Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אשמח לקבל המלצות על תחנות דלק טובות שיתאימו לאוטו שלי =סקודה פאביה ספייס דיזל

החברים אומרים שסונול יש להם סולר הכי טוב ואיכותי ונקי

השאלה היא האם ישנם עוד תחנות דלק מומלצות (למשל אלון- פז - טאן) כי לפעמים יש שינויים במחירי הסולר בין תחנה לתחנה

תודה מראש

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

אתה לא אמור לחפש חברות מסויימות אלא להתמקד בתחנות מסויימות שאתה מכיר, המחיר בהן טוב, ויש בהן תנועה ערה של רכבי דיזל. אני אישית מתדלק רק בתחנות של החברות הגדולות, מתרחק מכל מיני חברות קיקיוניות, ומשתדל לתדלק בתחנות קבועות שאני מכיר ולא בתחנות אקראיות על הדרך.

אלון, פז, טן רובן בסדר בגדול. יש תחנות מסויימות שבאופן קבוע נכשלות בביקורות ומוצאים בהן דלק לא תקני, תחפש בגוגל ותתרחק משם.

מחירים אפשר לראות בוויז (לעתים לוקח זמן להתעדכן) ולתכנן בהתאם, יש הבדלי מחירים גדולים מאוד בין תחנות שנמצאות באזור שיש בו תחרות לבין תחנות יחידות בסביבתן.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

אני מסתובב בעיקר באיזור מודיעין והמחיר הנוכחי ב-פז הוא 5.86 ואילו ב 443 בעליות לירושלים יש דור אלון שעולה 4.64 לליטר! המלצות?

אם מישהו יודע על תחנות זולות נוספות אשמח לעדכון  

קורן תודה לך

משתדל לעזור

פורסם
לפני 37 דקות, המחליף כתב:

החברים אומרים שסונול יש להם סולר הכי טוב ואיכותי ונקי

כמה החברים משלמים על סולר?

אולי צריך להחליף את החברים.

הומור בצד, מחירי הסולר (בניגוד לבנזין) לא מפוקחים, ויכול להיות הפרש משמעותי מאוד בין תחנה לתחנה כפי שנוכחת. למעט מקרים נקודתיים (ותקלות) הסולר בישראל מבוקר ובאיכות טובה. כל רכב דיזל מודרני רגיש לסולר לא תקני.

אני הייתי נמנע מלתדלק במחיר שהוא לא קרוב למחיר הנמוך ביותר שבנמצא. ספציפית בעבר כשגרתי באזור הייתי ממלא סולר גם בדור אלון שהזכרת.

מניח שהטווח קרוב ל-1000 ק"מ אז כדאי לתדלק בתחנה מוכרת וזולה לפני נסיעה ארוכה. גם אם נשאר שליש מכל.

תדלוק בתחנה יקרה יכול להיות בהפרש של עשרות שקלים ויותר גם לתדלוק בודד.

לפני 23 דקות, קורן בן אשר כתב:

מחירים אפשר לראות בוויז

המחירים בוויז איבדו קשר עם המציאות, גם אם תאריך העדכון עדכני. גם אפליקצית פול-טנק גוועת.

פורסם
לפני 1 דקה, Eily כתב:

ספציפית בעבר כשגרתי באזור הייתי ממלא סולר גם בדור אלון שהזכרת.

תודה על העדכון פשוט חששתי שאם אמלא בתחנה לא ידועה זה עלול להזיק לשסתומים אבל אני מאמין לך שאין הבדל בין התחנות

וסתם נזכרתי שבכבישי השומרון יש תחנות פיראטיות ושם אינני יודע מה טיבם

משתדל לעזור

פורסם
לפני 4 שעות, המחליף כתב:

אני מסתובב בעיקר באיזור מודיעין והמחיר הנוכחי ב-פז הוא 5.86 ואילו ב 443 בעליות לירושלים יש דור אלון שעולה 4.64 לליטר! המלצות?

אם מישהו יודע על תחנות זולות נוספות אשמח לעדכון  

קורן תודה לך

אני מתדלק בתחנת דור-אלון בעליה ב-443 באופן קבוע את האוטו של אישתי (רנו קאדג'ר דיזל) כבר יותר משנתיים. לא היה אף פעם אפילו שמץ של בעיה.

התחנות האחרות באיזור מודיעין אינן מציעות הנחות משמעותיות על סולר.

• תוכן חדש...