Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, halperin96 כתב:

סטודנט שלא בתל אביב משלם בסביבות ה1500-1600 שקל שכר דירה+1000 שכר לימוד ועוד 1000 על אוכל ונלווים.

3500 בחודש-באמת לאף אחד אין 14-15 אלף בצד וכולם חיים על האפס?

תתפלא לדעת כמה אנשים במדינה הזאת לא מסוגלים להביא 5,000 שקל מהיום למחר בלי לקחת הלוואה. זה לא משהו שמסתלבטים עליו. בנוסף, החישוב שלך שטחי ומנותק לחלוטין מהמציאות. 

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, ChemGuy85 כתב:

תתפלא לדעת כמה אנשים במדינה הזאת לא מסוגלים להביא 5,000 שקל מהיום למחר בלי לקחת הלוואה. זה לא משהו שמסתלבטים עליו. בנוסף, החישוב שלך שטחי ומנותק לחלוטין מהמציאות. 

אז עכשו גם נהפכת להיות סטודנט?

קשה להתווכח עם אדם שהוא גם הייטקיסט,גם סטודנט גם עשיר וגם ממוצע וגם עני באותו הזמן.

בהצלחה עם להיות אנטי לכל דבר שמישהו רושם,שמעתי שסטודנטיות צעירות מתות על ממורמרים בני 36.

עריכה אחרונה על ידי halperin96
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בספק רב שזה יקרה מהסיבה הפשוטה שהדור של היום בהרבה יותר מפונק ואתה צריך להבין שגם הדור של ההורים בא למדינה שלא היה בא כלום, אז לא היה על מי להתפנק והיום המדינה משגשגת זה שיש משבר הוא יעבור.. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם הדור הקודם יותר "מפונק" מזה שלפניו וכך הלאה.
זה לא פינוק, זה פשוט מציאות אחרת שמכתיבה סדר עדיפויות שונה משל דורות קודמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה גם עניין של הרגל. ברגע שאנשים התרגלו לרמת ואיכות חיים מסויימת קשה לרדת ממנה. כשהדורות הקודמים עבדו בעבודות קשות תמורת שכר זעום זה היה שיפור לעומת מה שהיה להם קודם. זו הייתה עליה. או ירידה מתונה לכל היותר. אתה מבקש מאנשים לרדת צוק.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

זה בסדר, גם הדור של הלפרין יגיד את זה על הדור שיבוא אחריו.

הקיטורים על דור הבנים מוכרים הרבה עשורים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

ובכל זאת, כל דור-שניים אחורה, מתייחסים לצעירים כעצלנים ובכיינים שלא מתאמצים עד הסוף, כאילו שרק עבודות פרך פיזיות הן מדד למאמץ.

הם מתאמצים בסקאלה שלהם ושל התקופה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 2 שעות, sperial כתב:

זה בסדר, גם הדור של הלפרין יגיד את זה על הדור שיבוא אחריו.

הקיטורים על דור הבנים מוכרים הרבה עשורים.

גם הדורות כמובן מתקלקלים בדרך אבל איכשהו כל אחד יותר טוב מקודמו.

טבע האדם להתלונן.

פורסם

ספק אם יותר טובים, ספק אם פחות טובים. מה שכן - שונים. ולפעמים קשה לזקנים להתרגל לשינויים.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, halperin96 כתב:

סטודנט שלא בתל אביב משלם בסביבות ה1500-1600 שקל שכר דירה+1000 שכר לימוד ועוד 1000 על אוכל ונלווים.

3500 בחודש-באמת לאף אחד אין 14-15 אלף בצד וכולם חיים על האפס?

אולי לא הבנתי נכון אבל אתה באמת שואל אם לכל סטודנט אין 15 אלף שקל בצד? מה אתה חי בללה לנד?

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, yotams4 כתב:

אולי לא הבנתי נכון אבל אתה באמת שואל אם לכל סטודנט אין 15 אלף שקל בצד? מה אתה חי בללה לנד?

אתה מתחיל 3-4 שנות לימודים,רצוי עם רזרבה כלשהי גם אם אתה עובד תוך כדי וחיי על האפס.

זה כולה 15 אלף שקל, איפה הלה לה לנד?

אבל לבן אדם שההוצאות שלו מסתכמות בכלום זו כרית נחיתה לא רעה.

לפני 20 דקות, sperial כתב:

ספק אם יותר טובים, ספק אם פחות טובים. מה שכן - שונים. ולפעמים קשה לזקנים להתרגל לשינויים.

מותאים בצורה טובה יותר למציאות החדשה.

יש יכולות שנשחקות בגלל חוסר רלוונטיות.

פורסם

הלפרין, אתה גם עם מאזדה יחסית חדשה, לא כולם ככה. לא לכולם זה סכומים שיש.

חלק לא קטן מהסטודנטים מסתמכים על זה שהם ילכו לעבוד משנה שניה נגיד.

15 זה לא מעט לחלק לא קטן מהאנשים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, David32 כתב:

הלפרין, אתה גם עם מאזדה יחסית חדשה, לא כולם ככה. לא לכולם זה סכומים שיש.

חלק לא קטן מהסטודנטים מסתמכים על זה שהם ילכו לעבוד משנה שניה נגיד.

15 זה לא מעט לחלק לא קטן מהאנשים.

יש לי 15-16 אלף בצד גם אחרי שקניתי את המאזדה.

אם היה לי בסך הכל 40 אלף בבנק לא הייתי קונה רכב ביותר מ25.

הנקודה היא שאתה לא יכול להסתמך על זה שתלך לעבוד אולי עוד שנתיים.

אגב,הרוב גם ככה עם גיבוי דיי טוב מההורים(גם אני) ככה שההפגנה היא לשם ההפגנה ולא כי באמת אין למה לאכול.

פורסם
לפני 4 שעות, showndamty כתב:

בספק רב שזה יקרה מהסיבה הפשוטה שהדור של היום בהרבה יותר מפונק ואתה צריך להבין שגם הדור של ההורים בא למדינה שלא היה בא כלום, אז לא היה על מי להתפנק והיום המדינה משגשגת זה שיש משבר הוא יעבור.. 

תראה, לפני נניח 2-3 דורות להיות נהג אוטובוס באגד היה יופי של דבר. היית מקבל אחלה משכורת, קביעות וגם פנסיה לא רעה. יש לי שכן כזה. מצד שני, לא היית צריך ללמוד כמעט כלום בשביל זה, לא היית לוקח עבודה הביתה, והעבודה עדיין היתה לא מאוד פיסית, ובישיבה (והחל מאיזשהו שלב, גם במזגן).

היום, כדי להרוויח טוב (בהייטק, שזה מה שכולם פה מדברים עליו), אתה צריך לרוב ללמוד לפחות תואר ראשון די קשה, להמשיך ללמוד גם אחריו בערך כל הזמן, לעבוד לא מעט שעות בעבודה שמצריכה הרבה מחשבה, ריכוז והתמדה, לקחת עבודה הביתה מדי פעם, לפעמים אפילו להיות מוכן לטוס מהיום למחר ללקוח זועם באיזה חור כדי לנסות להציל את המצב (ולעבוד שם 18 שעות ביום). ואחרי כל זה, יכולים להעיף אותך בהתראה של 30 יום כי איזה מנהל גדול החליט שצריך לצמצם, או סתם ככה, כי לא באתם לאמריקאים טוב בעין.

עכשיו בוא, ספר לי שוב למה הדור הצעיר בהייטק יותר "מפונק" מנהג אוטובוס מלפני 40 שנה.

• רעיון טוב! 3

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

@pooh-bear יש הרבה פחות יציבות תעסוקתית אצל צעירים.

סבא וסבתא שלי עבדו כל חייהם באותו המקום.

הדור של ההורים שלי מחליף עבודה בזהירות או כשמפטרים ואין ברירה.

צעירים מחליפים עבודה כל שנתיים בערך-אין את היציבות והבטחון שהיה פעם.

לטוב ולרע.

• תוכן חדש...