Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי רכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב 

אני מחפשת רכב  חדש קטן בעיקר לעיר (תל אביבית - ללא חניה בבנין ) אבל מצד שני שגם לא יאכזב בנסיעות מחוץ לעיר לצורכי עבודה בעיקר כפעמיים שלוש בשבוע (חיפה, באר שבע וכד..). חשובה לי הבטיחות והרגשת יציבות ואחיזת כביש .  זה רכב עבודה בעיקר (עצמאית) אז המרווח מאחורה פחות חשוב. אני יודעת ומבינה שאי אפשר את הכל אבל אשמח לעצות ממבינים לרכב אופטימלי לעניין הזה . 

מתלבטת בין מיקרה החדשה, שברולט ספארק, אופל קןרסה, פזו 208. אשמח גם לדגמים אחרים. תודה רבה !!!! 

טל 

פורסם

מה התקציב? יש עוד דברים שחשובים לך ברכב חוץ ממה שציינת?

אציין רק שהקורסה, 208 והמיקרה נחשבות סופר מיני, בעוד הספארק נחשבת מכונית מיני.

כלומר, מכוניות מקטגוריות שונות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

208 מיושנת ודגם חדש שלה נמכר כבר בחו"ל וצריך להגיע בקרוב לארץ. 

אחותה, הסיטרואן c3, היא אופציה מצויינת שלא לקחת בחשבון. 

אופציה נוספת היא הקליאו החדשה. 

על ספארק הייתי מוותר, היא לא ברמה של האחרות. 

המיקרה לא משכנעת מבחינת תמורה וביצועים. 

האופל מקבלת ביקורות טובות. אבל יקרה מאוד והמותג סובל מירידת ערך גבוהה בשנים האחרונות (יכול להשתנות לטובה, ימים יגידו). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ממליץ בחום על מיצובישי ספייס סטאר רכב מעולה זריז וחסכוני בדלק לי יש אותו משנת 2015 ואני יותר ממרוצה

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

את מחפשת רכב חדש מהחברה או יד 2 ?

נתת אופציות מעניינות מלבד הספראק שלא שייכת לקטגוריה של שאר הרכבים, תכנסי לכל אחד מהם ותעשי סיבוב, יכול להיות שאחד הדגמים ממש לא ימצא חן בעינייך מבחינת תנוחת נהיגה או סתם אווירה כללית.

הקורסה דגם חדש לגמרי ולפי מבחני דרכים היא בהחלט רכב מצוין אבל לא ניתן לדעת על רמת האמינות שלה עדיין ובתור בעל אופל בעצמי אני יכול לציין ירידת ערך גבוהה ושוק חששני וחשדני לגבי התוצרת של המותג.

שווה לך לבדוק גם I20 או סיאט איביזה.

פורסם

אם מדובר על רכב חדש מהסוכנות ספארק אחלה אופציה לעיר,

היא חזקה בין רכבי המיני והמנוע עצמו יספק  בהחלט גם מחוץ לעיר.

האיבזור טוב, לדעתי נוחות נסיעה טובה.

תא מטען קטן ומאחור יחסית צפוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השואלת מציינת שחשוב לה "בטיחות, הרגשת יציבות ואחיזת כביש". 

הרכב האחרון שהייתי מציע הוא הספייס סטאר. 

ובכלל, רכב סופר מיני (במיוחד תוצרת אירופה) יענה טוב יותר על הצורך הזה לעומת רכב מיני. 

אומנם ספארק נמצאת קצת מעל חברותיה לקטגוריה מבחינת מערכות בטיחות והספק מנוע. אבל זה עדיין לא ישתווה לתחושת הביטחון של קליאו או איביזה למשל. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קניתי לאשתי לפני חצי שנה שברולט ספארק 2017 הדגם המפואר.

מאוהבת באוטו, לא פחות.

מנוע 1.4 חזק יחסית ומאוד חסכוני.

נסעתי איתו בכבישים מהירים וההרגשה חלקה ונעימה גם ב120 קמש.

מאוד ממליצים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...