - חודשיים עד שתחזרי לאקדמיה. העיקר חכמולוגים כמוך חייבים לזרוק את השני שקלים שלהם "שיש המון עבודות עם ביקוש". 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 1 דקה, ChemGuy85 כתב:

מכיר שניים שבעל הדירה ויתר על שכירות אפריל ורבים אחרים שפרסו את שכירות אפריל - מאי על פני חודשים הבאים. 

@מרק10 בהנחה אני והכימאי לא מדברים על אותם אנשים, תוסיף למניין האצבעות עוד 2, כלומר סה"כ 4. מעניין כמה מהר נגיע ל-10 אצבעות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

@מרק10 בהנחה אני והכימאי לא מדברים על אותם אנשים, תוסיף למניין האצבעות עוד 2, כלומר סה"כ 4. מעניין כמה מהר נגיע ל-10 אצבעות.

אם תגיעו מהר ל-10 אני הוסיף עוד כמה אצבעות.

לפני 6 דקות, ChemGuy85 כתב:

מאמיל'ה, המעסיק מחפש עובדת שעברה הכשרה רלוונטית ובעלת ניסיון. זה לא תפקיד שנותנים למישהי מהרחוב ואומרים לה תתחילי להרביץ פקודות יומן בחשבשבת. העיקר חכמולוגים כמוך חייבים לזרוק את השני שקלים שלהם "שיש המון עבודות עם ביקוש". 

- כן בהחלט. כנס לאתר של שרות התעסוקה ובצע חיפוש "עובדים כללים". לא בחציבת קירות או בקטיף.

נראה לך ? 

יקבלו כול אחד שיש לו תעודת בגרות  והכי חשוב רצון לעבוד !!!!

תמיד הדרישות של המעסיקים מהמעומדים הם רבות ולפעמים יותר ארוכות מדף קורות החיים שלי. בסוף מתפשרים.

פורסם
לפני 10 דקות, מרק10 כתב:

אם תגיעו מהר ל-10 אני הוסיף עוד כמה אצבעות.

נראה לך ? 

יקבלו כול אחד שיש לו תעודת בגרות  והכי חשוב רצון לעבוד !!!!

תמיד הדרישות של המעסיקים מהמעומדים הם רבות ולפעמים יותר ארוכות מדף קורות החיים שלי. בסוף מתפשרים.

הוא מחפש מישהי עם ניסיון, ידע בתוכנה, תודעת שירות, מוכנה למשרה מלאה וכנראה התחייבות לזמן ארוך. אתה חושב שמשרה כזאת מתאימה לסטודנטית?

פורסם
Just now, ChemGuy85 כתב:

הוא מחפש מישהי עם ניסיון, ידע בתוכנה, תודעת שירות, מוכנה למשרה מלאה וכנראה התחייבות לזמן ארוך. אתה חושב שמשרה כזאת מתאימה לסטודנטית?

עזוב אותך מהדרישות ברוב המקרים מתגמשים.  גם אנוכי חיפשתי לפני מספר שנים עבודה בתחום ההנדסה ואחת מהדרישות הייתה אנגלית ברמת שפת אם וצרפתית ברמה של יכולת לנהל שיחה וגם ברוסית. באנגלית הרמה של טובה וצרפתית ורוסית אינני יודע ובכול זאת התקבלתי.

לא בהכרח. התכוונתי לכול עובד ולאו דווקא סטודנטים.

בשירות התעסוקה יש 1500 משרות פנויות לעובדים כללים. קח בחשבון שרוב המעסיקים מחפשים עובדים דרך חברות השמה לכן את המספר הזה לדעתי ניתן להכפיל פי 10.

Untitled.jpg

פורסם
לפני 5 דקות, מרק10 כתב:

לא בהכרח. התכוונתי לכול עובד ולאו דווקא סטודנטים.

אוקי אני לא הבנתי אותך. בכל אופן מה שרציתי להגיד זה שסטודנטים בדרך כלל מסוגלים לעבוד בסוג מאוד ספציפי של משרות כגון שירות לקוחות, מלצרות, שליחים ודווקא משרות מהסוג הזה נמחקו במשבר. אני מבין את המצוקה שלהם. 

פורסם
לפני 57 דקות, ChemGuy85 כתב:

אוקי אני לא הבנתי אותך. בכל אופן מה שרציתי להגיד זה שסטודנטים בדרך כלל מסוגלים לעבוד בסוג מאוד ספציפי של משרות כגון שירות לקוחות, מלצרות, שליחים ודווקא משרות מהסוג הזה נמחקו במשבר. אני מבין את המצוקה שלהם. 

סטודנט שלא בתל אביב משלם בסביבות ה1500-1600 שקל שכר דירה+1000 שכר לימוד ועוד 1000 על אוכל ונלווים.

3500 בחודש-באמת לאף אחד אין 14-15 אלף בצד וכולם חיים על האפס?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...