Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה לא כזה מורכב. אתה שייך לדור שייבש ביצה או שתיים לארוחת בוקר, ואז נלחם בפורעים הערבים ביד אחת ובבריטים בשניה. טרומפלדור היה בא אליך כל בוקר לספוג קצת ערכים, א.ד. גורדון בעצם היה קופיקאט שלך.

בוא, שחרר. לא כל הצעירים עצלנים, לא כל מי שעובד בהייטק עסוק כל היום רק באיזו קפסולה נותנת ארומה טובה יותר, והם לא מקבלים את המשכורות הגבוהות שלהם רק בגלל פרוטקציה. אני אחזור קצת על עצמי: מרמור וקנאה עושים קמטים. למה לך?

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 דקות, pooh-bear כתב:

כן, זה לא כזה מורכב. אתה שייך לדור שייבש ביצה או שתיים לארוחת בוקר, ואז נלחם בפורעים הערבים ביד אחת ובבריטים בשניה. טרומפלדור היה בא אליך כל בוקר לספוג קצת ערכים, א.ד. גורדון בעצם היה קופיקאט שלך.

ועדיין אחרי כול זה נאלץ לפתוח שירשור אגדי בפורום בגלל... לא ארוך מספיק.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 32 דקות, מרק10 כתב:

גם וגם. קלטת את הראש שלי.

אני חושב שההפגנות הם על המבחנים ולא על השכר.

מי ששרד עד עכשו,לא נשאר לו הרבה לשלם על הסמסטר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 14 דקות, pooh-bear כתב:

בוא, שחרר. לא כל הצעירים עצלנים, לא כל מי שעובד בהייטק עסוק כל היום רק באיזו קפסולה נותנת ארומה טובה יותר, והם לא מקבלים את המשכורות הגבוהות שלהם רק בגלל פרוטקציה. אני אחזור קצת על עצמי: מרמור וקנאה עושים קמטים. למה לך?

אני לא שייך לדור שכתבת בהודעה אלא לדור שלהורים שלו לא היה כסף לתת בתור דמי כיס וגם לעזור בתשלום עבור לימודי נהיגה. לדור שאני מדבר היה כסף בכדי לאכול ולגדל ילדים וגם לתת חינוך ראוי ובגדים לשבת.

למדנו ועבדנו בכול עבודה. בימים שאני הייתי סטודנט עבדתי בתור בל בוי במלון פלאזה ת"א (ככה הוא נקרא בעבר) לפחות 2 משמרות בשבוע וכול שישי+שבת.

אם רוצים כסף הולכים לעבוד ולא מאיימים על הממשלה

לפני 3 דקות, halperin96 כתב:

אני חושב שההפגנות הם על המבחנים ולא על השכר.

מי ששרד עד עכשו,לא נשאר לו הרבה לשלם על הסמסטר.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5749271,00.html

כול כמה ימים קופצת כתבה חדשה בעניין הסטודנטים.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

ובכל זאת, העולם משתנה, מה לעשות. אפשר להבין את זה, ואפשר להישאר ממורמר. בחירה שלך.

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, מרק10 כתב:

למדנו ועבדנו בכול עבודה. בימים שאני הייתי סטודנט עבדתי בתור בל בוי במלון פלאזה ת"א (ככה הוא נקרא בעבר) לפחות 2 משמרות בשבוע וכול שישי+שבת.

Good for you...

אני לא חושב שהסטודנטים האלה מתבכיינים על זה שהם צריכים לצאת לעבודה כי רובם גם ככה עבדו במהלך הלימודים. 

הם מתלוננים על זה שיצטרכו להפסיק את הלימודים כדי לכסות את החובות שהצטברו במהלך המשבר כשפיטרו או הוציאו את רובם לחל"ת.

בתכלס אין לי מושג אם התלונות מוצדקות או לא, אבל לסיפורים של "פעם הייתי הולך 12 קילומטר ביום כדי להגיע לאוניברסיטה אחרי שעבדתי 12 שעות בבניין" אין שום משמעות. אנחנו חיים בתקופה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

הם מתלוננים על זה שיצטלמו להפסיק את הלימודים כדי לכסות את החובות שהצטברו במהלך המשבר כשפיטרו או הוציאו את רובם לחל"ת.

בתכלס אין לי מושג אם התלונות מוצדקות או לא, אבל לסיפורים של "פעם הייתי הולך 12 קילומטר ביום כדי להגיע לאוניברסיטה אחרי שעבדתי 12 שעות בבניין" אין שום משמעות. אנחנו חיים בתקופה אחרת.

יש הלוואות ללא ריבית ממוסדות להשכלה גבוהה.

כמה זמן כבר ייקח לך להחזיר 12 אלף שקל בלי ריבית?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יכול להחזיר את זה בחודשיים אבל סטודנט שעובד בשטיפת כלים בחצי משרה כנראה שזה יכביד עליו.

כמו שאמרתי, אין לי שמץ מה באמת עובר על רוב הסטודנטים בתקופה הזאת, אבל זה לא חכמה לקרוא להם מפונקים כשבחיים לא התמודדתי עם התפרצות מגיפה במהלך הלימודים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אני יכול להחזיר את זה בחודשיים אבל סטודנט שעובד בשטיפת כלים בחצי משרה כנראה שזה יכביד עליו.

כמו שאמרתי, אין לי שמץ מה באמת עובר על רוב הסטודנטים בתקופה הזאת, אבל זה לא חכמה לקרוא להם מפונקים כשבחיים לא התמודדתי עם התפרצות מגיפה במהלך הלימודים.

אתה מחזיר את זה תוך שנתיים מתום הלימודים.

זה באמת נועד לעזור.

חחחחחחחחחחח סטודנט שעובד בשטיפת כלים.

בדיחה טובה!

פורסם

זה נורא פשוט:

אתה עובד בהייטק? אתה מפונק!

אתה סטודנט שפיטרו אותו? אתה מפונק!

אתה לא רוצה לעזוב את הלימודים ולעבוד בחקלאות תמורת שכר מינימום? אתה האמאמא של המפונק!

מצד שני, אתה יושב על פנסיה תקציבית, קנית דירה לפני 40 שנה והמשכנתא שלך נשחקה בהיפר אינפלציה, ואז ירשת עוד דירה (שאתה משכיר בלי לשלם מס) והשווי של שתיהן קפץ לשמיים בגלל הריבית הנמוכה ובגלל שהמדינה הפכה למוקד הייטק בינלאומי? אתה ממש ממש לא מפונק, אתה מלח הארץ ממש, ממשיך דרכו הרוחני של א.ד. גורדון.

• מצחיק 5
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 3

אני מסכים איתך

פורסם

פו הדב, עם כמה שהציניות מצחיקה אותי, המאמצים שלך לשווא. יש לך יותר סיכוי לנצח בתחרות השתנה נגד הרוח. לרוח יש פחות קיבעון לדעתי.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 40 דקות, pooh-bear כתב:

ואפשר להישאר ממורמר. בחירה שלך.

אני לא מבין אותך.

אינטרנט זה בשביל להתמרמר, לא?

מה תכלס עוד יש לעשות פה חוץ מזה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מבין אותך.

אינטרנט זה בשביל להתמרמר, לא?

מה תכלס עוד יש לעשות פה חוץ מזה?

זה לא האתר של האוטואים פה? סליחה, טעות במספר.

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 1 שעה, מרק10 כתב:

אם רוצים כסף הולכים לעבוד ולא מאיימים על הממשלה

רק עכשיו שמתי לב לזה. סורי.

בגדול, אתה צודק. קוראים לזה קפיטליזם, וזה לגיטימי לגמרי. אבל זה עובד לשני הכיוונים: כשזה מה שאתה אומר לסטודנט שלומד ועובד (יותר נכון, עבד, ופוטר בגלל הקורונה) זה גם מה שהסטודנט יגיד לך כשתגיד לו "בוא תשלם אלפי שקלים בחודש מס בריאות כדי להתחנן לחמש דקות תור לרופא משפחה או להתייבש שעות במיון" או "בוא תעשה חודש שמירות בגדה, מתי שבא לנו" או "בוא תשלם עשרות אחוזים מס על רכב חדש ומאות אחוזים מס על דלק". או בקיצור, חפש אותו באוסטין, טקסס (או בכל מקום אחר, סתם מנסה לגרור פה מישהו לדיון).

אבל אתה לא יכול להמשיך לחייב אנשים לשלם על מדינת רווחה, ולתת להם קפיטליזם. או לפחות, אתה לא יכול לעשות את זה ולקוות שהם יהיו מרוצים.

• מצחיק 1

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...