Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Malibu 3.1 Vs. Kappa 2.4

Neptunes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו טרפה וזו נבלה...(אליבא דלוי יצחק).

2 מכוניות מקטגוריות שונות אשר "נהנות" משמירת ערך איומה, אבל בזה נגמרת ההשואה. הקאפה טובה בכל פרמטר מהמליבו. נקודה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

המאליבו בכלל לא באותה קטגוריה של הקאפה.

הקאפה נוסעת מרגישה ומתנהגת כמו מכונית סלון אמיתית ובמחיר ממש מצחיק.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

מצטרף לדברי החברים. אין מה להשוות והקאפה עולה על השברולט בכל פרמטר. ה-2.4 ליטר היא הטובה והמאוזנת שבין הקאפות האטמוספיריות. אמינה הרבה יותר ממה שחושבים אל כשכבר צריך טיפול או תיקון,רצוי מאד לתקן אצל היבואן/מוסך מורשה ומתמחה ואז הכיס כואב (אין לי מושג מה עלויות הטיפול והתיקון בשברולט).

אולי עוד דבר קטן, את השברולט יכול לקנות גם מי שאינו אוהב אותה באמת,הקאפה מיועדת למי שאוהב וחולם עליה,מי שיודע לאהוב ולהעריך אותה,לפעמים לסלוח לה ולשלם על זה בלי לבכות יותר מדי.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אין שום מקום להשוואה.

השברולט מכונית גרועה לדעתי וממש לא עונה להגדרה מכונית סאלון, בדיקו ההיפך מהקאפה שגם סאלונית וגם מהנה לנהיגה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
מצטרף לדברי החברים. אין מה להשוות והקאפה עולה על השברולט בכל פרמטר. ה-2.4 ליטר היא הטובה והמאוזנת שבין הקאפות האטמוספיריות. אמינה הרבה יותר ממה שחושבים אל כשכבר צריך טיפול או תיקון,רצוי מאד לתקן אצל היבואן/מוסך מורשה ומתמחה ואז הכיס כואב (אין לי מושג מה עלויות הטיפול והתיקון בשברולט).

אולי עוד דבר קטן, את השברולט יכול לקנות גם מי שאינו אוהב אותה באמת,הקאפה מיועדת למי שאוהב וחולם עליה,מי שיודע לאהוב ולהעריך אותה,לפעמים לסלוח לה ולשלם על זה בלי לבכות יותר מדי.

בהצלחה

צודק ב-100 אחוז. הקאפה היא מכונית טובה מאוד אבל לדעתי הצנועה, אין להשוות ביניהן הן שונות זו מזו בכמה וכמה פרטים... השברולט הינה חור ענק (!) בכיס, מנסיון... טיפוליה יקרים מאוד וכמו כן גם החלפים... הסיכויים לפי ידיעתי להשיג אוטו במצב הרבה יותר טוב הם עם השברולט - יש הרבה שמורות עם קילומטרג' ממש נמוך...

בכל מקרה - תתחדש!

פורסם

בתור בעל קאפה לשעבר - לך על הראפה ללא היסוס בכלל.

השברולט גרוטאה לעומתה.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שוב ניכרת היכולת של חברי הפורום להכפיש על סמך שמועות.

אין לי ניסיון עם קאפה, אבל יש לי עם מאליבו, 2.4 ואמריקאיות נוספות.

המאליבו תפתיע אתכם יותר ככל שתלחצו עליה יותר, זולה ואמינה, נוחה ושקטה.

תפסיקו ליילל שטויות כל פעם שמישהו זורק שברולט לאוויר.

אני לא הייתי מוותר על השברולט, גם לא עבור קאפה.

dirty old man

need love too

פורסם

תודה לכולם על התשובות..

אבל כמו שבחור מעליי אמר...שמועות ודעות ללא בסיס לא ממש עוזרות לי אלה רק מבלבלות.

דרך אגב..אם אני משווה בינהם אז אני יודע על מה אני מדבר..השברולט הוא אוטו חזק וגם לא ממש צורך הרבה דלק (יחסית לא כמו הקאפה)

לכל אוטו היתרונות והחסרונות שלו...העניין הוא שרציתי שאנשים שחוו את המכוניות הנ"ל יגיבו לי.

תודה בכל זאת תומר...

ותמשיכו להגיב! :)

פורסם

תודה לכולם על התשובות...

בעקרון הבנתי קאפה הרבה יותר טובה..

אני נוטה יותר לצד האיטלקיה עכשיו...תמשיכו להגיב.

אשמח לעוד דעות.

פורסם

הייתי חייב להגיב, גם ואם זה מאוחר מידי.

אך לי יש קאפה 2.4 ידנית 180 כוח.

והיא מכונית מנהלים עם מרווח ונוחות בלי פשרות ומתנהגת כמו מכונית ספורט.

לי בקאפה יש קלאץ' קראמי גם, ואין דבר יותר כיף מאשר לנהוג בה.

קח קאפה, אתה תהנה, מאוד.

Maserati.

פורסם
הייתי חייב להגיב, גם ואם זה מאוחר מידי.

אך לי יש קאפה 2.4 ידנית 180 כוח.

והיא מכונית מנהלים עם מרווח ונוחות בלי פשרות ומתנהגת כמו מכונית ספורט.

לי בקאפה יש קלאץ' קראמי גם, ואין דבר יותר כיף מאשר לנהוג בה.

קח קאפה, אתה תהנה, מאוד.

למה יש לך קלאץ קירמי בקאפה ?!?

פורסם

אבא שם....

כנראה רצה לחזק את הקלאץ', מה גם שיותר כיף לנהוג איתו מאשר הקלאץ' הרגיל שהיה לנו שהיה קצת מסורבל יותר.

Maserati.

פורסם
למה יש לך קלאץ קירמי בקאפה ?!?

מנוע די חזק...וקלאצ' אורגינלי מחורבן מעט...

אין לי שום דבר נגד המאליבו היא נחמדה אבל פה זה נגמר.

הקאפה (למרות שאני משוחד...) בגדול היא מהירה, נוחה ושקטה להפליא (מאיכות הרכבה איטלקית) נהנת מאמינות טובה והטיפולים לא יקרים כמו לטפל ב 3.1 הענתיקה של האמריקקית.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...