Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במרוצת השנים, רכשתי שלל מוצרים, תכשירים וכלים שונים שיסייעו לי בשטיפת הרכב ובניתי לי מערכת מאוד מסודרת של שטיפה שכוללת את כל השלבים בספר מא' עד ת' ומחולקת לכמה סוגים (כי לא תמיד צריך). עם זאת, יש לי חבר שמתעקש שלא צריך שום דבר מלבד ג'ילדה ישנה וטובה (שאביו רכש בכפר קאסם לפני 10 שנים), דלי מים וספוג. ואכן, התוצאות מדברות בעד עצמן. הרכב שלו תמיד נוצץ מבלי להשתמש בשום טריקים מיוחדים, ולא ראיתי אף פגם מיוחד על הצבע שלו. הסברתי לו שלפעמים נדרש סבון כדי לפרק לכלוך קשה כדי לא לשרוט את הצבע, אך הוא מתעקש להישאר בשיטה הקלאסית ואומר שכל החומרים האלו סתם הורסים.

מה ההסבר לכך? יש לציין שהוא שוטף בצורה כמעט שבועית, אז יכול להיות שבאמת אין לו לכלוך, אבל לפעמים אני מרגיש שכל התכשור והמכשור המיוחד שאני משתמש שעלה לי הרבה מאוד כסף קצת מיותר, וכל הננו ספריי, הסבונים, אוסף המטליות המכובד לא שווים כי התוצאה שלו זהה.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

2016 BMW M235i.

פורסם

זה שאתה לא ראית שום פגם על הצבע שלו לא אומר שאין.

צריך שמישהו עם עין יותר 'דיטיילרית' יסתכל על הרכב. אני מתקשה להאמין שבשיטה שהוא עובד בה הוא לא מייצר שום סווירלים ולא גורם שום נזק לצבע.

אבא שלי גם לא היו שם לב לסווירלים, עד שאני הסברתי לו איך ועכשיו הוא מבין מצוין על מה אני מדבר.

אגב, על צבעים בהירים הרבה יותר קשה לראות, צריך לפעמים מאוד להתאמץ. בצבעים כהים רואים בקלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני מנקה את ה500 שלי כמו חבר שלך, כבר איזה 5-6 שנים, רק מים בדלי, ספוג ו2 סמטוטים. מעולם לא במכונת שטיפה. נראית מבריקה ויפה פי אלף מכל ה500 האחרות בכביש, אבל כנראה שמלאת סוורלים לעומת ה500 שהיתה לדור מהתגובה מעלי. אז יש סוורלים, ביג דיל :)הכל שאלה אם אתה נהנה מכל ההתעסקות הספציפית הזאת.

התמונה משטיפה כזאת אחרי שלא ניקיתי את האוטו כל החורף.

IMG_20200411_162618.jpg

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...