Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, ChemGuy85 כתב:

בהחלט נועז הרוב המוחלט לא היו עושים את הצעד הזה בכלל כי הוא דורש תשלום מחיר די כבד. טוב או לא טוב, הגיוני או לא הגיוני, משתלם או לא משתלם זה כבר ויכוח אחר לגמרי, אבל עצמם המוכנות לשלם מחיר זה משהו שרוב האנשים לא יעשו.

האנשים שאני מכיר לא נמצאים מלכתחילה בנקודה הזו בגיל שלנו.

לפני 26 דקות, ChemGuy85 כתב:

ני עושה את זה אחרי שהבנתי פחות או יותר איפה אני עומד בעולם ומה אני צריך בשביל לעלות לשלב הבא.

כל הכבוד. עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

לפני 26 דקות, ChemGuy85 כתב:

אני לוקח סיכון מחושב. יעזור או לא יעזור, יביא אותי לאן שאני רוצה או לא יביא רק הזמן יגיד. אבל אני עושה צעד. אתה, מצד שני, מטיף להרמת ידיים. השיא מגיע בגיל 30-35. זהו. ביי ביי. 

...

תותח. גבר. 

פספסת את הנקודה.

אני עובד שנים כדי להגיע לאן שאני רוצה בתחומים שונים.

אתה כותב בפורומים על חסרי עמוד השדרה שעומדים בתור לויטרינה.

אתה מבין את ההבדל? כנראה שלא, כי המסקנה שלך היא שאני מטיף להרמת ידיים ואתה בטוח שאתה עושה משהו יותר נכון.

אתה בגדול מטיף לאחרים כמה זה קל לרצון מרתון, כי החלטת שמחר בבוקר אתה קם וקונה הליכון. וכשאני אומר שלא כולם יכולים לרוץ מרתון, אתה מסיק מזה שאני נגד ריצה, ואתה כבר אלוף העולם, למרות שמעשית רצתי ״קצת״ יותר ממך.

ומה יקרה אם תכשל? אם יעיפו אותך מהתואר? לא תעבור מבחנים בסוף (יש מבחני הסמכה לא?).

בגדול אני יודע את התשובה. ומניח שגם אתה.

לפני 35 דקות, ChemGuy85 כתב:

מישהו אמר שאני חייב להיות מרוצה מעצמי? איפה זה כתוב? 

אתה לא חייב שום דבר. זו לא הנקודה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

וואו, לעשות תואר בראיית חשבון כדי למצוא בחורה זה לא סתם לקנות פרה במקום כוס חלב, אלה את כל המשק... בד״כ אומרים על בנות שהן לומדות תואר BA כללי בשביל למצוא ״בעל אקדמאי״.

כן, כן, אני יודע שזה לא רק זה. אבל העובדה שזה אחד השיקולים המרכזיים? וואו. לא חשבתי שהמצב עד כדי כך גרוע...

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • מצחיק 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין מה יהיה אם כל הסטודנטים יהיו בנים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

מעניין מה יהיה אם כל הסטודנטים יהיו בנים?

אתה יודע, כנראה כמו בכלא. In desperate times...

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, garicho כתב:

וואו, לעשות תואר בראיית חשבון כדי למצוא בחורה זה לא סתם לקנות פרה במקום כוס חלב, אלה את כל המשק... בד״כ אומרים על בנות שהן לומדות תואר BA בשביל למצוא ״בעל אקדמאי״.

כן, כן, אני יודע שזה לא רק זה. אבל העובדה שזה אחד השיקולים המרכזיים? וואו. לא חשבתי שהמצב עד כדי כך גרוע...

זה גם וגם. אם כבר אז כבר. 

לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

האנשים שאני מכיר לא נמצאים מלכתחילה בנקודה הזו בגיל שלנו.

פששש איזה איש רשת קשרים חברתיים אתה. 

ציטוט

אתה מבין את ההבדל? כנראה שלא, כי המסקנה שלך היא שאני מטיף להרמת ידיים ואתה בטוח שאתה עושה משהו יותר נכון.

אתה בגדול מטיף לפאטליזם. קריירה - פאק איט השיא מגיע בגיל 30-35. ברוב המקצועות אין לאן להתפתח/לשאוף.

זוכר את הויכוח שלנו על השמנה? אצלך התשובה הייתה "זו גנטיקה". התשובה שלי הייתה במחנות ריכוז לא היו אנשים שמנים.

ציטוט

אתה מסיק מזה שאני נגד ריצה, ואתה כבר אלוף העולם, למרות שמעשית רצתי ״קצת״ יותר ממך.

שוב, רמת התותחיות שלך אינה יודעת גבולות.

ציטוט

ומה יקרה אם תכשל? אם יעיפו אותך מהתואר? לא תעבור מבחנים בסוף (יש מבחני הסמכה לא?).

אז ניסיתי. מה עדיף להחליט בגיל 35 שהחיים נגמרו ובגיל 50 לבכות למה לא ניסיתי בגיל 35?

להזכירך אני לא מאמין שהשיא בגיל 35. אז למה לחבל בעצמי?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)
לפני כשעה, ChemGuy85 כתב:

אין ויכוח. גילוי נאות המטרה היא גם לדוג סטודנטיות.

אל תבנה על זה אלא אם היא תחפש שוגר דדי.

כוון יותר למתרגלות ולמרצות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, ChemGuy85 כתב:

התשובה שלי הייתה במחנות ריכוז לא היו אנשים שמנים.

כן זה היה הטיעון הכי מטומטם שקראתי בנושא ההוא. להתגאות בו זה עצוב.

Just now, Night Driver כתב:

כבר עברתי את הגיל לשוגר דדי.

להיפך, עכשיו זה בול הזמן.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

כבר עברתי את הגיל לשוגר דדי. מקסימום אתפוס איזו פיליפינית.

יש שוות. ראיתי כמה וואי וואי...

לפני 1 דקה, David32 כתב:

כן זה היה הטיעון הכי מטומטם שקראתי בנושא ההוא. להתגאות בו זה עצוב.

כי הוא מנטרל לחלוטין את מחנה "זה הכל גנטיקה".

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

כבר עברתי את הגיל לשוגר דדי. מקסימום אתפוס איזו פיליפינית.

60 זה ה40 החדש!

צ׳מגיא,העיקר לא טכניון... אם אתה מחפש מישהי זה ממש לא המקום.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אפשר בבקשה לשנות את נושא השרשור ל"האם בקרוב נזכה לראות שרשור באופטופיק שלא יגמר ב-ChemGuy85 נגד העולם?"

תודה מראש לכל הצדדים הלוחמים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

פששש איזה איש רשת קשרים חברתיים אתה. 

לא, אני פשוט לא לוזר. 

אתה בגדול מטיף לפאטליזם. קריירה - פאק איט השיא מגיע בגיל 30-35. ברוב המקצועות אין לאן להתפתח/לשאוף.

זוכר את הויכוח שלנו על השמנה? אצלך התשובה הייתה "זו גנטיקה". התשובה שלי הייתה במחנות ריכוז לא היו אנשים שמנים.

כשתעשה דיאטה ותצליח - ספר עליה. אתה החלטת להתחיל דיאטה מחר בבוקר, וזה כבר מבחינתך ״תפיסת עולם״. יותר מזה, כרגיל זה שחור לבן. ועכשיו הלהט הוא להוכיח שהכל עניין של עבודה קשה ומי שרוצה מצליח. אני לא מטיף לשום פטליזם. יש אנשים שמתקדמים, יש אנשים שלא. יש לזה מגוון סיבות. ואני אומר: צניעות. לא מתים מזה. קודם תצליח. במשהו אחד. אחר כך תקבע מה ריאלי ומה לא. ומה שאתה עושה כרגע, זה כמו ריפליי לשיחות שלך על החיים בפרוורים מול תל אביב או על הורות. אתה מספר מה חרא ומה לא, מה עובד ומה לא לאחרים, בלי שהתנסת או הצלחת בעצמך. על סמך מה?! 

והדוגמא של מחנות ההשמדה היא מפגרת. אם אתה לא מבין למה - חבל.

אז ניסיתי. מה עדיף להחליט בגיל 35 שהחיים נגמרו ובגיל 50 לבכות למה לא ניסיתי בגיל 35?

להזכירך אני לא מאמין שהשיא בגיל 35. אז למה לחבל בעצמי?

כמובן, די ברור שלא לזה אני מתכוון. אני לא אומר לך לחבל בעצמך. להפך: בגיל שלנו זה מאוד קשה לעשות צעד כזה. כל הכבוד.

אבל אני בטוח במיליון אחוז שאם לא תסיים את התואר - לא משנה מה הסיבה ואני מאוד מקווה שתצליח כי אני מחבב אותך למרות שאתה מגה דוש - תכתוב פה די מהר שתואר זה לאנשים חסרי עמוד שדרה שעומדים בתור למכונת צילום, שזה מיותר ובזבוז של כסף, וקריירה זה ללוזרים שרוצים ללקק לבוס. 

אגב, שאלת למה אתה צריך להיות מרוצה מעצמך. אם אתה רוצה זוגיות - זה יכול לעזור.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כי הוא מנטרל לחלוטין את מחנה "זה הכל גנטיקה".

גם רזון קיצוני בגלל רעב זה לא מצב טבעי. קצב חילוף חומרים שונה אצל כל אדם וזה מושפע בין היתר מגנטיקה.
אי אפשר להאשים רק גנטיקה, לבן אדם יש אחריות על מה שהוא מכניס לפה וכמה פעיל הוא. אבל גנטיקה משפיעה.

לפני 40 דקות, pooh-bear כתב:

האם בקרוב נזכה לראות שרשור באופטופיק שלא יגמר ב-ChemGuy85 נגד העולם?

אולי אם הוא יצליח לתפוס איזו סטודנטית בקרוב.
אבל מה רע? אחלה פעילות להפגת שיעמום בישיבות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הכרתי אנשים שבגיל הזה התחילו לימודים תובעניים כמו משפטים ורפואה. כולל המקרה הלא שגרתי של עורך דין שלמד רפואה (בכיוון ההפוך זה יותר נפוץ). ויודע מה - גם יותר מבוגרים. אז, כמגיא, גיל 35 ממש אינו גיל השיא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...